Čekám druhé dítě, interupce

Anonymní
28.5.17 14:11

Čekám druhé dítě, interupce

Pro některé absolutně mimo, tak raději nekomentujte.
Jsem ve strašně situaci. Plánovali jsme druhé miminko, jsem teď v 8tt. Rozhodla jsem se jít na přerušení, ale bez vědomí manžela. Řeknu, že se jednalo samovolny potrat. Jedno dítě už mám a druhé už prostě nechci, bohužel mi to došlo až teď kdy už je pozdě.
Otázka vy co jste interupci prodelaly, mam velke tehu nevolnosti, bojím se tedy jak zákrok zvládnu na lačno. Nespim takže ráno mě zachrání aspoň trochu pečiva.
Kde v Pze jste na tento zákrok šly.
Mam šílené stavy a stres z toho všeho, nemohu se ani starat o dceru. Naštěstí jede na týden k babičce tak to chci během tohoto týdne zvládnout.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lucenka
28.5.17 14:14

Chudák manžel… mít takovou sobeckou kra.vu, která si dobrovolne nechá udělat dítě a pak jde tajně na potrat :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
3822

A manzel vi ze jsi tehotna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809

To je vtip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35786
28.5.17 14:17

Nebudu komentovat sobeckost věci, ale asi moc nemáš promyšlené jak to provést, z nemocnice tě nepustí samotnou a doma ti bude dost blbě, to těžko uhrajes jako že jsi zrovna potratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
28.5.17 14:18

Držím palce, super rozhodnutí! Asi tak jako koupit dětem na Vánoce štěně a pak ho hodit na ulici :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735

Víš vůbec, co chceš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145

Potřebovala bys spíš psychologa než potrat. Vždyť každá se na začátku lekne, nemluvě o neplánovaném těhotenství, tam kolikrát o nějakém slunickovem těšení se na mimiska nemůže být řeč… Máš hlavu zatemněnou hormony, měla by ses řídit tím, co sis naplánovala, kdyz jsi měla jasno a čisto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3822
28.5.17 14:19

Muzes rict ze je to zamlkle a ze musis na revizi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
28.5.17 14:22

Byla jsem na tom, není to nic hrozného.. ale to se fakt s manželem nedá mluvit, že to musíš udělat tajně? Co když si to pak budeš vyčítat a budeš na to sama? Navíc pokud by se to někdy dozvěděl, asi by váš vztah hodně utrpěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
28.5.17 14:22

Toto není pravda, že ne?? Jinak bych se obávala tvého duševního zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.17 14:23

@zudina odvoz si zajistím. Do této doby jen ležím, protože je mi hodně zle, takže budu určitě ležet i ten den a klidně i ten další.
Já vím, že mě za to hodně odsoudite, ale já jinak nemůžu. To miminko nemam rada už teď. Vůbec nechci mít další. V podstatě mě do toho natlacil i manžel. Pokud řeknu, že jsem potratila tak to skousne. Říct, že je to zamljle se nojim, když by pro mě jel něco by se v nemocnici dozvěděl.

• Citovat
  • Upravit
1014
28.5.17 14:23

Napiš mi prosím sz :kytka: ráda si s tebou popovídám, tady se pochopení nedočkáš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
28.5.17 14:24
@Anonymní píše:
Pro některé absolutně mimo, tak raději nekomentujte.
Jsem ve strašně situaci. Plánovali jsme druhé miminko, jsem teď v 8tt. Rozhodla jsem se jít na přerušení, ale bez vědomí manžela. Řeknu, že se jednalo samovolny potrat. Jedno dítě už mám a druhé už prostě nechci, bohužel mi to došlo až teď kdy už je pozdě.
Otázka vy co jste interupci prodelaly, mam velke tehu nevolnosti, bojím se tedy jak zákrok zvládnu na lačno. Nespim takže ráno mě zachrání aspoň trochu pečiva.
Kde v Pze jste na tento zákrok šly.
Mam šílené stavy a stres z toho všeho, nemohu se ani starat o dceru. Naštěstí jede na týden k babičce tak to chci během tohoto týdne zvládnout.

Chudák manžel :,( A to dítě taky :cert:!!Takové ženy si dítě nezaslouží jako si Ty!! Jine by za dítě dali vše a jiné to dávají pryč jak smeti. A ještě tajne!! :zed: :pocitac: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
28.5.17 14:26

Tak mi to ale nedá komentovat, cos čekala s takovým příspěvkem? Tak tys chtěla dítě, plánovala, *****(pardon ostatním, jsem naštvaná) a když se zadaří, tak to malé v tobě zabiješ a zahodíš? Kdyby ses chtěla doblít, až tam pujdeš na lačno edit admin: vulgarismy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí