Čekám druhé dítě, interupce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6945
28.5.17 17:56

@werajsik taky fakt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
28.5.17 18:09

Hele holky, já nechápu, jak tahle paní dokázala jít na 2 potraty a čeká ji třetí, a asi všechny s jedním a tím samým mužem (manželem). Proč nebere prášky? Nechrání se?

Moje máma udělala to samé, tedy jeden potrat a tátovi to nikdy neřekla, já na to přišla jako 20 letá +, když jsem dělala anonymní dotazník do školy, tátovi jsem to nikdy neřekla, ale neskutečně mi ho bylo líto. A matku za tohle nesnáším, co taky jiného. Mimochodem s tátou spolu již dávno nejsou.

• Citovat
  • Upravit
8294
28.5.17 18:16
@eva valoi píše:
To je vtip?

mam pocit, zadmin chce rozprodit diskusi, jak jinak, nez kontroverznim tematem, psat o **** v Europe se nesmi, tak alespon nabada ke snizeni bile populace v evrope edit admin: nevhodné označení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8294
28.5.17 18:18
@blabla123 píše:
Hele holky, já nechápu, jak tahle paní dokázala jít na 2 potraty a čeká ji třetí, a asi všechny s jedním a tím samým mužem (manželem). Proč nebere prášky? Nechrání se?Moje máma udělala to samé, tedy jeden potrat a tátovi to nikdy neřekla, já na to přišla jako 20 letá +, když jsem dělala anonymní dotazník do školy, tátovi jsem to nikdy neřekla, ale neskutečně mi ho bylo líto. A matku za tohle nesnáším, co taky jiného. Mimochodem s tátou spolu již dávno nejsou.

nesud ji za to, ze nemela v tchvili vsech pet pohromade

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
28.5.17 18:21
@Pesimistaa píše:
nesud ji za to, ze nemela v tchvili vsech pet pohromade

Ona je nemá ani nyní :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8294
28.5.17 18:26
@blabla123 píše:
Ona je nemá ani nyní :nevim:

tak to je pak opravdu smutne, ach jo,
:kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
par kytek pro lepsi naladu… omluva z apuvodni prekle :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
28.5.17 18:36
@Pesimistaa píše:
tak to je pak opravdu smutne, ach jo, :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
par kytek pro lepsi naladu… omluva z apuvodni prekle :dance:

Díky :mavam:.

• Citovat
  • Upravit
14809
28.5.17 19:08

Já jsem proti potratům, protože jsem přesvědčena, že život začíná a je hoden ochrany od početí. Nicméně v naší společnosti je plod do 12. týdne možné legálně usmrtit. Pro mě je v zásadě jedno, jaké má kdo důvody. Paní má nicméně nárok postupovat dle platné právní úpravy.(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
28.5.17 19:09

Já měla radost z pátého těhotenství a potřebu plod chránit. Jsem holt z těch šťastnějších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8294
28.5.17 19:27
@eva valoi píše:
Já jsem proti potratům, protože jsem přesvědčena, že život začíná a je hoden ochrany od početí. Nicméně v naší společnosti je plod do 12. týdne možné legálně usmrtit. Pro mě je v zásadě jedno, jaké má kdo důvody. Paní má nicméně nárok postupovat dle platné právní úpravy.(

to nema s pravem co delat, myslim lidsky, spolecnost, ktera neni schopna se dustojne postarat o SVOJE deti, to i ty, ktere matka nebo rodice nechteji nebo nemohou zivit ci vychovat je urcena k zaniku, a zanik nasi spolecnosti probiha naplno, jen si to vetsina lidi zatim neuvedomuje,
to stejne plati i o jiz pocatych detech, coz je totez jako dite jiz narozene, tak nikoli zakaz potratu, ale nabidka spolecnosti jak pomoci, tem kteri nemohou nebo nechteji pecovat radne o svoje deti, misto toho se u nas rozjizdi silenym zpusobem OSPOD se socialkou po vzoru norskeho Banevertu a anglickeho SS (social service), kteri nemaji zajem o deti v problemech nebo o ty, ktere a jejich rodice pomoc potrebuji, ale naopak, prahnou po detech, o ktere je mnohdy velmi dobre postarano, aby cilene rozlozily, kravy z OSPOD a socialky funkcni rodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
28.5.17 19:33

@Pesimistaa tak v tomto pripade by o dite postarano bylo. A stejne ho vyskrabnou a spalej a biologickym odpadem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.5.17 19:46

Dobrý den
Nevím co Vás vede k tomuto rozhodnutí, pocity, že dítě nechci se mohou objevit zvláště pokud Vám je stále zle, tak bych Vám poradila, aby jste si zavolala na tuto linku 800 108 000 a promluvila si o svých pocitech. Potrat je vždy rizikový zákrok, může nastat protržení dělohy, následné krvácení a můžete přijít o dělohu hůře o život. Je to rizikovější o to více, že Jste už na těchto zákrocích byla. Většina žen to bere jako banalitu, jsem zdravotní sestra a nikdy bych na tento zákrok nešla nehledě na to, že zabíjíte dítě, ale to asi neřešíte, tak by Jste alespoň měla řešit zdraví, může dojít k srůstům, špatné hojení a nemusíte být v pořádku nikdy a když budete mít komplikace manžel to určitě zjistí a budete sama, protože pokud chce další dítě tak si najde někoho, kdo ho chce taky. Já jsem taky ze svých dětí často unavená, ale zase jsou dny, kdy jsem ráda, že je mám. Být matkou je náročné je to celoživotní vysoká škola, ale nezbavujme se zodpovědnosti za své děti. Doufám, že se rozhodnete pro dítě a hlavně, že to řeknete manželovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.17 19:54

@Musulka12 To je mi lio, je tehotenstvi nedopadlo.Me zas vzali vejcovod-mimodelozni tehotenstvi. Spravedlnostneni.

• Citovat
  • Upravit
14895
28.5.17 20:02
  1. si myslím že je to kec..Tohle sem napsat může jen,,sebevrah,,
  2. i kdyby ne..Je lepší teď..Než mu kazit život
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
28.5.17 20:10
@Anonymní píše:
@Musulka12 To je mi lio, je tehotenstvi nedopadlo.Me zas vzali vejcovod-mimodelozni tehotenstvi. Spravedlnostneni.

O to více bych si dítě nechala, když se povedlo s jedním vejcovodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí