Čekání na výsledky po IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3397
14.2.11 14:07

cibi

snažím se tomu věřit, ikdyž je to 1.IUI tak nevím no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
14.2.11 14:09

ejvu díky :-)
tak IVF je větší šance a můj přítel se spíše upíná na něj. je už rozladěný z mého CAR, protože mi tam říkají pokaždé něco jiného.
už mi dneska říkal, jestli nepřejít do toho druhého co je tady v Plzni, ale nevím mě se zatím nechce.

jinak určitě se IVF povede, je tady teď spousta těhu bacilů jak jsem si všimla a to by bylo, abychom to nechytly :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
14.2.11 14:09
rosnicka1 píše:
snažím se tomu věřit, ikdyž je to 1.IUI tak nevím no :mrgreen:

haninaplz taky nevěřila a včera měla na testíku // po prvním IUI, tak věř :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3397
14.2.11 14:14

cibi

moc děkuju za podporu, věřím že by se to mohlo povést, četla jsem tu že se to povedlo i na poprvé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
14.2.11 14:25

tak vidíš :dance:

ono to půjde, i když já mám někdy pocit, že já už ne. blíží se 35 let a je to dost děsivé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3397
14.2.11 14:35

cibi

uvidíš že to taky půjde, já mám PCO a jsem ráda, že se jim vůbec povedlo v CARu abych mohlo na IUI, protože do té doby jsem vůbec nemenstruovala :-( a vy se snažíte o první mimčo?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
14.2.11 14:44

jj měla jsem v 23 letech ZT a od té doby jsem nějak pořád nechtěla pořád ve mě byl větší strach, že to zase tak dopadne. nevím tenkrát to dost bolelo, bylo toho víc, měla jsem i tátu v komatu v nemocnici a asi to ve mě moc zůstalo.
ale před rokem a půl jsem začala chtít a i přítel, tak uvidíme snad se povede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3397
14.2.11 14:53

cibi

tak to mě moc mrzí :-( ale uvidíš určitě se to teď povede, věř tomu a bude to tak :hug: budu na tebe moc myslet a držet všechny palečky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
14.2.11 14:57

stane se a podruhé snad se už nestane ne?

teď jsi na řadě ty myslím, že nikdo dřív jak ty testovat nebude, tak už se těším na tvoje // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3397
14.2.11 15:10

cibi

ale já budu asi testovat až o tom víkendu, tak to mě třeba ještě někdo předběhne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
14.2.11 15:31

to tě fakt obdivuji že to vydržíš :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3397
14.2.11 16:56

cibi

testla bych asi i dřív, ale chtěla bych mít přítele doma, tak počkám až přijede :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
15.2.11 17:13

Ahoj holky, tak po pár denní odmlce jsem opět tady :dance: práce mě strašně zaměstnala, neměla jsem vůbec čas. Tak haninnaplatz má //? to je skvělý a musím přiznat že jí to teda nahlas závidím :oops: ale samozřejmě mooc přeju :-) jinak já jdu doufám na druhé IUI teď snad koncem týdne…mám dva folíky, tak doufám že tím pádem i větší šanci na úspěch :hug: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
15.2.11 17:27

ahoj :-)
tak super budu držet palce :palec:
já jsem po třetím IUI, byla jsem v pondělí a od zítřka beru utrogestan, napsali mi ho poprvé, tak uvidíme jestli pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
15.2.11 18:23
cibi píše:
ahoj :-)
tak super budu držet palce :palec:
já jsem po třetím IUI, byla jsem v pondělí a od zítřka beru utrogestan, napsali mi ho poprvé, tak uvidíme jestli pomůže

jo ten je dobrý, ona po něm lépe roste roste postýlka pro mimi:-) budu moc přát aby to vyšlo, vím že to máš poslední pokus. Ale třetí bývá nejúspěšnější tak tfuj tfuj a moc na Tebe myslím. Jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí