Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ejvu díky ![]()
tak IVF je větší šance a můj přítel se spíše upíná na něj. je už rozladěný z mého CAR, protože mi tam říkají pokaždé něco jiného.
už mi dneska říkal, jestli nepřejít do toho druhého co je tady v Plzni, ale nevím mě se zatím nechce.
jinak určitě se IVF povede, je tady teď spousta těhu bacilů jak jsem si všimla a to by bylo, abychom to nechytly ![]()
rosnicka1 píše:
snažím se tomu věřit, ikdyž je to 1.IUI tak nevím no
haninaplz taky nevěřila a včera měla na testíku // po prvním IUI, tak věř ![]()
moc děkuju za podporu, věřím že by se to mohlo povést, četla jsem tu že se to povedlo i na poprvé ![]()
tak vidíš ![]()
ono to půjde, i když já mám někdy pocit, že já už ne. blíží se 35 let a je to dost děsivé
uvidíš že to taky půjde, já mám PCO a jsem ráda, že se jim vůbec povedlo v CARu abych mohlo na IUI, protože do té doby jsem vůbec nemenstruovala
a vy se snažíte o první mimčo?? ![]()
jj měla jsem v 23 letech ZT a od té doby jsem nějak pořád nechtěla pořád ve mě byl větší strach, že to zase tak dopadne. nevím tenkrát to dost bolelo, bylo toho víc, měla jsem i tátu v komatu v nemocnici a asi to ve mě moc zůstalo.
ale před rokem a půl jsem začala chtít a i přítel, tak uvidíme snad se povede
tak to mě moc mrzí
ale uvidíš určitě se to teď povede, věř tomu a bude to tak
budu na tebe moc myslet a držet všechny palečky ![]()
stane se a podruhé snad se už nestane ne?
teď jsi na řadě ty myslím, že nikdo dřív jak ty testovat nebude, tak už se těším na tvoje // ![]()
ale já budu asi testovat až o tom víkendu, tak to mě třeba ještě někdo předběhne ![]()
testla bych asi i dřív, ale chtěla bych mít přítele doma, tak počkám až přijede ![]()
Ahoj holky, tak po pár denní odmlce jsem opět tady
práce mě strašně zaměstnala, neměla jsem vůbec čas. Tak haninnaplatz má //? to je skvělý a musím přiznat že jí to teda nahlas závidím
ale samozřejmě mooc přeju
jinak já jdu doufám na druhé IUI teď snad koncem týdne…mám dva folíky, tak doufám že tím pádem i větší šanci na úspěch
![]()
ahoj ![]()
tak super budu držet palce ![]()
já jsem po třetím IUI, byla jsem v pondělí a od zítřka beru utrogestan, napsali mi ho poprvé, tak uvidíme jestli pomůže
cibi píše:
ahoj
tak super budu držet palce
já jsem po třetím IUI, byla jsem v pondělí a od zítřka beru utrogestan, napsali mi ho poprvé, tak uvidíme jestli pomůže
jo ten je dobrý, ona po něm lépe roste roste postýlka pro mimi:-) budu moc přát aby to vyšlo, vím že to máš poslední pokus. Ale třetí bývá nejúspěšnější tak tfuj tfuj a moc na Tebe myslím. Jak se cítíš?