Čekání na výsledky po IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17657
21.2.11 10:22

no to nevím, při těch dvou jsem se i cítila těhu, teď ani to ne :think:

a na testování mám ještě 8 dní to vůbec neběží, dneska jsem týden po IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3397
21.2.11 10:36
cibi píše:
no to nevím, při těch dvou jsem se i cítila těhu, teď ani to ne :think:a na testování mám ještě 8 dní to vůbec neběží, dneska jsem týden po IUI

tak já nějak nevím co to je cítit se těhu :mrgreen: :think:
ono to uteče uvidíš, já vydržela na testování až do 16.dne po IUI :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
21.2.11 10:43

vím :palec:

no já chtěla v pondělí to bude 14 dní, ale asi počkám na úterý to je termín kdy by měla přijít MS.
ale nevím jestli přijde sama beru duphaston, nevím jestli to píšu správně

tak já už vím, už jsem jednou byla, ale nedopadlo  :nevim:

tak snad se zadařilo a miminko se uchytí a zůstane až do porodu. tedy do císaře, rodit prý kvůli myomu nemůžu.

a jak ty se cítíš? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
21.2.11 10:52

taky tě bolí břicho jako když máš dostat MS? nebo jak? včera mě bolelo i tam dole, to mívám když mám už rozjetý MS.

ach jo nechci se tak pozorovat, ale to prostě nedokážu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3397
21.2.11 10:57
cibi píše:
taky tě bolí břicho jako když máš dostat MS? nebo jak? včera mě bolelo i tam dole, to mívám když mám už rozjetý MS.ach jo nechci se tak pozorovat, ale to prostě nedokážu.

no cítím se tak různě, chvilkama mi je špatně od žaludku a většinou mi bolí břicho, teda jo podbřišek, jako takovej tlak, moc nevím jak to popsat, ale bolí mě to do nohou z kříže, ale to mám kvůli problémům se zády :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andtom
22.2.11 11:58

Ahoj jsem tady uplně nová, ale taky mám týden po IUI a beru ultragesteron, ale zatím žádné jiné příznaky nemám. Byla jsem na IUI 4× tak mi zbývají ještě 2, 14 den budu mít v neděli tak jsem zvědavá, ale po předchozích sklamáních nedávám moc šance

• Citovat
  • Upravit
17657
22.2.11 13:45

já mám 14 v pondělí, ale testovat, pokud to dřív nedostanu budu až v úterý.
jsem po třetím IUI, teď mi doporučují když tohle nevyjde IVF.
taky se cítím všelijak ne těhotně tak kdo ví ? :-)

rosničko včera večer bolesti břicha přestali už mě nebolí, tak myslím, že to bude zase :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
22.2.11 20:51

Ahoj holky, CIBI nevzdávej to, snaž se věřit, vím že to zklamání pak je hrozné, ale nemůžeš to teď odepsat. Každá reagujeme jinak. Jinak my jdeme na IUI zítra, mám dva folíky, jeden má 18mm ten druhý je o fousíček menší, včera jsem píchala otrivelle, tak uvidíme. bvřicho bolí jako by měla přijít ms a taky budu brát zase po výkonu duphaston.
Jinak vítám nově příchozí snažilku :kytka: co máte za problém u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
23.2.11 08:28

Tak to jsme na tom stejně taky jsem byla po 3 právě toho 14.02. a pak zase po čtvrté toho 16.02. vždycky mi to dělali v jednom měsíci 2× a říkali mi, že pokud to zase nevyjde tak to udělají ještě 2× v březnu no a pak budou zkoušet něco jiného, že je inseminace pojišťovnou hrazena 6× tak mi říkali proč to nezkusit, všechny vyšetření mám v pořádku akorát mi zjistili že mám víc mužských hormonů, ale s tím, že se prej dá něco dělat, no a pak, mám vysoký cukr a na ten mám jít v pátek tak nevím jestli je to proto, pak by mě zajímalo, jestli někdo z vás byl na průchodnost vejcovodů, mě na to neposlali, že to možná pak pokud se nezdaří IUI nemáte někdo podobný problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
23.2.11 09:47

ahoj :mavam:
mě nedělali průchodnost vejcovodů, prý mi nejdřív zkusí po téhle IUI když se nepovede IVF

moc nerozumím jak ti dělali IUI 14.2. a 16.2.? to ti v jednom cyklu dělají dvakrát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
23.2.11 10:36

No právě, že mi v jednom cyklu dělali dvě IUI, myslela jsem, že je to normální věc 2× v jednom cyklu a tobě to tak nedělali? A chodíš do Fertimedu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
23.2.11 13:23

ne já chodím do Plzně.

ne vždy jednu v cyklu, já zase o tomhle slyším poprvý, proto se ptám. asi je větší šance myslím

nám jen jednu a pak ještě klasický snaženíčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
23.2.11 13:23

Tak holkyx, mám to za sebou, IUI hotova, teď čekat na výsledky. Jsem zvědavá, ve spg jsme měli trošku něco poníženo ,něco zlepšeno, tak uvidíme. Testit budu za 12 dní nejdříve. Tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
23.2.11 13:29

tak držím palečky aby se zadařilo :palec:

já budu za necelý týden po 15-ti dnech, tedy jestli odolám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
23.2.11 13:54

cibi moc Ti držím palečky! co bříško? pořád bolí? a jinak něco pozoruješ? já mám trohu obavy..klesla nám hybnost ve spg, sice furt v normě, ale méně než minule. Tak uvidíme, moc tomu nedávám. Nechci být zase zklamaná..však to dobře znáš, takže tentokrát jsem v očekávání s realističtějším přístupem než poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí