Čekání na výsledky po IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17657
23.2.11 14:03

no bříško přestalo v pondělí, takže se docela bojím že se nepovedlo, ale snažím se být pozitivní a už si i počítám kdy bych rodila a tak :-)

ještě 6 dní to vůbec neutíká, minulé dvě jsem tak neprožívala… a je zvláštní že jsem si připadala jako těhotná teď ani ne, ale zase chvílemi si říkám že možná :oops:
ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
23.2.11 15:08

tak určitě to také tentokrát tolik prožíváš proto, že víš že je to poslední pokus, to určitě dělá v tomhle směru své. Já Ti strašně držím palce, možná právě to, že se tentokrát jako těhu necítíš, je znamení dobrého výsledku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
23.2.11 15:14

taky mě to už napadlo, že to že se cítím jinak než při těch dvou, ale bojím se moc doufat, jak jsi řekla o to víc to pak bolí…

já věřím, že tam budeš mít //..

jinak bere manžel nějaké vitamíny? přítel bral E a nějaký komplex a za půl roku z průměrného spíš horšího spermia měl vynikající a teď pokaždý při každém IUI jen slyším, tak spermio vynikající tak se snad zadaří. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
23.2.11 15:42

bere selzink plus, už několik měsíců, po něm je zlepšení určitě vidět, jinak dodržuje režimová opatření, ale ta hybnost mě dnes opravdu hodně zklamala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
23.2.11 15:43

hele cibi snažili jste se doma ještě v den IUI sami nebo až další den? ted by to aspon dva dny chtělo, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
23.2.11 17:35

až den po.
a jestli má horší spermio tak počkej den po, aby spermijky byli schopnější
jinak přiště může mít spermio lepší ne? z toho si nic nedělej, většinou když si myslíme, že něco nevyjde tak buch a je to tady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
23.2.11 18:11

jééé cibinko kéž by jsi měla pravdu za nás za obě:-) hele to by byla paráda, to by jsme byly těhotný jen týden od sebe :-) holky které otěhotněy už sem za náma nechodí, viď :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
23.2.11 18:18

jj všimla jsem si tak si musíme vystačit samy, on se někdo přidá :-)

to by bylo moc hezký povídat si jak nám je zle jak roste bříško jee to moc hezká představa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
23.2.11 20:12

no počkej to doufám že zle nám nebude :-D já k smrti nenávidím zvracení, navíc se vždycky dusím a jde mi to i ušima, takže zvracet v žádném případě nemůžu :-P Ale jinak by to bylo supeer :-) tak Ty už to máš za pár, to já mám ještě všechno před sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
24.2.11 07:46

ahoj holky mohla bych se k Vám přidat? Začátkem února jsme měli první IUI ale neúspěšnou :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
angelaZ7
24.2.11 09:02

Ahojky holky všechny vás zdravím.Dlouho jsem se neozvala,ale vstřebávala jsem neúspěšný pokus a ted jsem po dalším a to 6den,tak vyčkávám.Tentokrát jsem měla stimulaci víc než dobrou v každém po dvou folících a kolem 20 a 21 prý by to mohlo být i vícečetné těhotenství,tak čekám jestli aspon jeden z nich se povede.Brala bych cokoli jen,když se povede.Ještě jsme to podpořili jak v sobotu večer tak ještě v neděli večer.Tlaky mám spíše až večer když jsem unavená po maratonu v práci.Večer pak umřu za vlast úderem půl deváté bych usla jak jsem hotová.Jsem pořád unavená.

• Citovat
  • Upravit
18551
24.2.11 09:14
luksi píše:
ahoj holky mohla bych se k Vám přidat? Začátkem února jsme měli první IUI ale neúspěšnou :cry:

ahoj, jasně vítáme Tě :-) Neztrácej naději, taky mám za sebou už jednu neúspěšnou koncem ledna, a dnes jsem první den po druhé IUI. Tak mám před sebou ještě všechno to čekání. Však se dočkáme všechny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
24.2.11 09:17
angelaZ7 píše:
Ahojky holky všechny vás zdravím.Dlouho jsem se neozvala,ale vstřebávala jsem neúspěšný pokus a ted jsem po dalším a to 6den,tak vyčkávám.Tentokrát jsem měla stimulaci víc než dobrou v každém po dvou folících a kolem 20 a 21 prý by to mohlo být i vícečetné těhotenství,tak čekám jestli aspon jeden z nich se povede.Brala bych cokoli jen,když se povede.Ještě jsme to podpořili jak v sobotu večer tak ještě v neděli večer.Tlaky mám spíše až večer když jsem unavená po maratonu v práci.Večer pak umřu za vlast úderem půl deváté bych usla jak jsem hotová.Jsem pořád unavená.

Ahoj :-) musím říct, že jsem po prvním nezdařeném pokusu byla taky zklamaná, věřila jsem že zrovna já budu ta, které to vyjde na poprvé jako holkám tady…ale nedá se nic dělat, o to větší pak budeme mít radost:-) Myslím že Ty máš velikááánskou šanci na úspěch,sa tolika folikuly, to je velká pravděpodobnost úspěchu. Já měla dva a největší měl dva dny před IUI 18mm tak taky doufám že se aspoň jeden z nich úspěšně zavrtá. Už jsi téměř v polovině čekání, to je asuper, já mám ještě všechno před sebou, jsem dnes první den po :-) [

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
24.2.11 09:47

ahoj holky, jak jsem četla tak angelaZ7 je na tom úplně super, doufám, že ti to vyjde, já jsem na tom úplně stejně jak loka, měla jsem jen dva a to jeden měl 22 a druhý 16 no jak už jsem psala tak čekám na neděli kdy si udělám testík i když mě včera dost bolelo břicho jak bych měla dostat MS takže jsem byla zase sklamaná, že to asi zase nevyjde, jak píšete, že si utvrzujete svoje stavy :-) ještě doma třeba i v den po IUI nebo na druhý den, Vám nedávaji po zákroku klobouček, který vytáhnete po 5 hodinách? já po vytažení jsem celá bolavá a od té chvíle zavádím ultragesteron, jak to máte vy? nemáte někdo takové zkušenosti jak já? těď po IUI jsem musela na pohotovost, protože se mi utrhla šňůrka z kloboučku a nešel ven, to byla pěkná boles při vytahování :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
24.2.11 09:59

ahojky holky ja byla na IUI 11 unora mela jsem na leve strane folikul 15 mm tak zakrok byl super a pak to cekani dneska rano jsem udelala test ale nic tam neni vajecniky me sice bolej ale ma prijit ms takze prvni pokus nic tak pujdem na druhy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí