Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nazdárek děvčata, je tu některá ktera ceka na vysledky po ket jako ja?
@Džejý ahojky promin dlouho jsem se tu neukázala… Preji hodne štěstí at ti dobře dopadne jako mne… Dnes odběr na hcg a zároveň ultrazvuk a mimi ma 6mm…😊 Jsem neskutečně moc šťastná snaha celych 6let..
@Burianka94 tak potichu gratuluji.
taky čekáme 6 let a zatím nic.
@Džejý tak snad se i na vas štěstí usmejw, a bude brzy šťastná rodinka naois pak tvuj výsledek
@Burianka94 Ahoj, já byla také 30. 9. na KET
jak jsi na tom? Dělala jsi testík?
@StudentkaPK ahijky ja byla na krt, 21.9 a ano delala jswm si test, 10 den po ket, vysel pozitivní… Tak jsem zasla 14 den ke svemi gynekologovi, nabral mi krev a hned si me vzal na ultrazvuk a vydel pres pricho gestacni vacek o velikosti 6mm drihy den byly výsledky z krve a mela jsem 1 725 jednotek, 20.10 jdu na další kontrolu tak uvidime co bude snad bude vse tak jak ma byt… A co ty zkousela jsi test?
@Burianka94 já jsem dneska 8. Den a dělala jsem dnes odpoledne a zatím nic 🤷🏻♀️
@Burianka94 jinak moooc gratuluji
je to.me první IVF tak uvidíme ![]()
@StudentkaPK děkuji moc,
Muj je to jiz nekoliksty pokus, a snad se uz usmalo štěstí.. Skus udělat 10 den to uz vy meli neco ukazat, beres nejake prasky na podporu?
@Burianka94 tak to je krásné
já si byla jistá, že první pokus vyjde, nějak jsem to cítila, ale teď jsem poměrně skeptická. Ta skepse začala už druhý den po KET, protože jsem v noci zažila asi poprvé v životě spontánní orgasmus a co jsem si četla, tak to není moc dobre pro embryjko… Takže se uvidí, co pak třeba v sobotu v neděli a nebo. v krvi.
Jinak beru od 5.9. ESTROFEM 1-1-1 a od 25.9. progesteron 1-1-1
@StudentkaPK to bude dobrý nehazej flintu do žita…
taky jsem měla strach a vidíš vyslo to… A ja beru estrofen 1 1 1 progesteron uz ted dobiram a jeste mi napsaly progesteron bensis na zavadeni 2 0 2 tak to mozna pomohlo… ![]()
@Burianka94 také mám ten bensis na zavádění 🙃 však nějaká naděje ještě je, udělám si test až v neděli, snad to vydržím ![]()
@StudentkaPK @Burianka94 testovala, ale nic. Takže další pokus nevyšel. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.