Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavluja promin trd ki tu nejde nahrat. Ae mam za to ze uz jsem ji tu davala tak mrkni na predchozi příspěvky
@Pavluja ahoj, já jsem celá nedočkavě na zítra, úplně bych testla už teď, mám mamatest, prej kdykoli během dne ale vím že kdyby tam nic nebylo, stejně si budu říkat že je to naředěný 😂tak radši počkám. No já byla v pohodě do včera, ale večer jsem čistila odpad ve dřezu tím zvonem a jak jsem zabrala tak mě trochu pichl podbřišek a dneska mám trochu tmavší špinění (normálně mám výtok z toho progesteronu, zavádím ho mezi nohy přímo…) Ale vždy byl bílý a dneska je takový dohneda. Tak nevím co to znamena 🤷🏻♀️ kdy si budeš dělat ty test? Obě jsme si dělaly 8.den tak můžeme zítra spolu a budu doufat, že tam.neco budeme mít 🙂
@Burianka94 fotku jsem nenašla, ale nevadí. Nn, nevzdávám, to ani nejde..buď to bude nebo ne, stejně s tím člověk nic neudělá. Třeba tam ten stín je a zítra nebo pozítří z něj bude čárka
Kéž by. ![]()
@Burianka94 moc ti držím palečky na toho 20.10., ať je ten utz v pořádku a můžeš se radovat a trochu si oddychnout. ![]()
@StudentkaPK no já testuju každý den, dnes teda 8. a nic, snad slabý stín, ale těžko říct, zda to není vsugerovaný.
Zítra budu taky testovat, tak si budem vzájemně držet pěsti pro štěstí
To už do zítra vydržíš
Moc bych nám to oběma přála. Všem ženám, co miminko chtějí, to přeju.
S tím výtokem, to je fakt těžko říct bohužel. Může to být ze sliznice, jak pracuje děloha nebo z prokrveného čípku nebo předzvěst ms. Já minule nešpinila vůbec, když se zadařilo. Předtím jsem vždy do desátého dne dostala ms i přes utrouš. Teď zatim nic. Ale spousta žen špiní, krvácí a je to ok. Tak zítra tfuj, tfuj, tfuj. Hodně štěstí. ![]()
@Pavluja děkuji moc hsi zlata taky doufám že bude vse ok, azrochu si oddechnu, i kdyz kdyz si vezmu jaka dlouhá doba me ceka v nejistote… Ae eru vse jak se snazim v pohodr i kdyz jsem napnuta jak struna na luku
a verim ze vse bude ok
@StudentkaPK to ze mas nahnedly vytok, nic nemusi znamenat, naopak muze to znamrnat ze se embrijko uhnizdi lo a praskla ti treba jen cevka…
Moc na zebe myslim na zítřek…
![]()
@StudentkaPK ale jak jsi psala, že tě píchlo v podbříšku, tak mohla prasknout nějaká cévka, to by mohlo s tím souviset.. ale fakt nevím. Ať je to dobrý.
Buď hlavně v klidu.
@Burianka94 naprosto tě chápu..miminko, to jsou nějaké obavy už na celý život..ale hlavně přežít první trimestr a pak celé těhotenství… asi taky budeš žít od utz k utz a pomalu odškrtávat..ale po 6 letech už to fakt vyjít musí a všechno bude v pořádku. ![]()
@Pavluja moc moc děkuji za podporu, moc si toho vážím a ano asi to tak bude protože tolik zklamání uz by mohlo přijít opak a mit snad spoustu stesti a radosti
@Burianka94 no u mě je totiž MS nepravděpodobná, já vždycky brala 21 denní hormony a po dobrání nebo vynechání jsem to teprve dostala. Ještě nikdy jsem to nedostala samovolně 🤷🏻♀️ ale nevím, do jaký míry může menzes vyvolat progesteron nebo estrofem. Ty svý léky neberu od července a od tý doby jsem neměla Ms 🤷🏻♀️
Jinak děkuji, nemůžu se dočkat výsledků 🙈
@StudentkaPK tak pak hlavne dej vědět jak to vypadá budu zvedava
![]()
Ahoj holky já dneska po konzultaci s lékařem vysazuji prášky. Vám přeji úspěšný kety
![]()
@Džejý ahoj, to mě moc mrzí. Odpočiň si a držím ti palečky na ten únor, ať vám rok 2021 přinese to největší štěstí a zadaří se.
Drž se a nevzdávej to, vyjde to! ![]()
Holky u mě 9. den test negativní. Popravdě už tomu moc nevěřím.
@Burianka94 co ty? Testovala jsi? Myslím na tebe. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.