Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Džejý pojďme se spíš podpořit, než nervovat
máme stejný termín transferu, tak se můžeme modlit 😊
@StudentkaPK musis to vydrzet zatni zuby a zvladni to… Budu držet pěsti at to dobře dopadne
a jeste jedna vec musis myslet pozitivně a nevzdavat to…
hlavně dej pak vědět budu na tebe myslet
![]()
@StudentkaPK moc moc vam přeji děvčata aby vam to vyslo tak jak me, dejte pak vědět jak jste dopadli
![]()
@Džejý kolikty den jsi dneska… Ja testovala 8 den po ket, na tedtu bylo snehobilo, skusila jsem 10 den odpo a byl pozitivní nevzdavej to
@Burianka94 fakt??? Psala Dzejky že je 8. Den jako já. Tak to ještě budu doufat!!! ![]()
@StudentkaPK ani fakt, nepíšu to jen tak… Chci holky at se skusite uklidnit, a myslely pozitivne a nehazely flintu do žita… Neni nikde napsano ze kdxz neni pozitivní test, ze nemuze byt pozitivni krev… Nevzdavejte to holki…
![]()
@Burianka94 ja jsem klidná
beru to z nadhledem. Snažíme už x let toto mě nerozhodí. ![]()
@Burianka94 jojo doktor mi říkal že 10den rozhodne. Tak to mám až za dva dny tak uvidíme.
děkuji že povzbuzení. ![]()
@Džejý ano včera ráno a dnes odpoledne, taky nic. Další nechám až na sobotu/neděli. To bude 10.-11. den tak to rozhodne asi ![]()
@Džejý no tak to jsi na tom nějak podobně jako my, se snazily 6 let, a mame za sebou nekolik pokusu, a hda se ze tento se zadaril, snad bude vse tak jak ma byt, a dockame se zdravého miminka ![]()
@Burianka94 a 6 let??? To je šílené, jak to že tak dlouho?
To jako 6 let IVF pokusu? ![]()
@StudentkaPK no před 6 lety nam umrel syn… Od te doby jsme se snazily, jedna dr mi rikala ze to je psychicke cpala do mne jen hormony a k ničemu to nebylo… Pak jsem zmenila gyndu ten novy me hned poslal na profouknuti vejcovadu a tam se zjistilo ze se to nedari tak mi bylo receno, ze kdyby me na to neposlal tak by jsme se mohly snazit kkudne dalsich 5 let a neotehotnim
tak jsme zacly řešit takto… Nekolikrat IUI neúspěšně… Pote 1× ivf, mimi nas opustil v 7tt…rok psuza, a ted to ket a to vypadá ze se na nas usmalo štěstí… A jak dlouho se snazite vy a z jakého důvodu jestli prozradis? ![]()
@Burianka94 taky se snažíme 6 let no za pár měsíců 7let. Takže jsem už v tomto otupela. Upřímně mě by spíš překvapil a vykolejil pozitivní test než negativní.
@Burianka94 to co píšeš mě úplně ničí
je mi.to moc líto a teď držím palečky ❤️️ to si určitě už zaslouzite. 😊
No my máme první KET s darovanymi vajíčky, ET jsme ani neměli, bohužel v termínu ET jsem byla v karanténě, v praxi jsme měli pozitivní covid (já byla neg)… Takže rovnou KET. Je mi 28, klasický IVF jsme nezkoušeli, mám pry nulový vysledky, v dětství jsem podstoupila řadu chemoterapii a mě vaječníky vůbec neprodukují vajíčka 🙂
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.