Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@StudentkaPK píše:
@Skaiqy ahoj díky za reakci, to víš člověk tomu nerozumí a chce do toho dát všechno… No ten hatch jehlou může uškodit?
Jasně, naprosto chápu..my se snažili 5let a dali do toho víc než je zdrávo..laser je na milimetr přesný, jehlou to může být mírně nepřesné.. nicméně, v málo centrech se.dela hatch jehlou..
měla jsem velké potíže s imunitou..
@Džejý mrzí mě, že jsem ti dala naději, já jí dala i sobě… ale už jsem s tím smířená, příště to vyjde ![]()
@StudentkaPK Ahoj, tak to jsi měla opravdu bojovku. Ale divný mi to je, že by se takhle udělala čárka, když by tam nebylo hcg? Nejlepší je jít na krev a mít jasno. Fakt můžeš špatně uvolňovat hcg do moči. Ale nevím, přesto různé záhady i zázraky se dějí
Jinak embryoglue bych nedávala, i v centru mi řikali, že to je zbytečný. Asistovaný hatching jo, ten jsem taky měla. A je to i důvod, proč u mě už po 9. dnu nevěřim, hatchující blasta se uchytává v podstatě po zavedení a začíná se zavrtávat..je-li vše ok, duch na testu je do 8. dne určitě. Držím ti palce, ať ti to brzy vyjde
My máme ještě jedno embryo od stejné dárkyně, ale už se bojím, že ta vajíčka od ní také nebyla kvalitní (už 3 nevyšly) a pak už asi nic, chjo.
Hodně štěstí, tobě to vyjde! ![]()
@Pavluja počkám, zítra je krev, ale nehroutím se, doufám, že tohle byla ta statistika, že každé druhé vyjde, takže to druhé vyjde.. dám ten hatch, možná byla chyba ho nevzít. Člověk už neví
no prý to byla blasta nejvyšší kvality, tak nevím, v čem byl zádrhel, jak jsem psala už někde, měla jsem druhý den po KET v noci spontánní orgasmus, jindy asi příjemný, teď dost nepříjemný okamžik, který mohl způsobit chybu.
Děkuji ti za vše, moc ti držím palčáky, nám všem
))
@Džejý jsou to nervy, člověk se chytá jakékoli naděje..všechny to tu známe. Taky ti to vyjde, já už asi do dalších pokusů nepůjdu kvůli věku i financím..další dárkyně by zas byla kolem 130tis. se vším
Zkusim poslední ket. Přeju ti ať nabereš hodně sil do dalšího ivf, ať jsou vajíčka silná a zdravá.
![]()
@Pavluja děkuji. Tobě přeji ať už je tento vklad pozitivní až do zdárného konce ![]()
@Džejý ahojky je mi to lito.. Snad vam vyjde další pokus, budu na tebe myslet
![]()
@Pavluja ahojky jj testila 10den po ket pozitivní tt… 24 den na krev výsledky na druhy den 1 725 jednotek na ult. Potvrzení tehu gestacni vacek 6mm 20.10 další kontrolu tak snad bude vse ok…
Ahoj holky prosím o radu, vcera večer jsem zakrvacelaa přešlo to v hnedy tmavy výtok který uz ustava myslite ze je to vse ok?? K dr. Jdu az odedneska ua týden… Beru estrofen 1 1 1 a progesteron bensis zavádění 2 0 2
premislim a bojím bojím je to nase vytoužené miminko :
p ![]()
@Burianka94 ahojky, hrozně moc bych ti chtěla poradit, ale vzheldem k tomu, že mám za sebou první KET, netroufám si.. já mám stále hnědavý výtok (vytéká vždy po zavedení prog. bensis spolu s pilulkou), už 3 dny ale MS není. Dnes jsem byla na krvi, odpo volám :/ ale Ty se nestresuj, to špinění jsi zmiňovala že jsi měla i předtím ne? (pokud se nepletu). Tak nestresuj miminko, kor když víš, že tam je ![]()
@Burianka94
jinak já jsem takovej voprus, že už bych volala do CARu a ptala se přímo tam, podle mě je lepší tam jet dřív nebo se nechat uklidnit přímo od nich, než se týden stresovat a ubližit žížalce ![]()
@StudentkaPK ahijky dekuji i tak za podporu dej vedet jak ti dopadla krev… A nn nemela jsem vytok az prave vecer ze jsem zakrvacelaa a pak ten hnedy vytok rano ale uz to ustava… Zkusim napsat svemu dr ze mam cestu odpo do krnova tak jestli sr tam muzu stavit ma dnes az do 5tak snad me uklidni…
@Burianka94 napiš pak ♥️ a stejně jako píšeš ty nám, i ty bud v klidu a nestresuj ![]()
@Burianka94 ahoj, to opravdu může být prasklá cévka.. ono se to často děje..ale já bych určitě kontaktovala car a buď ti přidaj progesteron nebo nasadí ascorutin nebo to bude ok úplně. Tak dej pak vědět, co ti doktor řekl. Držim palečky, tohle se stává, neboj ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.