Čekání na výsledky po ket

Napsat příspěvek
Velikost písma:
165
8.10.20 20:53
@StudentkaPK píše:
@Burianka94 to co píšeš mě úplně ničí :( je mi.to moc líto a teď držím palečky ❤️️ to si určitě už zaslouzite. 😊
No my máme první KET s darovanymi vajíčky, ET jsme ani neměli, bohužel v termínu ET jsem byla v karanténě, v praxi jsme měli pozitivní covid (já byla neg)… Takže rovnou KET. Je mi 28, klasický IVF jsme nezkoušeli, mám pry nulový vysledky, v dětství jsem podstoupila řadu chemoterapii a mě vaječníky vůbec neprodukují vajíčka 🙂

V PRÁCI*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
8.10.20 20:53

@Džejý a jak to, že tak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
8.10.20 20:55

@StudentkaPK neboj i s darovanyma se rodí jedna báseň. Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
8.10.20 20:57

@StudentkaPK nikdo neví před 4 rokama jsem haluzove otěhotněla, ale v 10tt jsem musela na revizi. A nic od té doby pořád jen nějaké vyšetření a nic z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
8.10.20 20:59

@StudentkaPK dekuji za přání… Mno taky to nemas vůbec jednoduché… Tak uz proto se musíme navzajem podpořit a podržet a kam dojizdis do Car ja do olmiku do fn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
8.10.20 21:00

@Džejý achjo, tohle si nedokážu představit. Já než začala číst emimino, věřila jsem že jeden, max dva pokusy (ale spíš jsem věřila a věřím, že to vyjde hned) ale co tu ctu všechny ty příběhy… Pitomej internet nám jen ničí myšlenky :( mrzí mě to, vím, jaké to je toužit po vlastním miminku. Doufám, že nam to vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
8.10.20 21:01

@Džejý moc moc držím palečky aby se objeví //carecky dej vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
8.10.20 21:01

@Burianka94 já jsem v Gennetu v Liberci 🙂 tak já sem písnu, zkusim 10.den 😊 zítra bych ráda, ale to by mě asi už položilo, kdyby to tam nebylo 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
8.10.20 23:16

@StudentkaPK hele aji kdyby to tam nebylo. Tak se klidně vyplakej zanadávej, ale jdi dál. Nestůj na místě a neuzirej se tím. Prostě jak budeš vědět že to nevyšlo dej si den na truchlení. A pak druhý den koukej s nadějí dál. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
8.10.20 23:18

@Burianka94 tvoje ztráta je mi moc líto :(. Toto by se stávat nemělo. Hodně štěstí, aby toto těhotenstvi už bylo jen krásné :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
10.10.20 09:31

@Džejý ahojky tak co zkousela jsi nebo jeste vydržíš jsem zvedava jak jsi na tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
10.10.20 09:51

@Burianka94 ahoj, Dzejy psala v jiné diskuzi, že dnes stále nic. Alena stále věřím, že se na ni usměje štěstí. moc si to zaslouží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
10.10.20 12:04

@Burianka94 ahoj vůbec čistý jak lilie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
10.10.20 12:04

@StudentkaPK a co ty odoláváš? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
10.10.20 12:30

@Džejý ano, já az v pondělí. Test jsem si schovala (teda schoval je přítel, aby mě nesvrbila ruka) a doma se snažím zaměstnávat. Tridim všechno možný, uklízím, peču a modlím se, aby bylo po dělí uspesne. :dance: v hlavě cítím částečné zklamání, že už ten 8.den nic nebylo ale zároveň jistou naději 🙃 uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.