Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@StudentkaPK píše:
@Burianka94 to co píšeš mě úplně ničíje mi.to moc líto a teď držím palečky ❤️️ to si určitě už zaslouzite. 😊
No my máme první KET s darovanymi vajíčky, ET jsme ani neměli, bohužel v termínu ET jsem byla v karanténě, v praxi jsme měli pozitivní covid (já byla neg)… Takže rovnou KET. Je mi 28, klasický IVF jsme nezkoušeli, mám pry nulový vysledky, v dětství jsem podstoupila řadu chemoterapii a mě vaječníky vůbec neprodukují vajíčka 🙂
V PRÁCI*
@StudentkaPK neboj i s darovanyma se rodí jedna báseň. Hodně štěstí ![]()
@StudentkaPK nikdo neví před 4 rokama jsem haluzove otěhotněla, ale v 10tt jsem musela na revizi. A nic od té doby pořád jen nějaké vyšetření a nic z toho.
@StudentkaPK dekuji za přání… Mno taky to nemas vůbec jednoduché… Tak uz proto se musíme navzajem podpořit a podržet a kam dojizdis do Car ja do olmiku do fn
@Džejý achjo, tohle si nedokážu představit. Já než začala číst emimino, věřila jsem že jeden, max dva pokusy (ale spíš jsem věřila a věřím, že to vyjde hned) ale co tu ctu všechny ty příběhy… Pitomej internet nám jen ničí myšlenky
mrzí mě to, vím, jaké to je toužit po vlastním miminku. Doufám, že nam to vyjde ![]()
@Džejý moc moc držím palečky aby se objeví //carecky dej vědět
@Burianka94 já jsem v Gennetu v Liberci 🙂 tak já sem písnu, zkusim 10.den 😊 zítra bych ráda, ale to by mě asi už položilo, kdyby to tam nebylo 😁
@StudentkaPK hele aji kdyby to tam nebylo. Tak se klidně vyplakej zanadávej, ale jdi dál. Nestůj na místě a neuzirej se tím. Prostě jak budeš vědět že to nevyšlo dej si den na truchlení. A pak druhý den koukej s nadějí dál. ![]()
@Burianka94 tvoje ztráta je mi moc líto
. Toto by se stávat nemělo. Hodně štěstí, aby toto těhotenstvi už bylo jen krásné ![]()
@Džejý ahojky tak co zkousela jsi nebo jeste vydržíš jsem zvedava jak jsi na tom
@Burianka94 ahoj, Dzejy psala v jiné diskuzi, že dnes stále nic. Alena stále věřím, že se na ni usměje štěstí. moc si to zaslouží
@Džejý ano, já az v pondělí. Test jsem si schovala (teda schoval je přítel, aby mě nesvrbila ruka) a doma se snažím zaměstnávat. Tridim všechno možný, uklízím, peču a modlím se, aby bylo po dělí uspesne.
v hlavě cítím částečné zklamání, že už ten 8.den nic nebylo ale zároveň jistou naději 🙃 uvidime
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.