Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
https://www.super.cz/…louskem.html
Co tomu říkáte? Věříte opravdovosti takového vztahu, ze strany jí i jeho? ![]()
Ona je taková bordelmama vzhledově, ale jo věřím tomu, někteří chlapi jsou divní
@Nafrněná píše:
Ona je taková bordelmama vzhledově, ale jo věřím tomu, někteří chlapi jsou divní
no mě nesedí jeho výraz. U ní bych věřila, že se na „starý kolena“ zamilovala do koloucha, ale on na mě působí vyčůraně.
To je velmi filozofická otázka, co kdo považuje za opravdový vztah.
z okolí - nedávno se rozpadl asi po roce jeden vztah tohoto typu, klučina si uvědomil, že on bude chtít děti, ale ona už je za zenitem
a znám vztah, který už takto je asi 30 let (rozdíl 15 let) a tam pak chlap nepřicházející dítě nahradil alkoholem ![]()
@Tiger-lily píše:To je velmi filozofická otázka, co kdo považuje za opravdový vztah.
z okolí - nedávno se rozpadl asi po roce jeden vztah tohoto typu, klučina si uvědomil, že on bude chtít děti, ale ona už je za zenitem
a znám vztah, který už takto je asi 30 let (rozdíl 15 let) a tam pak chlap nepřicházející dítě nahradil alkoholem
no já si u takového vztahu neumím představit jedinou rozumnou (morální) perspektivu. ![]()
@lajovka píše:
On ma vyraz v obliceji ala peta kramnejch…
Koukám, že nejsem sama, kdo z něj má takový pocit.
@pe-terka 30 let je moc. Chápu, že jí dělá jeho zájem dobře a posiluje to její ženskou stránku a sebejistotu. Ale o jeho motivech si nemyslím vůbec nic hezkého.
Tot otazka
.
Uprimne mi to v tomto pripade prijde zvlastni. Ale obecne si myslim, ze to nemusi byt vyjimkou, znam par s vekovym rozdilem sestnact let a jsou spolu roky. Kdyz jsem pak dotycnou poznala osobne, vubec jsem nemela pochyby, ze jde o velkou lasku, protoze byla velmi charismaticka a okouzlujici, i kdyz fyzicky to zadna kraska nebyla.
@Katy 7 píše:
@pe-terka 30 let je moc. Chápu, že jí dělá jeho zájem dobře a posiluje to její ženskou stránku a sebejistotu. Ale o jeho motivech si nemyslím vůbec nic hezkého.
tak nějak to taky vidím ![]()
@pe-terka píše:
@lajovka píše:
On ma vyraz v obliceji ala peta kramnejch…
Pisete tady znam par rozdil 15 let jsou spolu tricet let…rozdil sestnact let jsou spolu roky…pletete sem neco uplne jineho
sakra 16 let rozdil nebo tricet let je neco uplne jineho..
@pe-terka
Hej a já zapomněla na moji prababičku, která měla pradědu o 17 let mladšího, 1. dítě měla ve 40 a byli spolu až do smrti - jeho, ona ho o 7 let přežila…
takže i fungující vztahy se starší ženou můžou být
30 let je moc. Připadá mi to směšné a nevěřím že je to láska velkým L. Nadruhou stranu si asi pomůžou navzájem. ![]()