Celebrity - rošáda u Brzogregorů

25179
30.6.16 11:08

Celebrity - rošáda u Brzogregorů

https://www.super.cz/…louskem.html

Co tomu říkáte? Věříte opravdovosti takového vztahu, ze strany jí i jeho? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nafrněná
30.6.16 11:10

Ona je taková bordelmama vzhledově, ale jo věřím tomu, někteří chlapi jsou divní

• Citovat
  • Upravit
25179
30.6.16 11:13
@Nafrněná píše:
Ona je taková bordelmama vzhledově, ale jo věřím tomu, někteří chlapi jsou divní

no mě nesedí jeho výraz. U ní bych věřila, že se na „starý kolena“ zamilovala do koloucha, ale on na mě působí vyčůraně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
30.6.16 11:15

On ma vyraz v obliceji ala peta kramnejch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
30.6.16 11:18

:mrgreen: To je velmi filozofická otázka, co kdo považuje za opravdový vztah.

z okolí - nedávno se rozpadl asi po roce jeden vztah tohoto typu, klučina si uvědomil, že on bude chtít děti, ale ona už je za zenitem

a znám vztah, který už takto je asi 30 let (rozdíl 15 let) a tam pak chlap nepřicházející dítě nahradil alkoholem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
30.6.16 11:21
@lajovka píše:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
30.6.16 11:23
@Tiger-lily píše: :mrgreen: To je velmi filozofická otázka, co kdo považuje za opravdový vztah.

z okolí - nedávno se rozpadl asi po roce jeden vztah tohoto typu, klučina si uvědomil, že on bude chtít děti, ale ona už je za zenitem

a znám vztah, který už takto je asi 30 let (rozdíl 15 let) a tam pak chlap nepřicházející dítě nahradil alkoholem :nevim:

no já si u takového vztahu neumím představit jedinou rozumnou (morální) perspektivu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
30.6.16 11:23
@lajovka píše:

Koukám, že nejsem sama, kdo z něj má takový pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
30.6.16 11:26

@pe-terka 30 let je moc. Chápu, že jí dělá jeho zájem dobře a posiluje to její ženskou stránku a sebejistotu. Ale o jeho motivech si nemyslím vůbec nic hezkého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
30.6.16 11:28

Tot otazka :mrgreen:.
Uprimne mi to v tomto pripade prijde zvlastni. Ale obecne si myslim, ze to nemusi byt vyjimkou, znam par s vekovym rozdilem sestnact let a jsou spolu roky. Kdyz jsem pak dotycnou poznala osobne, vubec jsem nemela pochyby, ze jde o velkou lasku, protoze byla velmi charismaticka a okouzlujici, i kdyz fyzicky to zadna kraska nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
30.6.16 11:34
@Katy 7 píše:
@pe-terka 30 let je moc. Chápu, že jí dělá jeho zájem dobře a posiluje to její ženskou stránku a sebejistotu. Ale o jeho motivech si nemyslím vůbec nic hezkého.

tak nějak to taky vidím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
30.6.16 11:34
@pe-terka píše: :palec:
@lajovka píše:
:pankac: Fakt, že jo… A já pořád přemýšlela, koho mi ten slizoun připomíná…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
30.6.16 11:39

Pisete tady znam par rozdil 15 let jsou spolu tricet let…rozdil sestnact let jsou spolu roky…pletete sem neco uplne jineho :-) sakra 16 let rozdil nebo tricet let je neco uplne jineho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
30.6.16 12:02

@pe-terka :think: Hej a já zapomněla na moji prababičku, která měla pradědu o 17 let mladšího, 1. dítě měla ve 40 a byli spolu až do smrti - jeho, ona ho o 7 let přežila…

takže i fungující vztahy se starší ženou můžou být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
30.6.16 12:12

30 let je moc. Připadá mi to směšné a nevěřím že je to láska velkým L. Nadruhou stranu si asi pomůžou navzájem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí