Celodenní hlídání dítěte - jaké jsou ceny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
668
27.3.12 09:07

pro. Princess: Moc děkuji za rozrpsání a popsání situace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
27.3.12 09:08
@Ivana_xxx píše:
pokud by šlo o hlídání od 7-17,00 hodin, tj. 10 hodin x 100 = 10.000tis? Slyšela jsem, že maminky hlídají i za polovičku 5 tis.? Je to reálné?? Jak to řeší s jídlem, nechají to na hlídací paní? prosím o Vaše zkušenosti, jak Vám dítko hlídá paní - chůva.

Mas tam chybu. 10×100 = 1000 Kc

• Citovat
  • Upravit
668
27.3.12 09:10

koukám, úplně blbě jsem to spočítala, to jo, ale všem děkuji za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
27.3.12 09:12

Ivana xxx: poslala jsem ti zprávu tak se koukni, já si svoji paní nemůžu vynachválit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
27.3.12 09:13

Mám kolem sebe mamky co mají celodenní hlídací slečnu a platí 15-20tis + doprava.
Soukromá školky unás vyjde od 7:30 - 17:15 na 7 300 + 50kč na jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
27.3.12 09:19

Měla jsem paní na hlídání ( hlídala max. 5 hodin denně :,( ) za 90,–Kč/hod. Potřebovala jsem chodit na praxi do nemocnice, dálkově jsem dělala školu. Bohužel nedodělala, v našem regionu ( Písecko ) je naprosto nemožné sehnat hlídání :nevim: . Takže já jsem byla ochotná dát i 100,– Kč, ale měla jsem smůlu,u nás „chůvy“ nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
27.3.12 09:25

mě zajímá cenová relace v Praze a je to přeci jen pro dítě 1 rok, které ještě nemá rozum. A taky hlídat 2 roční děti musí být síla, to je jak dvojčata, k tomu kočárky atd… četla jsem, že nekteré maminky na to mají spec. pořízený kočárek pro dvojčata-golfky, ale to už jsou asi profi hlídačky, né??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
27.3.12 09:43

Tak je teda pravda, že dvě roční děti jsou záhul a i obrovská zodpovědnost, takže to nevím jestli si nějaká maminka vezme na triko za 5 tisíc měsíčně. Myslela jsem, že jde o dítě starší, já takhle hlídala děti až tak od 2,5 let, roční bych si asi netroufla.
Zkusit to ale můžeš, třeba se v tomhle případě chytne někdo, kdo vlastní dítko má starší…
Jiná cesta stejně asi není, protože pokud bys chtěla paní profesionálku, která se bude věnovat jen tvému dítku tak to v Praze vážně asi za míň než těch 15tisíc měsíčně neseženeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
27.3.12 09:49
@palapa píše:
a můžu se zeptat, kde se takhle po tom člověk může shánět?? že by chtěl hlídat??

Skoro na každém internetovém inzertním serveru je i rubrika hlídání dětí a tam jsou inzeráty jak s nabídkou tak s poptávkou. Existují i speciální servery jen na hlídání pro celou ČR a to je Domelie nebo Hlídárna.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
27.3.12 09:49

tak si myslím Princess, že to není sranda, roční dítě všude leze, nemá rozum a chce to neustálý dozor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ewik92
27.3.12 09:53

@Ivana_xxx

Být tebou tak si najdu slečnu co děti nemá a bude se tvému dítěti naplno věnovat. Vyžaduj si reference, je to lepší ;). Sama je mám, a vím, že je to pro rodiče lepší 8)

• Citovat
  • Upravit
2436
@Ivana_xxx píše:
tak si myslím Princess, že to není sranda, roční dítě všude leze, nemá rozum a chce to neustálý dozor

No to rozhodně, já jsem teď hlídala roční holčičku a opravdu oči jsem musela mít všude a to jsem tam teda byla jako profi chůva a měla jsem na starost jen jí, s dalším podobně starým dítkem si to představit neumím.
V tomhle případě bys teda asi možná měla volit spíš důchodkyni, tam je předpoklad, že nebude požadovat tolik peněz, ale přitom se bude věnovat jen tvému dítku a nebo teda opravdu profesionální hlídání, ale to nevím, jestli by se ti pak do té práce vůbec vyplatilo chodit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20

zrovna jsem se chtěla zeptat, jak vy hlídačky sháníte děti na hlídání :mrgreen: Princess díky, omrknu to ;)

• Citovat
  • Upravit
ewik92
27.3.12 09:55

@madi

Já teda, přes inzeráty, buď se ozvu já, ale většinou mi volají maminy 8)

• Citovat
  • Upravit
teresa20
27.3.12 10:05

no bohužel jsem z dost malého města, kde ta poptávka asi taková nebude :roll:
ale našla jsem toto http://hlidarna.cz/…poptavka.asp?… tak nějak tuším kdo to je :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin