Celodenní hlídání dítěte - jaké jsou ceny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13903
27.3.12 10:09
@madi píše:
no bohužel jsem z dost malého města, kde ta poptávka asi taková nebude :roll:
ale našla jsem toto http://hlidarna.cz/…poptavka.asp?… tak nějak tuším kdo to je :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
27.3.12 10:10
@madi píše:
no bohužel jsem z dost malého města, kde ta poptávka asi taková nebude :roll:
ale našla jsem toto http://hlidarna.cz/…poptavka.asp?… tak nějak tuším kdo to je :mrgreen: :mrgreen:

Cha! Tak to teda taky tuším :mrgreen: :mrgreen: ale to bych teda čekala, že budou platit víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
27.3.12 10:12

já bych zase nečekala, že budou hlídačku hledat na webu a ještě tam napíšou svoje jméno :lol: ale kde jinde že

• Citovat
  • Upravit
13903
27.3.12 10:12

já zas čekala protekčnější telefonní číslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
27.3.12 10:15
@madi píše:
já bych zase nečekala, že budou hlídačku hledat na webu a ještě tam napíšou svoje jméno :lol: ale kde jinde že

No je to zvláštní. Co já vím, tak celebrity hledají chůvy přes agentury, právě aby se zaručila diskrétnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
27.3.12 10:17

no jestli vůbec tady taková agentura nějaká je :lol: jak říkám, malé město. a to, ve kterém bydlí oni, je ještě menší než to naše :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2436
27.3.12 10:18
@madi píše:
no jestli vůbec tady taková agentura nějaká je :lol: jak říkám, malé město. a to, ve kterém bydlí oni, je ještě menší než to naše :mrgreen:

No tak ony jsou agentury z celorepublikovou působností, alespoň teda myslím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
27.3.12 10:23
@Princess píše:
No je to zvláštní. Co já vím, tak celebrity hledají chůvy přes agentury, právě aby se zaručila diskrétnost.

To sice jo, ale problém je, že k některejm „celebritám“ chůvy v agentuře už pak nikdy nechtěj. Něco o tom vím, v jedné agentuře jsem dělala. Což si teda nemyslím, že by byl zrovna případ V - ti vypadaj poměrně normálně. Tam to tipuju spíš na nedostatek vzhledem k lokalitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ewik92
27.3.12 10:30

Myslíte, že to jsou oni ? :think:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
27.3.12 11:59

já nevím, ono je to jedno. Jen mě to uhodilo do očí, sedí tam na ně všechno :lol:

• Citovat
  • Upravit
557
27.3.12 12:09

Ahoj, ja mam chuvu a ji platim od hodiny a to 100 CZK/hodinu. Jidlo ma pripravene v lednici a jenom ohreje popripade uvari cestoviny, kusku anebo ryzi. Pak jeste da svacinu napr. ovocko (jablicko, hrusku, banan) nebo jogurt, presnidavku a jine, Nechavam to na ni. Hlida 2-3× tydne priblizne 8-9 hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
27.3.12 12:27

já se teda omlouvám, že se sem vetřu, jelikož o hlídání dětí toho zatím moc nevím (moje půjde do firemních jesliček-školičky v roce a půl), ale jsem ekonom a myslím si, že pokud potřebuješ hlídání pravidelně 5×týdně x hodin, tak by ti stopro vyšly levněji nějaké soukromé jesličky (jak tu již někdo psal pražské ceny kolem 7tis) a dítě bude mít profi péči a dozor. myslím, že chůva je fajn, pokud má mamka nějakou buď nepravidelnou prac. dobu anebo nějak nekompatibilní s provozem jeslí. ale tak samozřejmě to ber jen jako můj názor…já bych to být tebou prostě natendrovala - cena jeslí x cena chůvy a uvidíš. každopádně se nemůžu zbavit pocitu, že dítěti je lépe v kolektivu, ale je to pochopitelně kus od kusu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
27.3.12 14:44

Michaela1808: firemní jesličky se vyplatí pro zaměstnace té firmy, kousek od nás na Florenci je firemní školička JaT a školkovné tam stojí 9990,– (pokud s nimi podepíšeš smlouvu na rok) plus stravné 65,– na den. Pak je ještě kousek od Florence na Sokolovské ještě jedna miniškolička a tam by mě to stálo necelých 9000,– takže finančně by mě to stálo stejně jako chůva a ještě tam je riziko toho, že by malý mohl být často nemocný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
27.3.12 15:09

já myslela normální jesličky - pro zakladatelku, samozřejmě neznám ceny v Praze, ale být na jejím místě - porovnala bych ceny zařízení x chůvy. pokud by chůva vyšla levněji, není co řešit, ale nemyslím si to, v případě péče o ročního prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
27.3.12 17:38

Já hlídám dvouletou holčičku za 100,–/hod.
Mám 18-ti měsíční holčičku, takže si spolu holky vyhrají.
Malou tu máme nepravidelně 2× týdně 11 hodin a 1-2× týdně 3 hodiny
Nosí si s sebou svačinky,ovoce,jogurt,sušenky…Oběd chtěli nosit, ale já vařím a stejně by se holky hádaly, kdo co bude chtít jíst, tak je to takhle jednodušší.
Vždycky je to o domluvě rodiny a paní na hlídání.
I s kočárem by nebyl problém.Měla jsem v plánu, pořídit kočár pro dvojčata, protože by se mi to vyplatilo,při dlouhodobém hlídání, ale holky se obě rozchodily, tak není potřeba.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin