Celodenní hlídání dítěte - jaké jsou ceny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
786
18.9.15 04:59

@Samantha_cz existuje stránka myslim hlidacky.cz a tam si uděláte svůj profil a lidí si vás vyhledaji. Známá si takhle našla dobrý hlídání :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
18.9.15 06:08
@zuzka131313 píše:
@Samantha_cz existuje stránka myslim hlidacky.cz a tam si uděláte svůj profil a lidí si vás vyhledaji. Známá si takhle našla dobrý hlídání :palec:

ale lidi platej za kontakty, aniz by vedeli, jestli sed nakonec domluvi, nebo ne

doporucuji domluv. cz, je to zadarmo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
18.9.15 06:09

Zajimvy, hlidacky.cz projdou, ale domluv. cz se musi pomrsit, aby to nepoznalo, ze to je web. hm, takze hlidacky emiminu asi neco platej???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
18.9.15 06:12

Jinak ja platim hlidacce stovku na hodinu, ale nema svoje dite, venuje se jen memu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
18.9.15 07:24

@Pudloslava ja nevím jak to funguje přesně… Jen rikam o cem jsem slyšela. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
18.9.15 07:53

Beru 75kč na hodinu, ale pracuji pod agenturou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
18.9.15 08:41
@Pudloslava píše:
Zajimvy, hlidacky.cz projdou, ale domluv. cz se musi pomrsit, aby to nepoznalo, ze to je web. hm, takze hlidacky emiminu asi neco platej???

Myslim si, že jo, mám pocit, že jsem tu viděla jejich reklamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
19.9.15 22:10

Diky za rady, neco z toho zkusim :) nejde mi ani tak o penize, jako spis o vedlejsi benefity - trosku se nam zmeni program, dcerka si vyhraje i jinak nez se mnou a taky budu mit pocit, ze „neco“ delam a nebudu ta „nudna mama na rodicaku, co se vali doma“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
10.10.15 17:24

Já hlídám za 55kč i s jídlem, mám 2,5letou dcerku, bydlím kousek za Prahou 9(Latňany),vím že se platí i 100 za hodinku, ale jsem ráda i za to, malá si vyhraje a ještě máme nějakou korunku navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.6.17 18:28

Mate tip ako najst v Prahe celodenne hlidani pre dve deti - 21m a 2m?

Pripadne ako najst au-pair, ktora by pracovala v Prahe. Stryko google nepomohol, vsetky stranky su pre zaujemcov z CR o pracu au pair v zahranici.

Dik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
10.6.17 18:36

@Ttrip jo, ukrast (a preplatit) nejakou ucitelku z ms - nas pripad. s agenturama jsem spokojena nebyla

pripadne na strankach easyaupair - tam jsou i nabidky do cr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.6.17 18:54

@LKL to vyzera ako nejaka podvodna stranka… ucitelku z MS to nam nenapadlo
Dik za reakciu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
10.6.17 19:22

Dát si inzerát na Českou asociaci sester.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21712
10.6.17 20:25

K takto malým dětem bych chtěla chůvu se zdravotnickým vzděláním, případně speciálním kurzem. Zkus si podat inzerát, případně koukni na agentury (ale s těmi nebývají až tak dobré zkušenosti). Nejlepší by to bylo na doporučení. Já jsem si takto přebírala chůvu ke svému osmiměsíčnímu synovi, když odjížděla kamarádka s rodinou do ciziny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
11.6.17 09:30

@Ttrip vypada to hnusne ale znam par rodin (ne teda v cr) ktere pres tuto stranky chuvu / au pair maji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin