Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Samantha_cz existuje stránka myslim hlidacky.cz a tam si uděláte svůj profil a lidí si vás vyhledaji. Známá si takhle našla dobrý hlídání ![]()
@zuzka131313 píše:
@Samantha_cz existuje stránka myslim hlidacky.cz a tam si uděláte svůj profil a lidí si vás vyhledaji. Známá si takhle našla dobrý hlídání
ale lidi platej za kontakty, aniz by vedeli, jestli sed nakonec domluvi, nebo ne
doporucuji domluv. cz, je to zadarmo
Zajimvy, hlidacky.cz projdou, ale domluv. cz se musi pomrsit, aby to nepoznalo, ze to je web. hm, takze hlidacky emiminu asi neco platej???
Jinak ja platim hlidacce stovku na hodinu, ale nema svoje dite, venuje se jen memu.
@Pudloslava ja nevím jak to funguje přesně… Jen rikam o cem jsem slyšela. ![]()
@Pudloslava píše:
Zajimvy, hlidacky.cz projdou, ale domluv. cz se musi pomrsit, aby to nepoznalo, ze to je web. hm, takze hlidacky emiminu asi neco platej???
Myslim si, že jo, mám pocit, že jsem tu viděla jejich reklamu.
Diky za rady, neco z toho zkusim
nejde mi ani tak o penize, jako spis o vedlejsi benefity - trosku se nam zmeni program, dcerka si vyhraje i jinak nez se mnou a taky budu mit pocit, ze „neco“ delam a nebudu ta „nudna mama na rodicaku, co se vali doma“.
Já hlídám za 55kč i s jídlem, mám 2,5letou dcerku, bydlím kousek za Prahou 9(Latňany),vím že se platí i 100 za hodinku, ale jsem ráda i za to, malá si vyhraje a ještě máme nějakou korunku navíc.
Mate tip ako najst v Prahe celodenne hlidani pre dve deti - 21m a 2m?
Pripadne ako najst au-pair, ktora by pracovala v Prahe. Stryko google nepomohol, vsetky stranky su pre zaujemcov z CR o pracu au pair v zahranici.
Dik ![]()
@Ttrip jo, ukrast (a preplatit) nejakou ucitelku z ms - nas pripad. s agenturama jsem spokojena nebyla
pripadne na strankach easyaupair - tam jsou i nabidky do cr
@LKL to vyzera ako nejaka podvodna stranka… ucitelku z MS to nam nenapadlo
Dik za reakciu ![]()
K takto malým dětem bych chtěla chůvu se zdravotnickým vzděláním, případně speciálním kurzem. Zkus si podat inzerát, případně koukni na agentury (ale s těmi nebývají až tak dobré zkušenosti). Nejlepší by to bylo na doporučení. Já jsem si takto přebírala chůvu ke svému osmiměsíčnímu synovi, když odjížděla kamarádka s rodinou do ciziny.
@Ttrip vypada to hnusne ale znam par rodin (ne teda v cr) ktere pres tuto stranky chuvu / au pair maji
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.