Celou noc tlačí a vrti se.....

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1247
4.2.16 14:51

@zrzule23 ano, u nás to byly speciálně moje milované vanilkove rohlíčky. Dělám je napůl z vlašských ořechů a mandlí. Takže těžko říct :nevim: :nevim: radši nejím ani jedny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
4.2.16 14:55
@Dianela píše:
Dovolim si vstoupit do diskuze o Vigantolu… Zadny z dostupnych preparatu nedokaze plnohodnotne nahradit Vigantol. Nevim co je to ted za trend ale s Vigantolem a jeho vedlejsimi ucinky se to ted silene prehani. Jiste, neni to pritodni vitamin D, a dite muze byt na chemii precitlivele, stejne tak ale muze byt precitlivele na jakoukoliv jinou slozku v cemkoliv jinem. On Vigantol zas tak silene svinstvo neni. :palec:

Já ho vysadit zkoušela, protoze se to teď všude resi, ale efekt jsem nepoznala. A jinak je mi divný, že se ty nežádoucí účinky resi až teď. Vždyť už se používá aspoň 30 let. To jako dřív děti na prdiky tolik netrpely nebo jak :think: každopádně dávám dál. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
4.2.16 17:52

@Ivačice Koukala jsem, ze spousta maminek si chvali tady jiz zminovany Baby-D (je to doplnek stravy nikoliv schvaleny lek) a pritom ma naprosto identicke slozeni jako Vigantol a jeste ke vsemu je v nem koncentrace vitaminu D mensi nez ve Vigantolu.
Nabizi se otazka, zda to jen neni vyvolavani hysterie firmami, ktere nabizi drahe radoby alternativy Vigantolu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
4.2.16 19:07

@Dianela No nedivila bych se ničemu. Podle mě to tak bylo vždycky, jen v dnešní době se maminky naučily cist příbalové letáky a když tam něco takového najdou, tak ty koliky možná svedou na Vigantol. Z vlastni zkušenosti vím, že nejvíce prckovi mužu ublížit já sama nevhodným jídlem. Ale kazde miminko je originál, nevylučuji nic ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
4.2.16 19:33

@Ivačice Ano v dnešní době se maminky hlavně naučily všechno zbytečně řešit a nafukovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
13.1.19 19:09

Vím že se jedná o starou diskuzi ale kdyby na ni náhodou někdo narazil, nejde o vigantol jako takový, bolení způsobuje nosná látka ne samotný vitamin D… stačilo by kdyby výrobce změnil recepturu :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
9.2.19 17:30

@zrzule23 taky jsme meli s prdikama problemy doktorka rekla ze je dobry davat spat na brisko a jediny co nam pomohlo byla takova gumova hadicka da se koupit v lekarne namaze se olejicken nebo kremem trochu a strci tak 1cm do prdelky a toto pak lita nejlepsi co muze byt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
10.2.19 11:09

Jj můžu souhlasit rektální rourka je u nás taky prim, malý na bříšku spát nechce :-( ale teda na bříško bych ho dávala spát jen s monitorem dechu do postýlky nebo monitorem pohybu jinde (monitor snuza hero)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
22.12.19 08:01

@zrzule23 ahoj můžu se zeptat kdy to tlačení přešlo? Zažíváme to samé s druhou dcerou :,( děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí