Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@jane-e píše:
to jako fakt?
ano, i plastičtí chirurgové ho doporučují svým zákazníkům… je to ta nejlepší „nivea“ na kůži, jizvy i celulitidu ![]()
@MambaJ píše:
ano, i plastičtí chirurgové ho doporučují svým zákazníkům… je to ta nejlepší „nivea“ na kůži, jizvy i celulitidu
a to si jako na sebe naplacas?
Jinak ja taky obcas celulitidu resim, manzel mi rika, ze zadnou nemam a pak kamkoliv jdu a vidim jak
jsou tady u nas zeny oblecene a na speky celulitidu kaslou tak si rikam zd jsem asi padla na hlavu
Mě pomáhá sprchovat to co nejstudenější vodou co jen snesete a pak drbat a drbat a drbat ručníkem
pak to většinou ještě máznu gelem ze skořice a břečťanu a děj se vůle boží…taky mám tu celulitidu od půlky zad, do půlky stehen ![]()
Několikrát, když u mě začala celulitida klepat na dveře, se mi vyplatil jednoduchý postup: masážní rukavice do sprchy s takovou tou mořskou houbou a každý den ve sprše masírovat stehna a zadek aspoň několik minut. Je lepší mít už namydlené tělo sprcháčem, pak to lépe klouže
Do týdne až dvou byl vidět výsledek, do měsíce jsem měla hladký stehna. Jo a hodně pít vody!
Co mi pomáhá na celulitidu? Nechodit kolem zrcadel nahá, nekoukat se na stehna a tiše ignorovat pomeranč na zadku… Jinak mi trochu pomohly lymfatické masáže, ale zázrak to nebyl. Pokud jednou celulitida je, dle mého nezmizí, jen v rukou plastického chirurga - to je totiž bůh
…
@Taminka píše:
a to si jako na sebe naplacas?
víš jak to voní! nenaplácám, ale vmasíruji ty plácadlo ![]()
@MambaJ píše:
víš jak to voní! nenaplácám, ale vmasíruji ty plácadlo
a ja bych to chtela jen naplacat ![]()
@MambaJ píše:
Nebo nosit kalhoty
Někdy ani to ne. Silná celulitida je v přiléhavých, tenkých a světlých kalhotech zřetelně vidět ![]()
@Bethuska píše:
Někdy ani to ne. Silná celulitida je v přiléhavých, tenkých a světlých kalhotech zřetelně vidět
fakt jo, tak to asi ani nevím, jak vypadá ![]()
@Silence píše:
ožrat se. to taky pomáhá
24h denne, 7dni v tydnu to je ale asi nepraktikovatelne ![]()
@MambaJ píše:
ano, i plastičtí chirurgové ho doporučují svým zákazníkům… je to ta nejlepší „nivea“ na kůži, jizvy i celulitidu
kdyz ja si neumim predstavit, ze bych se mela namazat sadlem ![]()
@jane-e píše:
kdyz ja si neumim predstavit, ze bych se mela namazat sadlem
ja prave taky ne ![]()