Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Sonarka Hele jen o zdravé stravě to není, neb my jsme s manželem tak trochu fanatici a jíme opravdu extra zdravě, stejně jí mám ![]()
http://www.blogilates.com/…f-cellulite/
Fajn článek o celulitidě. Mimochodem, Cassey má taky skvělý cvičení ![]()
@Dracunculus píše:
@Sonarka Hele jen o zdravé stravě to není, neb my jsme s manželem tak trochu fanatici a jíme opravdu extra zdravě, stejně jí mám
Ono asi někdo k tomu má větší sklony. Myslím, že je to dost genetickými dispozicemi, elasticitou kůže..to je jako se striemi, někomu se udělají a někomu ne, i když proto nic nedělá.
Já používám masážní soli, pak sprchový gel na celulitidu a ještě na to chladivý gel a jsem spokojená ty krátery co jsem měla na zadku už nemám ![]()
@Sonarka Jj, genetika v tom hraje roli určitě, celulitidu mám od dětství, jen tehdy jsem ji nepovažovala za problém. Aspoň strií jsem zůstala ušetřená, nemám po dvou dětech jedinou.
@Dracunculus píše:
@Sonarka Jj, genetika v tom hraje roli určitě, celulitidu mám od dětství, jen tehdy jsem ji nepovažovala za problém. Aspoň strií jsem zůstala ušetřená, nemám po dvou dětech jedinou.
Tak to jsem na tom stejně, strie žádná, celulitida ano, ne teda nijak extrémmí, ale zkrátka na zadní straně stehen je no..
@Majka636 Kvalita pojivových tkání se dědí rozhodně - tozn sklon k celulitidě, křečovým žilám apod. Nemusíš v tom být zrovna po mámě, po tý máš jen 50% genů ![]()
Já jsem v Americe přibrala 7 kilo a na jinak hubené postavě se na zadku a stehnech objevila ošklivá celulitida. Začala jsem masírovat nohy a zadek odspoda nahoru, cvičit cíleně na nohy a zadek, hodně pít, žádné kafe, méně sladkostí a pečiva, no a tohle všechno dohromady plus to, že jsem to zhubla zpátky = žádná celulitida ![]()
Podle mě mají stejně největší efekt ta ošetření, co jsou na celulitidu. Sama to mám za sebou, takže vím o čem mluvím. Mazání krémů a různých sér mám teda za sebou a to teda bohužel žádný efekt nemělo. Tolik peněz mě to stálo a bez efektu. Nicméně jsem se z toho poučila a radši jsem vyzkoušela ošetření, které má opravdu efekt jaký píšou.
@Darija06 Na jaké ošetření chodíš nebo si chodila? Taky už jsem se na něco dívala, ale nevím jaké vybrat, protože někde stačí docházet 1× do měsíce, na jiném ošetření zase 3× do měsíce a bůh ví, co z toho bude mít větší efekt.
Ono se nedá doporučit konkrétně ošetření protože každá jsme jiná a na každou působí dobře něco jiného. Určitě je potřeba toho vyzkoušet víc když je zjevné, že procedury na které člověk chodí nefungují, což by se stávat nemělo, protože od toho je tam proškolený personál, který by měl doporučit ošetření přímo „na tělo“. Já chodím od ledna na TriActive a zatím je to velice úspěšné a troufám si tvrdit, že do konce prázdnin mi tam žádný ďolíček nezůstane.
@StrakovaStana
To je dobře, že jsi našla něco, co ti pomáhá. Co to je za proceduru? Zkus napsat víc, jak to funguje a co to vlastně je za metodu, aby se mohlo víc uživatelek rozhodnout, jestli tohle třeba nezkusí.
@anelucie píše:
Já používám masážní soli, pak sprchový gel na celulitidu a ještě na to chladivý gel a jsem spokojená ty krátery co jsem měla na zadku už nemám
ahoj, napíšeš, jaké gely používáš?
Několik přípravků vytáhli v článku, tak se zkus podívat tam. https://www.novinky.cz/…idu-40284177 Bezešvé spodní prádlo také udělá velký rozdíl, kůže se mi jakoby povolila.