Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravím všechny, co rádi běhají a doufají, že tím podpoří hubnutí ![]()
Začala jsem běhat teprve před 3 týdny, snažím se minimálně 3× týdně. Pravda, počasí minulý týden mi to nedovolilo. Hlídám si tepovku, zátím běhám těch 35 minut…
Pojdte se přidat…rady a vzájemná motivace se bude hodit ![]()
Prijd do diskuze Pulmaratonky, trenujeme a ubehneme… Je nas tam ted spousta nadsenych zacatecniku
Ahoj, já taky běhám a snažím se něco dát dolu. Už jsem i zhubla, ale musela jsem ještě upravit stravu. Samotné běhání na mě nezabíralo ![]()
Tak tak já behala 8 let petkrat tydne někdy až 50 km týdně a nezhubla jsem nic dokud jsem nezměnila stravu pak to šlo dolu raz dva. Po úpravě stravy jsem dala dolu 18 kg.
Já se na běhání teprve chystám. Jak hledáte dobrou běhací trasu? Nebo je lepší začít na páse v posilovně? Trochu se stydím vyběhnout rovnou do ulic ![]()
Ahojky, ja beham od pulky brezna, beham tak 2-3× tydne, vice nestiham
Ted navic cvicim Jill, takze ani chut neni
Ale za 14 dni zacnu zase poradne, tj.3× v tydnu ![]()
Behu zdar ![]()
Ja uz dala dolu 19 kilo, ale neubehnu ani petset metru aniz bych se neudusila:DD poradite nekdo jak zacit? Chci tenhle pohyb zkusit:)
Chodim 3-4 tydne do fitka, ale ted se mi hubnutí zastavilo a už mesic jsem nic nezhubla a ze mam teda z ceho ![]()
@MarieOVMUC tak to ti doporučuju tzv. Indiánský běh. Je to kombinace rychlé chůze a a běhu, třena 4minuty rychlá chůze, minuta běhu, ale pomalého…
@Lufinka tak já to mám co se trasy týče hodně jednotvárné…jseem z malého města, kde mě každý zná, sice mám možnost behat na cyklostezce nebo do polí ale to se zase trochu bojím, protože chodím běhat večer, až děti usnou…
@MarieOVMUC to jsem vyčetla na netu
běh by měl být tak rychly, aby jsi byla schopná mluvit, to je taková základní rada, které se držím, mám hudbu v uších a zpívám si ![]()
Já jsem začala hubnout s reduxilem, ted to jsou už dva měsíce a vidím na sobě dost pozitivní výsledky. Napomáhá hubnutí i během spánku právě