Snažím se hubnout běháním

634
20.5.14 13:48

Snažím se hubnout běháním....

Zdravím všechny, co rádi běhají a doufají, že tím podpoří hubnutí :lol:
Začala jsem běhat teprve před 3 týdny, snažím se minimálně 3× týdně. Pravda, počasí minulý týden mi to nedovolilo. Hlídám si tepovku, zátím běhám těch 35 minut…
Pojdte se přidat…rady a vzájemná motivace se bude hodit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6552
20.5.14 13:51

Prijd do diskuze Pulmaratonky, trenujeme a ubehneme… Je nas tam ted spousta nadsenych zacatecniku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
20.5.14 14:13

Ahoj, já taky běhám a snažím se něco dát dolu. Už jsem i zhubla, ale musela jsem ještě upravit stravu. Samotné běhání na mě nezabíralo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
20.5.14 14:16

Tak tak já behala 8 let petkrat tydne někdy až 50 km týdně a nezhubla jsem nic dokud jsem nezměnila stravu pak to šlo dolu raz dva. Po úpravě stravy jsem dala dolu 18 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lufinka
20.5.14 14:47

Já se na běhání teprve chystám. Jak hledáte dobrou běhací trasu? Nebo je lepší začít na páse v posilovně? Trochu se stydím vyběhnout rovnou do ulic :oops:

• Citovat
  • Upravit
15575
20.5.14 17:16

Ahojky, ja beham od pulky brezna, beham tak 2-3× tydne, vice nestiham ;) Ted navic cvicim Jill, takze ani chut neni :D Ale za 14 dni zacnu zase poradne, tj.3× v tydnu ;)
Behu zdar :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
20.5.14 18:33

Ja uz dala dolu 19 kilo, ale neubehnu ani petset metru aniz bych se neudusila:DD poradite nekdo jak zacit? Chci tenhle pohyb zkusit:)
Chodim 3-4 tydne do fitka, ale ted se mi hubnutí zastavilo a už mesic jsem nic nezhubla a ze mam teda z ceho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
20.5.14 19:44

@MarieOVMUC tak to ti doporučuju tzv. Indiánský běh. Je to kombinace rychlé chůze a a běhu, třena 4minuty rychlá chůze, minuta běhu, ale pomalého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
20.5.14 19:46

@Lufinka tak já to mám co se trasy týče hodně jednotvárné…jseem z malého města, kde mě každý zná, sice mám možnost behat na cyklostezce nebo do polí ale to se zase trochu bojím, protože chodím běhat večer, až děti usnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
20.5.14 20:00

@sandritkal aha, vyzkousim:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
20.5.14 20:06

@MarieOVMUC to jsem vyčetla na netu :-) běh by měl být tak rychly, aby jsi byla schopná mluvit, to je taková základní rada, které se držím, mám hudbu v uších a zpívám si :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
8.3.21 17:12

Já jsem začala hubnout s reduxilem, ted to jsou už dva měsíce a vidím na sobě dost pozitivní výsledky. Napomáhá hubnutí i během spánku právě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková