Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak mě osobně se platinová blond nelíbí, radši mám tmavší a přirozenější odstíny. Určitě zkus něco tmavšího, tak 830 je taky dost blonďatá, ale určitě šetrnější než platinová. Jestli to bude stačit a pomůže to tvým vlasům, to nedokážu posoudit ![]()
Odbarvovat se sama na platinovou a denně to žehlit - to by skončil s chemlonem každej ![]()
Zkus vyhledat slušnou kadeřnici anebo tu tmavší barvu. Na lámavý vlasy doporučuju arganový olej, který se nanáší na konečky.
S těma barvama pozor, na obalu to vypadá jinak:(J8 se barvila na blond, tmavší a chytlo mi to bíle, takže ted půjdu do tmavé a jsem zvědavá jak chytne
@Mishelka27 já bych tedy volila tmavší blond, ale ze všeho nejdřív bych nechala vlasy pořádně zregenerovat a odpočinout od barvení
Mno možná zase půjdu na hnědou..
Ale radši bych si koupila voucher a nechala si to udělat někde v Praze i s regenerací a zastřižením těch knečků… nic jiného mi asi nepomůže.. :/ a pak bych mohla chodit aspoň na blond melíry
Já bych ti doporučila rozhodně zajít ke kadeřnici, ta už ti poradí. Doma bych s tímhle radši neexperimentovala ![]()
Vím, že se ti asi nechce ale pokud máš vlasy poničené, nechala bych si je zkrátit na nějaké delší, snadno upravitelné mikádo ( bude se ti to lépe fénovat, event. žehlit a vlasy se ozdraví ) a radši než dávat tmavou celistvou blond ( která by mohla chytnout až do hněda ), bylo by možná lepší udělat slabounký melír tmavá blond/platinová. Blondýna budeš a vlasy nedostanou tolik zabrat a začnou i růst ![]()
@Mishelka27
Já bych teda přestala barvit a žehlit aspoň tak na rok aby se ty vlasy měly čas vzpamatovat. Tzn, dala bych nějakou barvu která nebude tolik vidět když ti budou odrůstat vlasy, každej den bych se jim omlouvala a používala nějakou kosmetiku na vlasy. Potom bych zašla ke kadeřnici a tý bych přenechala barvení vlasů.
@Mishelka27 píše:
Ahoj slečny a dámy,chtěla bych se s Vámi poradit.. Asi 5 let jsem se barvila na platinovou blond cca jednou za 2 měsíce.. Bylo to znát, vlasy se mi pořád ulamovali, jelikož je mám jemné a kudrnaté, takže jsem si je musela žehlit.. Někdy bylo období kdy rostli a někdy bylo období kdy pořád padaly, takže jsem neměla nikdy delší vlasy jak několik čísel po ramena.. Pak sem na rok chodila na hnědo, byla to spíš tmavší hnědá.. Vlasy i přes to že jsem si je žehlila začli růst, měla jsem je už do půli zad, během toho jednoho roku.. Nu a pak jsem se zase odbarvila na blond, jelikož se mi blond líbí nejvíc… a z vlasů po zad mám zase vlasy po ramena, ještě kratší než kdy jindy a pořád se zkracují..A já nevím, co dál..
Přítelovi se na mě moc líbí bílá blond, mě taky, ale s takovou za chvíli budu mít vlasy na mikádo.. Koupila jsem si kvalitní kosmetiku (Redken a Kérastase) ale když si budu vlasy furt žehlit a hlavně barvit na platinovou, tak je mi to kničemu… Na hnědo jít nechci, ale moc by mi to na ty vlasy pomohlo, jelikož bych se nemusela barvit. Přírodní vlasy mám totiž špinavou blond až světle hnedou… Tak mě napadlo, líbí se Vám tmavší blond? Pomohlo by mi to, nebo mám jít od blond barvy pryč úplně?? Možná bych si dokázala představit něco takového (viz obrázek) Co na takovou barvu říkáte?.. Momentálně používáš Syoss 9-5
Mám taky přírodně vlnité vlasy a chodím „pouze“ na melír cca 1× za 5 měsíců, a i tak jsou vlasy suché a to je ani nežehlím, myslím, že jim dáváš docela sodu. Proč je žehlíš? Vlnité vlasy jsou pěkné. Nech se od kadeřnice ostříhat a domluv se s ní na nějakou šetrnější světlou barvu anebo také melírky, ať si vlasy neničíš, je to škoda.
Jojo jako barvit a žehlit to je fakt záhul, volila bych jedno nebo druhé…a vzdala byhc se asi toho žehlení…vidím to na známé, žehlí si vlasy a má je tak zničené…
@Mishelka27 píše:
Ahoj slečny a dámy,chtěla bych se s Vámi poradit.. Asi 5 let jsem se barvila na platinovou blond cca jednou za 2 měsíce.. Bylo to znát, vlasy se mi pořád ulamovali, jelikož je mám jemné a kudrnaté, takže jsem si je musela žehlit.. Někdy bylo období kdy rostli a někdy bylo období kdy pořád padaly, takže jsem neměla nikdy delší vlasy jak několik čísel po ramena.. Pak sem na rok chodila na hnědo, byla to spíš tmavší hnědá.. Vlasy i přes to že jsem si je žehlila začli růst, měla jsem je už do půli zad, během toho jednoho roku.. Nu a pak jsem se zase odbarvila na blond, jelikož se mi blond líbí nejvíc… a z vlasů po zad mám zase vlasy po ramena, ještě kratší než kdy jindy a pořád se zkracují..A já nevím, co dál..
Přítelovi se na mě moc líbí bílá blond, mě taky, ale s takovou za chvíli budu mít vlasy na mikádo.. Koupila jsem si kvalitní kosmetiku (Redken a Kérastase) ale když si budu vlasy furt žehlit a hlavně barvit na platinovou, tak je mi to kničemu… Na hnědo jít nechci, ale moc by mi to na ty vlasy pomohlo, jelikož bych se nemusela barvit. Přírodní vlasy mám totiž špinavou blond až světle hnedou… Tak mě napadlo, líbí se Vám tmavší blond? Pomohlo by mi to, nebo mám jít od blond barvy pryč úplně?? Možná bych si dokázala představit něco takového (viz obrázek) Co na takovou barvu říkáte?.. Momentálně používáš Syoss 9-5
no jesli jsi na fotce opravdu ty… tak myslím že máš vlasy už pěkně zničený - to nejsou vlasy ale koudel- chemlon od pohledu nezdravé a nelesklé, pokud to nejsi ty tak se omlouvám řekla bych že já osobně být na tvém místě v této fázi přestanu experimentovat doma a zajdu se poradit k nějaké opravdu dobré byť dražší kadeřnici..
doma s tím dle mě už nic moc nezmůžeš ![]()
No… z vlastní zkušenost radím ostříhat na mikádo a cca rok to tak udržovat a nebarvit… já si loni touhle doubou nechala ustřihnout 30cm vlasů, nebarvím je a ted jsou uuuuplně super
a podle fotky myslím, že ti krtší vlasy budou slušet ![]()
hklavně bych asi zašla ke kadeřnici
A co nejaky melir? Neni treba davat tak casto..Nosim ho spoustu let, od jemnejsiho po husty a vlasy jsou ok, i je zehlim
@Eemii píše:
A co nejaky melir? Neni treba davat tak casto..Nosim ho spoustu let, od jemnejsiho po husty a vlasy jsou ok, i je zehlim
No melír jsem měla ke asi 3 měsíce než jsem šla zpátky na blond, nevypadalo to špatně.. takže se přebarvím na nějakou tmavší, nechám vlasy tak půl roku odpočinout a pak bych šla na melírek a postupně to zase zesvětlovala, ale už ne na platinovou blond… uvidíme jak si vlasy počinou.. teď vypadaj fakt hrozně
a žehlit si je musím, protože je mám hrozně hustý a moc kudrnatý, nemá to žádný tvar a je to takový všelijaký…
Já se v tom teda vůbec nevyznám, ale vždycky jsem slyšela, že melír je pro vlasy hodně drastický, víc než barva. Nebo technologie prokročily a už je to jinak?
Ahoj slečny a dámy,
chtěla bych se s Vámi poradit.. Asi 5 let jsem se barvila na platinovou blond cca jednou za 2 měsíce.. Bylo to znát, vlasy se mi pořád ulamovali, jelikož je mám jemné a kudrnaté, takže jsem si je musela žehlit.. Někdy bylo období kdy rostli a někdy bylo období kdy pořád padaly, takže jsem neměla nikdy delší vlasy jak několik čísel po ramena.. Pak sem na rok chodila na hnědo, byla to spíš tmavší hnědá.. Vlasy i přes to že jsem si je žehlila začli růst, měla jsem je už do půli zad, během toho jednoho roku.. Nu a pak jsem se zase odbarvila na blond, jelikož se mi blond líbí nejvíc… a z vlasů po zad mám zase vlasy po ramena, ještě kratší než kdy jindy a pořád se zkracují..
A já nevím, co dál..