Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@ivetka240 a ty jsi taky měla hlavně výrobky na celulititdu nebo přímo hubnoucí kůru?
@stanka54 píše:
@ivetka240 a ty jsi taky měla hlavně výrobky na celulititdu nebo přímo hubnoucí kůru?
Tyhle věci většinou nefungujou. Je třeba dost pít, správně jíst a hýbat se (nejlépe běh nebo plavání). K tomu sem tam masáž / lymfodrenáž nohou.
@stanka54 poradili mi co na celulitidu a pomohlo mi to, možná tím, že jsou to přírodní produkty, nevím
@ivetka240 a ty si taky měla nějaké ty zábaly z řas nebo i něco jiného?
Funguje určitě pohyb, ale i masáže a různé podpůrné procedury v salónech. Infrasauna zábal s bandážemi a masáže jsou super, navíc úžasný relax 😍
Profík vám doporučí co potřebujete na míru, dle stavu kůže o zdravotního stavu..
Kdyžtak napíšu kontakt na Jablonec nad Nisou nebo Prahu
Chodím teď na lymfomasáže, tak dám vědět, jinak je to moc příjemné
první byla ruční perfektní, byla jsem z toho pěkně unavená, tak se opravdu něco dělo. další budou už přístrojové
@ivetka240 a opravdu to na celulitidu pomůže? nějak se mi tomu nechce věřit
Tabletky proti celulitidě - https://cellinea.com roky používaný přírodní prostředek, funguje.
Příspěvek upraven 10.10.25 v 06:20
Vy co jste rychle zhubly, zůstala vám i celulitida? Já jsem začala dietu, jdu hezky s kilama dolů, ale celulitidu mám pořád stejnou, už nevím co s tím.. Snažím se pít hodně vody a hýbat se..
@Sominka8 píše: Více
Dobrý den, doporučím vám jít do salonu, kde zhodnotí váš stav a postarají se o vás. Máte i oteklé nohy nebo jenom viditelnou celulitidu? Zkuste se objednat na lymfodrenaz.cz, jsou v mnoha městech. Chodím tam pravidelně už víc než rok, neumím si to bez lymfodrenáže představit, protože mám hrozně otoky, co mi dokážou odstranit
A samozřejmě s tím je i spojená celulitida, která se eliminuje.
Mně pomáhá lymfodrenáž. A to asi nejvíc ze všeho, co jsem na celulitidu zkusila… :/ Chodím do salonu, který jsem si našla na lymfodrenaz.cz. Doporučuju, ta lymfa je pak super a hlavně je to příjemný relax.
Ahoj, na odstranění vody v těle mi pomohla: maderoterapie. Domácí otvírání lymfy. Lymfodrenáž, lymfatický čaj a čaj na odvodnění. Vysadit potraviny na 6 týdnů ty, které zanáší lymfu. Pít čaje. Denně cvičit. Za měsíc 8 cm v pase dole. Vše jen odmasirovana voda
Dievcata, necetla jsem celou diskuzi, souhlasim, lymfodrenaz je skvela terapie, je to moje srdcovka, ale nezapominat na vhodnou stravu, pitny rezim, pohyb, odpocinek, jedno bez druheho je jen stripek.
Jsem lymfoterapeut, delam hodne i se zenami s celulitidou i lipedem, lymfodrenaz ulevi, podpori, ale zivotni styl je zaklad ![]()
Ahooooj, mně pomohlo vysazení všech umělých a chemických věcí - kromě v jídle (!!) tak i v péči o tělo. A pak mi dlouhodobě zabral olejíček dle ajurvédy, kde jsem fakt cítila vnitřní pálení a to mám vždy pocit jak to zabírá
https://www.khadi.cz/…litide-50-ml-