Co vám pomáhá na celulitidu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Wag.Marťa
2.11.20 20:23

Mně pomáhají odvodňovací tablety

• Citovat
  • Upravit
78
20.1.21 19:45
@Wag.Marťa píše:

Taky používám! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronika891
17.2.21 12:57

A slyšeli jste o deadiacosmetics? Prý pomáhají nějaké jejich zábaly a jiné přírodní doplňky, ale ještě jsem nezkoušela

• Citovat
  • Upravit
83
18.2.21 13:39

Já ty jejich výrobky znám, sama jsem s nimi podstoupila hubnoucí kůru a mám od nich nějaké výrobky na celulitidu, na které nedám dopustit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronika891
19.2.21 13:35

@ivetka240 a to jsi zkoušela i přímo ty zábaly?

• Citovat
  • Upravit
7788
19.2.21 13:55
@luciekal píše:
Já jsem někde četla o zrnkové kávě mleté, ale neumím si představit ten bordel z toho

To používám pár měsíců já, s olivovým olejem. Jen mě kolegyně zviklala, že to má být logr z uvařené kávy, tak jsem přesedlala na to. Dělám to ve vaně při sprchování, kafe je sice všude, i v houbičce, ale časem se to vyplaví. A hezky to voní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7788
19.2.21 13:57
@luciekal píše:
@markyj já jsem slyšela že plaváním jelikož jsi ve studené vodě tuk dolu moc nejde. No já doufám že otěhotním ale kdyby ne chci pro seb eněco udělat

To chceš otěhotněnt docela brzy, když jsi v únoru teprve skončila šestinedělí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7788
19.2.21 14:01
@Bethuska píše:
Několikrát, když u mě začala celulitida klepat na dveře, se mi vyplatil jednoduchý postup: masážní rukavice do sprchy s takovou tou mořskou houbou a každý den ve sprše masírovat stehna a zadek aspoň několik minut. Je lepší mít už namydlené tělo sprcháčem, pak to lépe klouže :D Do týdne až dvou byl vidět výsledek, do měsíce jsem měla hladký stehna. Jo a hodně pít vody!

Přesně tak. Voda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7788
19.2.21 14:02
@MambaJ píše:
víš jak to voní! nenaplácám, ale vmasíruji ty plácadlo :mrgreen:

Vždyt´ se to nevsákne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7788
19.2.21 14:03
@Bethuska píše:
Někdy ani to ne. Silná celulitida je v přiléhavých, tenkých a světlých kalhotech zřetelně vidět :?

Nebo v legínách. Už si začínám kupovat aspoň o číslo větší :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
21.2.21 16:01
@Wag.Marťa píše:

Nevím jestli zrovna na celulitidu, ale jinak jsou fajn na otoky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
2.3.21 13:48

@veronika891 ano, ty zábaly jsou podle mě základ, taky se je chystám vyzkoušet, je prý dobré si k tomu ještě něco dokoupit, aby byl výsledek lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
7.3.21 14:45

Zajímavé. V minulosti jsem četl několik studií od doktorů - z různých přípravků a zaručených rad nepomáhá ve skutečnosti nic. Je to jen tahání peněz.

Jediné, co pomáhá dobře je běh a plavání (kraul) - obojí svižnějším tempem, prostě aby si člověk dal alespoň trochu do těla.

A proč to pomáhá? Nejen kvůli prokrvení, ale hlavně kvůli tomu natřásání. Prostě dojde k tomu, že ty „zdrcnuté“ cucky tuku pod kůží popraskají, propojí se a případně se i začnou odbourávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronika891
10.3.21 15:27

@stanka54 a nevíš jak to funguje? prý ti sestaví balíček na míru, tak jestli jim mám napsat nebo zavolat nebo jak to mají

• Citovat
  • Upravit
84
5.4.21 13:40

@veronika891 stačí jim napsat email s nějakými základními informacemi, když jim napíšeš, určitě ti řeknou co dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková