Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Wag.Marťa píše:
Mně pomáhají odvodňovací tablety
Taky používám! ![]()
A slyšeli jste o deadiacosmetics? Prý pomáhají nějaké jejich zábaly a jiné přírodní doplňky, ale ještě jsem nezkoušela
Já ty jejich výrobky znám, sama jsem s nimi podstoupila hubnoucí kůru a mám od nich nějaké výrobky na celulitidu, na které nedám dopustit
@luciekal píše:
Já jsem někde četla o zrnkové kávě mleté, ale neumím si představit ten bordel z toho
To používám pár měsíců já, s olivovým olejem. Jen mě kolegyně zviklala, že to má být logr z uvařené kávy, tak jsem přesedlala na to. Dělám to ve vaně při sprchování, kafe je sice všude, i v houbičce, ale časem se to vyplaví. A hezky to voní ![]()
@luciekal píše:
@markyj já jsem slyšela že plaváním jelikož jsi ve studené vodě tuk dolu moc nejde. No já doufám že otěhotním ale kdyby ne chci pro seb eněco udělat
To chceš otěhotněnt docela brzy, když jsi v únoru teprve skončila šestinedělí ![]()
@Bethuska píše:
Několikrát, když u mě začala celulitida klepat na dveře, se mi vyplatil jednoduchý postup: masážní rukavice do sprchy s takovou tou mořskou houbou a každý den ve sprše masírovat stehna a zadek aspoň několik minut. Je lepší mít už namydlené tělo sprcháčem, pak to lépe kloužeDo týdne až dvou byl vidět výsledek, do měsíce jsem měla hladký stehna. Jo a hodně pít vody!
Přesně tak. Voda!
@MambaJ píše:
víš jak to voní! nenaplácám, ale vmasíruji ty plácadlo
Vždyt´ se to nevsákne ![]()
@Bethuska píše:
Někdy ani to ne. Silná celulitida je v přiléhavých, tenkých a světlých kalhotech zřetelně vidět
Nebo v legínách. Už si začínám kupovat aspoň o číslo větší ![]()
@Wag.Marťa píše:
Nevím jestli zrovna na celulitidu, ale jinak jsou fajn na otoky ![]()
@veronika891 ano, ty zábaly jsou podle mě základ, taky se je chystám vyzkoušet, je prý dobré si k tomu ještě něco dokoupit, aby byl výsledek lepší
Zajímavé. V minulosti jsem četl několik studií od doktorů - z různých přípravků a zaručených rad nepomáhá ve skutečnosti nic. Je to jen tahání peněz.
Jediné, co pomáhá dobře je běh a plavání (kraul) - obojí svižnějším tempem, prostě aby si člověk dal alespoň trochu do těla.
A proč to pomáhá? Nejen kvůli prokrvení, ale hlavně kvůli tomu natřásání. Prostě dojde k tomu, že ty „zdrcnuté“ cucky tuku pod kůží popraskají, propojí se a případně se i začnou odbourávat.
@stanka54 a nevíš jak to funguje? prý ti sestaví balíček na míru, tak jestli jim mám napsat nebo zavolat nebo jak to mají
@veronika891 stačí jim napsat email s nějakými základními informacemi, když jim napíšeš, určitě ti řeknou co dál