Co vám pomáhá na celulitidu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
4.9.15 14:02

Mě hodně pomohl Herbalife Thermojetics. Pila jsem ho 2× denně a asi po 14 dnech si manžel všiml změny :dance: brala jsem ho asi tři měsíce pravidelně, teď si ho občas uvařím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
16.3.16 10:48

Starsi segra ji uspesne (ma velkou)vyrovnava tim, ze masiruje partie prejizdenim valeckem na nudle.Fakt.Ted shani maserku na pravidelne dochazeni na doma, ktera by ji to z poplatek delala, v partiich kam nedosahne (partnerovi nechce rikat a ja tam jezdim jen obcas).Kdybyste o nekom dali vedet, pak prosim SZ, je z cenra Prahy. A fakt to zabira. Osobne se mne zatim celulitis nrtyka.ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
16.3.16 11:26
@maskovak píše:
Starsi segra ji uspesne (ma velkou)vyrovnava tim, ze masiruje partie prejizdenim valeckem na nudle.Fakt.Ted shani maserku na pravidelne dochazeni na doma, ktera by ji to z poplatek delala, v partiich kam nedosahne (partnerovi nechce rikat a ja tam jezdim jen obcas).Kdybyste o nekom dali vedet, pak prosim SZ, je z cenra Prahy. A fakt to zabira. Osobne se mne zatim celulitis nrtyka.ahoj

Tak schválně vyzkouším teba :palec: ;)

• Citovat
  • Upravit
493
16.3.16 11:38

Pomáhá si podložit postel u hlavy nejprve o 7cm později o 14cm. Ale efekt není hned, může to chvilku trvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
16.3.16 11:56

@Jančakecalka ono to fakt vyrovnava kuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
16.3.16 22:46

Jediný, co mi v životě viditelně pomohlo, byl aquaaerobic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
17.3.16 10:24
@maskovak píše:
@Jančakecalka ono to fakt vyrovnava kuzi

No, já to fakt zkusim, za to nic nedám ;)

• Citovat
  • Upravit
1295
31.1.17 13:11

@miska.887 cvicit, cvicit, cvicit a prokrvovat partie s celulitidou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
19.3.17 21:31

celulitida

Holky co používáte na celulitidu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731
29.3.17 18:38

Kdysi jsem četla nějakou studii, ze který jsem si odnesla závěr, ze je fuk, čím mažete, hlavní efekt udělá ta masáž. Na stránkách Ryoru byl skvělý popis, ale mají nový stránky a odkaz nefunguje :zed:
Jinak mi celulitidu pěkně zmenšuje pravidelný aerobní pohyb, kdy se pořádně zapotím a prokrvím, pak taky když jsem se pravidelně masírovala. Kupodivu pravidelný saunování včetně kartáčování s ní nehlo, i když kůži jsem měla teda heboučkou.
Na střední jsem dost experimentovala s krémama a jediný účinek jsem zaznamenala u břečťanováho gelu od Ryoru. Mazala jsem teda každé ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
30.3.17 20:18

Mne pomohlo běhání. Proste zmizela - ale trvalo to rok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.4.17 12:40

Mne dost pomohl přístroj. Osobně jsem byla na celulitidě na břiše a na nohou po porodu a dost mi to pomohlo, nebylo to však jen tím přidala jsem k tomu i pohyb. Bylo to však takové první nakopnutí. kdyby měl někdo zájem klidně vám to u ní domluvim, jelikož dělá pro firmu, kde se tohle testuje :) chodí se jednou týdně a je to v Praze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
19.4.17 23:28

celulitida

Holky co vam pomaha na celulitidu? zkousela jste treba nektera nejaky krem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.17 09:59

To bude tím, že jsi přibírala a zase hubla. Sama se jí už nezbavíš. Zkus se podívat na http://www.bodyfactory.cz/cs/ Taky jsem měla po porodu problémy s celulitidou ale pomohli mi tam dost, dneska už není skoro vidět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
21.4.17 15:17

Mně vždycky pomůže hodně pít, především teda vodu a bylinkové čaje a taky když trochu zhubnu, tak se mi to jakoby stáhne, ale já ji mám jen na zadní straně stehen, jinde ne zatím. A taky prý pomáhá nesolit tolik a zkrátka jíst zdravě, protože celulitida jsou vlastně nánosy nezdravého jídla, já jak začnu jíst zdravěji, tak je to hned znát, plus i ty masáže mají asi trochu efekt.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková