Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Heled jestli máš pojištění tak je to ok. Já jsem třeba pojištěná a hospitalizaci mi platěj asi 700na den takže i ten nadstandart mě tolik nevyjde doplatim pár korun
@pandora
já mám jen investiční a životní pojištění..( je v tom sice nemoc, rizikové těhu, ale nevím jak je to s hospitalizací ) poptám se, díky..
@smurfka píše:
@pandora
já mám jen investiční a životní pojištění..( je v tom sice nemoc, rizikové těhu, ale nevím jak je to s hospitalizací ) poptám se, díky..
To si fakt zjisti. Musíš být hospitalizovaná nejmín 4 dny aby to proplatili .
K tomu klystyru, ja ho nemela a vubec mi nechybel…radsi se soustredim na kontrakce, nez jestli to stihnu na zachod a tam se budu kroutit.
nekdy ma svuj vyznam, ale plosne davani moc nechapu ![]()
@suik píše:
K tomu klystyru, ja ho nemela a vubec mi nechybel…radsi se soustredim na kontrakce, nez jestli to stihnu na zachod a tam se budu kroutit.nekdy ma svuj vyznam, ale plosne davani moc nechapu
tak ono to nemá prý být na to aby se člověk vyprázdnil ( a nep..ral u porodu tlačemín asistentku ) ale tím ,že se když se pročistí, tak se jakoby zvětší porodní cesty a lépe jde mimčo ven ne?
Akorát u pojištění bacha, většinou se hospitalizace v souvislosti s porodem k pojistkám nevztahuje.
@smurfka ja myslim, ze to ale taky neplati absolutne… spis mi prijde, jako prezitek z dob minulych, aby pacientka neznecistila porodnika. Nerikam ale ze to nekdy nemuze pomoct. Tepla voda prohreje streva, povzbudi jejich pohyb a deloha take na to reaguje…
@suik píše:
@smurfka ja myslim, ze to ale taky neplati absolutne… spis mi prijde, jako prezitek z dob minulych, aby pacientka neznecistila porodnika. Nerikam ale ze to nekdy nemuze pomoct. Tepla voda prohreje streva, povzbudi jejich pohyb a deloha take na to reaguje…
no asi jo..ale já bych se hrozně styděla kdyby mi ho neudělali a já při tlačení vytlačila i něco jiného než dítě..tak jako nejsem proti klystyru..taky některé trpí zácpama celé těhu a pro ně je to vysvobození..( já teda nastěstí ještě ne, ale stát se může ) zrovna tohle bych jako přežitek neviděla..spíš vidím jako přežitek to, že se rodí v leže - což je ten nejhořší způsob, ale nikoho to netrápí.. ![]()
U druhýho regulační poplatek 180 celkem a otec u porodu 500, jinak nic…
Byla jsem na obyč pokoji, žádný oblbováky ani nic podobnýho mi nedávali…
U prvního byl ten regulační poplatek celkekm asi 320 byli jsme v porodnici skoro týden kvůli žloutence), otec u porodu 500… Jinak nic
![]()
@smurfka píše:
no asi jo..ale já bych se hrozně styděla kdyby mi ho neudělali a já při tlačení vytlačila i něco jiného než dítě..tak jako nejsem proti klystyru..taky některé trpí zácpama celé těhu a pro ně je to vysvobození..( já teda nastěstí ještě ne, ale stát se může ) zrovna tohle bych jako přežitek neviděla..spíš vidím jako přežitek to, že se rodí v leže - což je ten nejhořší způsob, ale nikoho to netrápí..
ale prd, to přežiješ, já jsem také „hogo fogo“, ale prostě se nic nestihlo
to se nedá svítit a to jsem se ještě navečeřela
![]()
Platila jsem poplatek 4×60kč a za otce jsme neplatili, protože to bylo šup šup ![]()
No a ještě teda těch 500 za otce u porodu mi pokaždé proplatila pojišťovna (čpzp)… Ale kdybych spočítala ještě jídlo, co mi tam nosil manžel a tak…
Protože dát si květákovou polívku, když malej trpěl na prdy, jsem fakt zkoušet nechtěla…
Občas mi přijde, že nad jídelníčkem v těch porodnicích vůbec nepřemýšlí… ![]()
@kozisek píše:
ale prd, to přežiješ, já jsem také „hogo fogo“, ale prostě se nic nestihloto se nedá svítit a to jsem se ještě navečeřela
![]()
Platila jsem poplatek 4×60kč a za otce jsme neplatili, protože to bylo šup šup
Přitom yal gel jsem měla a pořád jsem požadovala klystýr, jenže to by šlo asi mimčo do záchodu ![]()