Cena porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6094
4.4.12 21:43

nám jako dětem mamka zakládala nějaké pojištění odspořitelny a vztahuje se na to vše co se týče pobytu v nemocnici,sestra za porod dostala a já za laparku taky…ale ne všechna pojištění toto proplácí.Já tedy nemám proplacený porod ale pobyt v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoubek2
5.4.12 10:15

já platila jen regulák 4*60 kč a otec u porodu 500kč+jsme malé nechali píchnout naušničky a za to 200 kč.navíc jsem pojištěná na hospitalizaci,tak mě pak pojiš´tovna za každý den vyplatila ještě 100kč. :hug:

• Citovat
  • Upravit
7.4.12 10:18
@zoubek2 píše:
já platila jen regulák 4*60 kč a otec u porodu 500kč+jsme malé nechali píchnout naušničky a za to 200 kč.navíc jsem pojištěná na hospitalizaci,tak mě pak pojiš´tovna za každý den vyplatila ještě 100kč. :hug:

Naušničky? Po porodu? Nějak nechápu.

Jinak já neplatila nic, před 2 lety se to ještě mohlo napsat na kraj, takže to proplatil. Jinak předpokládám, že se platí 100,–/den + otec u porodu (tady 600,–). Otec k porodu nakonec nedorazil a nadstandart jsem nechtěla (pokoj), přišlo mi to zbytečné, sama jsem jako prvorodička nevěděla co a jak a být někde s dítětem sama, nevím co bych tam dělala. Byla jsem na pokoji s jednou holkou (porodila 2. dítě) a i když jsme se spolu nijak nebavili, byla jsem ráda prostě že tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí