Černé nitky ve stolici

1.7.13 12:25

Černé nitky ve stolici

Ahojky mám dotaz, 1,5 roční dcerka měla průjem, tak jsem ji dala dietku a enterol, stolice se ustálila tak jsem ji včera dala banán, dneska měla ve stolici černé nitky vím, že to někdy po banánu má, ale měla je docela hodně tak nevím jestli to má souvislost s prodělaným průjmem nebo s tím, že jsem ji dala banán po dietě :nevim: btw jestli bude mít nitky ještě zítra radši zajdu k dr. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
bellisima
1.7.13 12:32

Urcite to bude bananem…nevidim duvod jestli ji prestal prujem hned bezet doktoru :think:

• Citovat
  • Upravit
1.7.13 12:36

Budu sledovat a uvidím ;) radši ještě počkám a uvidíme dneska teda banán vynecháme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
1.7.13 12:42

Banán 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
1.7.13 12:44
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1601
1.7.13 12:48

Banán na 1000% ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
1.7.13 13:12

Jestli toho jinak moc nejedla, banán bude asi převažovat. Holka mívala nitky i po cuketě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.13 13:24

Díky za reakce taky jsem doufala, že to bude banán, asi jak toho moc jiného nejedla tak se ten banán víc projevil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
1.7.13 13:25

Na tuty je to banán! Kupodivu většina pediatři, nebo alespon velka čast to nevi a neporadi ti nebo zbytečně vystresuji. Jsem pres dětské bobky expert bohužel, mala měla abkm vse se ji projevovalo stolici takže jsem hlídala skutečně kazdou plenu a podrobne :poblion:
Jen par kousnuti banánu se muže projevit „miliardou“ černých carecek. Navíc jsem si to potvrdila kdyz se mi podařilo omylem kus banánu prohnat myckou :-) neumyl se, zůstal na lzicce jako sucha změť černých nitek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.13 14:03

Jé tak to je dobře, že poradil někdo tak zkušený ohledně bobíků :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4708
1.7.13 20:12

Je to banán :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
2.7.13 16:16
@včelička2011 píše:
Jé tak to je dobře, že poradil někdo tak zkušený ohledně bobíků :) :potlesk:
:lol: :lol: :lol:
bohužel zkušenost spíše nevítaná :nevim: neustále jsme hledala krvácení ve stolici apod. takže fakt jsem řešila kde jakou potravinu, pak člověk zjistí co třeba meloun, slupky rajčátek, zrníčka kiwi nebo hrozny udělají po průchodu tím malým tělíčkem :lol: :lol: :oops:
pokud chceš mít jistotu banán na několik dní vysaď a pak jí ho zase dej a ověříš si to.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.13 18:35
@Ankili píše: :lol: :lol: :lol:
bohužel zkušenost spíše nevítaná :nevim: neustále jsme hledala krvácení ve stolici apod. takže fakt jsem řešila kde jakou potravinu, pak člověk zjistí co třeba meloun, slupky rajčátek, zrníčka kiwi nebo hrozny udělají po průchodu tím malým tělíčkem :lol: :lol: :oops:
pokud chceš mít jistotu banán na několik dní vysaď a pak jí ho zase dej a ověříš si to.

chápu, je to trápení, když jsou prďolky nemocné :hug: byl to banán dneska už normál stolice tak ho zítra zase dáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí