ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2111
1.3.07 13:03

Veriku, neboj výsledky budou určitě dobré. Jinak si zkus zavolat třeba v pondělí k doktorovi, už by měl mít výsledky, ať jsi klidnější. Taky jsem to tak udělala, aspoň člověk ví na čem je.
Doris, zkus na víčko (jakoby zespod) od té přesnidávky pustit trošku studené vody, nebo zkus boční strany víčka omlátit třeba o linku nebo podlahu, pak by to mělo jít snáze otevřít. Mě to aspoň na zavařeniny zabírá.
Bedhann, gratuluju k nákupu těho kalhot a bot. A kde jsi byla kupovat ty kalhoty? Já mám jej jedny a sleduju, že bych uživila určitě ještě jedny nebo i dvoje, ale nechci to zbytečně přehánět. Těhu halenky můžu nosit i po porodu, ale těhu kalhoty pak moc nevyužiju, snad na další mimi.
Evuško, to jste teda měli štěstí s tím domečkem. Tak ať Vám to výjde a máte krásné bydlení pro Vás i pro mimíska.
Nevíte, kde se dá koupit to polohovací lehátko co té cestovní postýlky? Viděla jsem ho v Tescu, ale prodávali ho i s tou postýlkou a já už ji doma mám, tak na co dvě, že? Díky za případné info.
 Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
1.3.07 13:04

Tak trochu mi zblblo PC a otisklo mi to příspěvek 3×, tak to mažu.
 Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
1.3.07 13:08

Mažu podruhé, díky za pochopení.
Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
1.3.07 13:08

Bedhan tak to já mám nožku velkou asi stejně jako ty, docela jsem měla problém s botama na svadbu, až v jedný půjčovně měla paní střevíčky ve vel. 35, takže to tato půjčovna u mě vyhrála.
Jinak si kupuju 36, někdy padnou dobře, někdy jsou větší, ale co nadělám? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
1.3.07 13:11

Ivule pozdě! Už jsem to víčko rozřezala, abych se tam dostala. :oops: :oops: :oops: Ale pro příště si to budu pamatovat.

Mě čeká cukrtest v úterý. Prý mi vezmou krev, vypiju ten hnus a po hodině mi znovu vezmou krev a nic víc. Druhý den si mám zavolat a kdyby ty výsledky byly špatné, tak mě čeká ještě jeden test a to ten s těma třema odběrama. Tak se toho moc nebojím, jen nevím, jestli to přežiju bez snídaně. Je mi hned blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
1.3.07 13:11

Ivule - v Lasu, je tam prodejna pro mimi a maminky, chtěla jsem jít do promi, ale tak nevím, jestli jsem blbá nebo mladá, ale já to nikde nenašla......... 8O 8O
Jinak v promi mají kalhoty docela drahé na můj vkus (1500,1700), ale chtěla jsem se tam aspoň podívat. :roll:

Zato halenku jsem ale nekoupila, všechno se mi zdá takové umělé a já to na sobě nesnesu, tak nevím co si k těm kalhotům dám…

• Citovat
  • Upravit
Bedhann
1.3.07 13:12

Míšo, tak já si kupovala boty na svatbu v dětském… :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2111
1.3.07 13:30

Bedhann, tu prodejnu Promi nenajdeš podle názvu, protože není nějak zvlášť označená. Ale jinak Ti můžu popsat polohu. Půjdeš od Lasa, u KFC zahneš doprava a v té uličce po levé straně je Promi prodejna, cca 200 metrů od KFC. Je spojená s prodejnou bytového textilu, mají i společnou výlohu, tak to trochu mate. Tak snad Ti ten můj popisek trošku pomůže v lepší orientaci.
Jinak já v té prodejně v Lasu v 1.patře koupila pěkné bavlněné těhu halenky. Jsem ekzematik a alergik a uměliny na sobě taky nesnesu, tak tam zkus juknout ještě jednou, určitě nějakou halenku najdeš.
Jinak s těmi kalhotami máš pravdu, kupovala jsem si rifle v Promi a stály necelých 1500,–Kč.
 Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
1.3.07 13:33

Ahoj holky,
nestíhám číst,manža je doma a počítač je jeho :lol: :lol: .
Vítám Verika,fakt se do těch porodnic nevejdeme :D .
Včera jsem koupila pro malého soupravičku do porodnice a měla jsem z ní moc velkou radost.Až se dokopu, hodím foto do galerky.
Včera jsem byla úplně hotová a vystresovaná,zase mi synáček zvedl adrenalin :evil: .Jenže problém je, že mi pak častěji tvrdne bříško,nesmím na to ani pomyslet..
KAMI, já být tebou, tak strach nemám,že by něco nebylo v pořádku,můj dr. má taky starý UTZ, ale na tom genetickém bylo všechno vidět.Nebo tys nebyla jinde?
Bedhann, krásný košík,jen slintám, u nás by taky neprošel.. :( .
Holky, mějte se krásně,mě dneska bolí nějak hlava,jdu si lehnout.
Vykyna a Honzík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
1.3.07 13:41

Teď jsem se dívala na stránky Promi a našla jsem tam to závěsné lůžko do té cestovní postýlky, ale ta cena 1.079,–Kč, se mi zdá celkem vysoká.
Cest. postýlku jsem koupila novou za 799,– a teď taková palba jen za to lůžko, no budu hledat ještě jinde.
 Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
1.3.07 13:46

Ivule, díky za trasu, pokusím se to obejít ještě jednou… Tak mě napadá, v jedné prodejně jsem byla (bytové spojené s onou prodejnou) - u kostela…ale byl to jen takový pidi krámek a jmenoval se 9fashion nebo tak nějak…ale to asi určitě to Promi nebylo… fakt to byl miniaturní krámek - a nic v něm nebylo. Je fakt, že v tom Lase jsem spíše hleděla na kalhoty než na halenky, ale co jsem omrkla, tak mi nic nesedlo do oka - to v té pidi prodejně byly pěkné, ale právě umělé..... :(

No určo do centra zase pojedu, tak se kouknu líp.

Jo jinak sháním takovou plastovou schránku se šitím, já vůbec nevím jak to nazvat, prostě je to plastový kufřík vybavený jehlama, nitěma, nůžkama, knoflíkama atd… stojí cca 500-700 Kš a za boha to nemůžu nikde sehnat… Nevíte někdo, kdo ví, o co jde, kde se to dá koupit? Byla jsem v Tescu, galantérce, šitíčku a nikde to nemají… jenom takové ty klasické dřevěné (tu mám doma - nevybavenou…) :(

• Citovat
  • Upravit
Bedhann
1.3.07 13:47

Ivule - byla jsem v prodejně SamBaby v OC Karolína (UAN) a viděla jsem to tam, je ale fakt, že nevím cenu a jestli se to dá dokoupit zvlášť bez postýlky..... ale viděla jsem to tam..

• Citovat
  • Upravit
4554
1.3.07 13:53

No právě že jsem na jiným UTZ nebyla.Můj dr nikam neposílá o UTZ od Čutky si můžu nechat jenom zdát. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
1.3.07 13:55

Bedhann, tak to jsi byla v té prodejně u kostela správně. Je to jen takový malý krámeček, ale já jsem tam nakoupila celkem solidně. Kupovala jsem tam i 2 těhu halenky. Ale je fakt, že ve velkoprodejně ve Studénce to vypadá úplně jinak. Celkem velký prostor a hodně věcí, některé ale nemají skladem. Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
1.3.07 14:08

Ivule - já našla tenhle odkaz - nic levnějšího jsem zatím nenašla:
 http://www.babymax.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...