Poradna duly
Jana Čurdová
Lenulko a ty něco dlabeš? Já jen listovku a kasický multivitamíny..tuším Calibrum nebo Spektrum.
Já jsem si chtěla koupit jen obyčejnou listovku + Calibrum Baby plan, ale nabídla mi Kyselinu listovou SUPER s nějakým komplexem vitamínů, tak jím to. Je to od Naturvity, stálo to 34Kč, je tam 60tablet a těhotné si mají dávat 2, takže je to na měsíc…
ahoj holky, sice to ještě není potvrzené, ale třeba budu patřit k vám, takže zatím hodně štěstí a hlavně zdraví všem!!!!
Ani ještě nevím kdy půjdu k doktorovi. Asi až přelomový týden. Ještě ani není pozitivní test, ale snad brzo budou dálnice nebo aspoň silnice a polňačka.
Ahoj Beruško, to by bylo moc prima, kdybys tu s námi zůstala. Jenom to maličko nechápu, že to ještě nemáš potvrzené. Už máš po termínu MS?
ahoj, jsem po MS 3 dny a 13 dní po ovu. Teplotu jsem v neděli ještě měla 37 a od pondělí 36,7. Trošku výtok a včera test negativní. Změny na sobě cítím tak nevím. Švagrová mi u nich koupí nějaký citlivější test a o víkendu znova testnu.
Beruško to vypadá opravdu nadějně. Jaký jsi měla test? Já jsem měla téměř neviditelnou druhou / den po termínu ms a o 2 dny později už byla jasná. Ale ty jsi měla evidentně trošku později ovu.
Jestli chceš, tak nám o sobě něco napiš, ať tě může dál Lenulka do seznámku.
obyčejný Mamatest. Švagrová mi bude kupovat u nich citlivější test. Jinak o víkendu koupím nějaký u nás.
Beruško ten jsem měla taky, ale řekla bych, že nejlepší je asi Best2 nebo Seratec tuším se tak jmenuje.
v pondělí se určitě ozvu. Doufám, že budu, ale když ne tak ne. A ty jsi byla u doktora nebo kdy jdeš.
No to právě teď řešímdilema. Objednala jsem se k novému dr, ale může mě vzít až 15.11. což budu skoro už 11tt a to mi přijde dost pozdě. Takže řeším jeslti počkat, nebo jít ještě k současnému dr.
já bych teď měla být asi ve 4 nevím. Takže k doktorovi asi na přelomu října a litopadu. Proč měníš doktora?
Víš letos v červnu jsem v 10tt přišla o mimi. Od začátku jsem špinila a zdá se mi, že to nijak neřešil, že mu to bylo jedno a vůbec tak nějak tím přístupem. Tak bych ráda jinam.