Poradna duly
Jana Čurdová
jsem sklezóza, jak na tom jsem váhově netuším, vybila se nám baterka a nejsem schopná koupit novou
asi se jí nehtělo ukazovat to zoufalé číslo ![]()
A další novinky z porodních krajů ![]()
Janinka píše - Tak jsem na předporodním pokoji. Kontrakce po třech min, teď se vyprazdňuju. Otevřená jsem byla zhruba před hodinou na 4 cm. Jo a vyvolali jsme to sexem ![]()
Tady u nás opět bouřka, jako každé odpoledne v posledních pár dnech. Babi hlídá obě děti, asi jí zešediví i ty zbylé černé vlasy
.
Dovařiĺa jsem houbovou polívku a dogrilovávám křidýlka, sviště spinká - ještě asi půl hodinky, tak nakukuju co novýho ![]()
To jsou hezké zprávy od Janinky - tak Lilinka už je taky na spadnutí ![]()
Ať to má holka rychlý a pohodový ![]()
To počasí je dneska zas nějaký pošašený… Ráno svítilo sluníčko, vedro jak blázen - dali jsme si od 10 do 11 procházku s klukama, pak se zatáhlo a začal strašnej slejvák - úplný provazy vody padaly rovně dolů, pak začal foukat vítr a teď zase svítí a je dusno..........
ad váha - taky jsem celkem v pohodě, mám +2,5 od výchozí váhy, tak snad to půjde dolů. Pak bych ještě ráda -10 až 12, takže se přidávám do hubnoucí skupiny ![]()
ad zvedání hlavičky - přijde mi, že je Adámek strašně šikovnej - když ho mám na rameni nebo je na bříšku, tak se krásně snaží zvedat
Pak mu sice ta hlava vždycky upadne na stranu, tak zachytávám, ale je ještě malej ![]()
ahojky!
Janině moc přeju ať má Lili co nejdřív u sebe a hlavně co nejlepší porod!
Ať už je konec spurtu, stále kojíme co 1,5h a únava mě zmáhá a mám pořád hlad
. Kubík taky parádně roste, už má 4,1kg (před týdnem v poradně 3,77kg). Hlavičku zvedáme, jde mu to docela dobře, už se jí snaží i otáčet. Můžete se na nás mrknout do galerky, dala jsem tam 2 fotky.
Jinak jdu něco uvařit…ale co? Dala bych si zeleninu s rýží a houbama..ale koliky…uff…tak asi vytáhnu rybu..ale dala bych si spíš bolońské špagety…mňam..ale na ty nemám sílu a ani rozmražené maso ![]()
..a u nás začíná bouřka…je pekelně zataženo..jdu zatáhnout rolety…zatím pa
ahoj holky,
taky nechápu a obdivuju, jak to stíháte - sem přispívat…já to ráno zapnu, přihlásim se a jakmile přečtu 2 příspěvky, tak chlapeček vřeští, tak odběhnu a pak je najednou večer…
Ty kapky SS tedy moc nezabraly, tedy prdíme, to jo, ale stejně to nemůžeme vytlačit. Takže abysme se vykadili, tak musíme udělat rourku. Navíc začal malej nějak častoi pšíkat - no, snad to nic nebude.
Veruko a ty kapky si dávala přesně jak? Myslim, kdy Sab a kdy ty probiotický? A oboje před kojením, viď? Je to fakt boj. Jediný, co ho na chvíli zklidní je kojení, u toho pak usíná a já už mam bradavky pěkně rozžmoulaný. Pak se ale probere a zas ty křeče. Vydrží spát tak hodinu v kuse. Včerejší noc byla taky úžasná, už se těšim na tu dnešní…
Janinko - držim palce, jestli už tedy není Lili tady:-)
Pasení - taky se skoro přetočíme na zádíčka - je to čipera…
Uzavření - když byste to tu holky zavíraly, tak bych se přidala - dobrá rada nad zlato
To psaní jednou rukou je celkem náročný a navíc už zas budu muset vyrazit kojit…
Tak se tu mějte, zatim pa.
Weerčule - Sab dávám 3× 10 kapek denně, tedy cca po 8mi hodinách. Probiotické dávám většinou odpolko 1× 5 kapek, při jiném kojení než dávám Sab. (SabSimplex nám sám o sobě taky nezabral, v kombinaci se to nedá srovnat). Tak ať je líp!
Od Janinky zatím nic, zdá se mi to už docela dlouho, ale nechci jí zbytečně psát. Věřím, že už to mají holky za sebou a jen odpočívají.
Verča - myslím, že jsem tě do seznamu už dopisovala.
ahojky ![]()
tak už budeme kompletní
Přeji Janince pohodový porod, bez bolestí ať už má Lilinku u sebe
Moc se těším na fotku posledního miminečka.
Dneska tedy bylo hnus počasí. Vedro jako blázen, dusno. Ondra byl na pěst, pořád by sosal asi má žízeň takže se chystám že už mu dám čaj…Nemohl vůbec zabrat. všeho všudy spal 2 hodinky za celý den.Zaplať ale pánbuh že je hodný v noci. To bych si už asi nevydržela ![]()
Na neděli máme naplánovanou zapíječku Ondry, tak jsme dneska dělali seznam, nakupovali atp… ten den strašně rychle utekl. A co vy? co plánujete na prodloužený víkend? ![]()
renuule - taky jsme měli přes den mizerné spaní, tak jsem ho nechala jen v plíně a zavinula a v tu ránu spal. Teď naštěstí vozí babička.
Ad víkend - asi je to pro vás všechny moc daleko, ale koukněte, kam půjdeme my - http://hrad-orlik.cz/
Nejvíc se těším na ten divadelní soubor Rychlá Hlíza a Zlá sazenice, minule byli fakt dobrý ![]()
Milli - to je spásný nápad
zabalit jen do plínky. To hned zítra vyzkouším. já ho balila ty první 4 týdny na noc, pak jsem přestala (ani nevím proč), ale zase začnu to máš pravdu. Ještě že tě tu mám ![]()
ten výlet na Orlík vypadá super. Mám ráda starověké slavnosti. Pro nás bohužel daleko. Ale už se těším až prcekové trochu povyrostou a budeme jezdit na výlety se ségrou a Fanouškem
Tatínkové budou dodělávat baráky a maminy se budou „vejletit“ ![]()
No jasně, sednete v Kolíně na vlak a dojedete až do Humpolce
. Jen to bude výlet na dva dny ![]()
A je to tu:
Janinka píše - Ahoj, jmenuju se Lilianka. Na svět jsem přišla v 19:15, vážím 3650g a měřím 50cm.
Moc gratulujeme k narození Lilianky, našeho posledního červnového miminka.
To se jim to pěkně protáhlo, chudák Janinka bude asi pěkně vyšťavená.
A je to tu:
Janinka píše - Ahoj, jmenuju se Lilianka. Na svět jsem přišla v 19:15, vážím 3650g a měřím 50cm.
Moc gratulujeme k narození Lilianky, našeho posledního červnového miminka.
To se jim to pěkně protáhlo, chudák Janinka bude asi pěkně vyšťavená.
Taky gratuluju Janince, konečně to má za sebou, určitě to nebylo nic příjemnýho číst naše problémy s mimčama a přitom pořád čekat na to vlastní.
obr gratulace k Liliance tak máme holky tři roky od sebe
![]()
tak zase fičím, máme tu ještě návštěvu a asi to budu muset nějak popohnat aby jsme nešli spát až o půlnoci ![]()