Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
223
27.1.10 13:20

Veru, tiše závidím :andel: Ale večer jsem sama doma, tak si udělám kakaíčko, zabalím se do deky a budu relaxovat. Jééé, jak se na to těším.
A jak ti vlastně je? Už je to dobrý?
Kaji, to ti tedy vůbec nezávidím. Já byla nachlazená skoro 14 dní a nemohla se toho zbavit. Chce to teploučko a odpočívat. A jak mi poradila Moni a pak i kamarádka, tak nejlíp zabrala Vincentka asi na 100 způsobů. Opatruj se!
Petrro, to je báječný! :palec: Gratuluji! No, náš prcek má prý cca 27 cm a 50 dkg! Takže taky kus chlapa :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
27.1.10 13:24

Resi, to je dobře, že jste v pořádku :dance:
Už abyste taky věděly, co budete mít. Jsem pěkná zvědavka :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
27.1.10 13:27

Veri : jsem objednaní na 12:40 a dr jen naznačil, že tam nic nevidí tak možná holčička ale fakt nebylo moc vidět.
Peti : gratulujeme :kytka: ke klučíkovi
Marti : njn Vincentku mi radilo víc lidí, ale tělo to nezvládá, házím potom šavle jako blázen.
No zkusíme zahřívání na o mojeho. Se budu v noci hodně tulit a uvidíme :wink: jinak není čas se potit a tak :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
27.1.10 13:31

Zdravím při brzkém odpoledni.

kiwi to jsou smutné případy s tak brzkým porodem, mě by asi odvezli rovnou do Bohnic 8-o . na dálku přeji ať vše dobře dopadne, UF. :srdce:

Verčo teda ty jsi tak pohotová, někdo tady zmíní, že nemá inspiraci a ty hned šup sem dva recepty a jaké zajímavé - BEZVA - myslím, že budeš hlavní dodavatelkou receptů - a hlavně zdravých. Až teda na tu smetanu a tou jak vidím se nikde nešetří :wink:
Já mám se smetanou utrum. Mám nějak alergická střeva a jakmile sním něco masnějšího, tak do hodiny po jídle mažu na záchod a trávím tam následující hodinu, nejméně, a vše jde ven ( takové malé porody)
Takže já jsem zácpu neviděla ani z rychlíku. :nevim:

Res uplně chápu tvé obavy. Snad se brzy dozvíš že je vše OK a prcek si prostě jen vklidu vegetí :srdce: :srdce: :srdce:

Marti divná nejsi ty ale on, Tak si kup na večer tématické DVD, normálně si to zapni a dělej si to sama a hodně u toho vzdychej a vůbec si ho nevšímej :twisted: uvidíš jak bude čubrnět. Necita jeden.

Já jsem včera cítila pohyby až příliš, říkám si je to ještě prcek a mám se na co těšít. někdo tu psal, že si užívá první mimi a myslí si, že další děti už zak prožívat nebude. Já se na tohle dítě těším ze všech nejvíce - bude třetí. První jsem měla ve 24 letech a mnoho věcí jsem vůbec neřešila, ale čím jsem starší mám daleko větší strach aby bylo vše v pořádku, nic zlého se nestalo. Ale také se daleko více ze všeho těším a vše prožívám intenzivněji.
To vše je ale individuální

těším se, že se budem scházet ještě aspoň celou mateřskou :mavam:

Moje dcera Mariánka vás všechny moc zdraví, už jsme přepraly zánět průdušek. A posílá vám smajlíky pro radost:
:srdce: :zed: :zed: :hug: :andel: :andel: :kytka: :kytka: :srdce: :palec: :-P :-( :nevim: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
27.1.10 13:33

Kaji, tak ja to mam na rano, 9.20 coz je 10.20 vaseho casu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
27.1.10 13:38

Pro zajimavost pridavam fotku moji tehotenske prukazky :-) Je to sesit A4, ktery ma 64 stranek. Kdyz jsem to ukazovala kamoskam, co byly tehu, tak valily oci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
27.1.10 13:38

Res,to je dobře,že jste v pořádku. :lol:

Káji,vím přesně jak ti je.Ten krk je hrůza.Ale já jsem doma.Ty musíš byt v hokně.Soucítím s tebou. :cry:

Holky,já bych taky chtěla vědět jak je Natálka veliká,ale nic mi neřekli.Třeba příští týden,jdu ještě na kontrolu po amniocentéze,a budou mně dělat ultrazvuk.Tak se zkusím zeptat. :-(

Jinak všem gratuluji ke krásným výsledkům,a že už většina ví co to bude.Co nevidět to budem vědět všichni. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
27.1.10 13:40

A jeste jeden vnitrni pohled…

Fotila jsem web kamerou, takze kvalita nic moc, ale chtela jsem ji vyzkouset, kdyz mi ji ted postak donesl :mrgreen: Objednal si ji tatka, je z Honkongu a za cenu 3.88 i s postovnym je to jako zadarmo. Navic prenos videa fakt super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
27.1.10 13:41

Web,to je teda kniha.Co ti do ní doktor(ka) zapisují?My máme jen A6 a i tak tam toho moc není :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
27.1.10 13:49

Nibell: To vis, znudena tehotna zenska :mrgreen: Ani nevis, jak mi to uz leze na mozek. Spavam kazdy den od 10 vecera do skoro 10 rano, jen aby ten den rychleji utekl. A varim moc rada, nez jsme se dali dohromady s pritelem, tak jsem bydlela ve vilce a dva pokoje jsem pronajimala dvoum chlapum z cech, ridici, tudiz jezdili domu jen na vikendy a ja varila, chystala, pekla. Ale ten muj anglicky founa toho moc nesni :mrgreen: takze mi to chybi. Navic jsem vegetarian, tak maso pro sebe nevarim. Musite holky prijet na navstevu za mnou, at se mam o koho starat! Dcerusku zdravim a dekujeme za krasne smajliky :kytka:

Res: To jsem rada, ze jste v poradku, ja porad ty pohyby nejak moc necitim a kdyz vidim, jak Kajka tu pise, ze malej kope az skace na zidli, tak jsem z toho nervni… Hlavne ted… Ja vim, ze spatne pribehy bych si nemela pripoustet, ale kamoska tady v anglii v kvetnu prisla o malou, byla cca 20-22 tyden, necitila pohyby a na velkem utz zjistili, ze mimi se nevyviji dobre a ze ma slabe srdicko, tak ji to ukoncili. No a jelikoz ziju v zemi, ktera ma nejvic potratu a vsechno se leci paralenem, tak mam strasne obavy.

Marti: Ani nevis, co bych dala za to, abych mohla byt v praci… :cry: Pisnu ti potom mailika nebo skype.

Kaji: Uvar si kybl caje a zalez brzo do postylky, treba s knizkou. A poceni na druhym je pry nejlepsi, to ti schvaluji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
27.1.10 13:50

Nibell, teď jsem si teprve všimla, že máš termín 1. 6. a já 2. 6. a obě budeme mít kloučka :-)Mně ten náš mrňousek taky dává pěkně zabrat. No a s tím sexem to vůbec není špatný nápad, to by asi nerozdejchal :lol: Dobře mu tak :pocitac:
Taky od nás Mariánku pozdravuj :huban: :mavam: A copak děláte holky? Já už jsem dneska nějaká mrtvá, snad se mi podaří brzo utéct. Bdění od tří od rána nebude moje hobby :think:
Veru, to vypadá skoro jako nějaká učebnice. Vážně mazec :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
27.1.10 13:52

Evi: Je tam uplne vsechno. Je tam kazde vysetreni (uz jsem mela 4), potom co nabizi za testy a jestli souhlasim (sestra podepise, ze jsem souhlasila a ze mi to bylo vysvetleny), potom se tam lepi papiry z vysledku krve, genetika, no a na utz se pisou krivky jak je mimi velke, jsou tam zdravotni zaznamy o matce a o moji rodine - cukrovka, vysoky tlak atd a pak az se mimi narodi tak se tam zapisuje neco z porodnice, a potom kojeni, rust ditete atd atd. Je to proste vsechno v jednom, takze kdybych musela zmenit doktora, tak to mam napsany, plus to maji v te jejich pocitacove siti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
27.1.10 13:58

Jj, Veru, já si taky říkám, že jsem vlastně ráda, že můžu do práce, mezi lidi, protože doma bych se ukousala nudou, zvlášť u nás na vesnici, kde bych byla sama. Ale někdy mi to tu tak leze krkem…že bych se na to hned vykašlala. :poblion:
A s těmi obavami tě naprosto chápu. Kdybych malýho necítila, taky bych byla nervózní, navíc s tím přístupem tam u vás. Obdivuju tě, že to takhle bravurně zvládáš! Ale neboj, určitě to brzo přijde. Držím pěsti. :palec:
A o tom, co se přihodilo mojí kamarádce, raději psát nebudu. Raději na to nemyslím. Musíme se radovat a těšit a věřit, že bude všechno tak jak má být! :wink:
Určitě napiš, těším se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
27.1.10 14:00

martidíky pozdrav vyřídím. No vidíš máme stejný termín…kdo ví jak to bude doopravdy, to bude úplně jinak :lol: , ale je pravda, že mariánku jsem porodila přímo na termín dle PM.
Tak najdi odvahu a večer to zkus a potom napiš jak to dopadlo :oops:
Verčo také díky za mariánku. Ta vebkamera z Honkongu jako z Honkogu??? :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
27.1.10 14:05

Verčo
A pozor na pozvání :potlesk: to já bych jela hned, mám Anglii moc ráda, byla jsem jednou ve Skotsku na jahody, moc se mi líbí ta příroda. A neboj, starání budeš mít až nad hlavu :lol:
Ale věřím, že když kolem není moc známých lidí :srdce: je smutno, Já bydlím na vesnici jen kousek od města, kde jsem vyrůstala a moc mi chybí jen ty procházky po městě, kdy potkáváš , třeba jen známé, a prohodíš s nimi pár slov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí