Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7438
26.1.10 11:37

Leni: Jupi, jupi :dance: :dance: :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
26.1.10 12:15

ahoj holky,

koukám, že jste nabrali nové téma :D, čekala jsem kdy to přijde :lol:

sex
u nás útlum, ale z mé strany, nějak není chut :(

3D ultrazvuk, je prý nejlepší tak v 25tt, já jdu v pátek na ten velký, to budu 21+1, a až potom jak to bude probíhat si bud ještě zajdu na ten 3D nebo nee, podle toho jak bude mimi vidět :kytka:

Evko
dneska je tvůj velký den, pokud se nepletu, tak dej pak vědět jak jsi dopadla na velkém UZ, držím palečky :wink:

P.S. v práci hrozný dusno, nestíháme a vůbec, prostě stres :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
26.1.10 12:17

web****
počítá se to jednoduše, první číslo je ukončený týden, druhé další dny 8-) , já se orientuju podle průkazky, takže každých 7dní je ukončený týden a to + je kolik dní do dalšího týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
26.1.10 12:44

Dobré poledne děvčata,
tak jak tady čtu vůbec nezahálíte a probíráte totálně vše,ale od podlahy :-) Jinak jak tak vidím s tím počítáním jsme na tom někteří skoro stejně,tak jsem se v tom nějak neorientovala,ale teď už jsem na to nějak sama přišla,tak už jsem v obraze!No ohledně sexuální stránky jsme byli s přítelem zajedno,dalo se jako by „znamení“ a podle chuti a času jsme to dělali jak jsme chtěli,ale jelikož mi doktorka říkala od začátku,že mám rizikové těhu,tak teď už tak často ne,i když přítel by chtěl,ale bojíme se oba dva,ale jelikož z práce chodí pozdě,tak buď už spím nebo ve volnu jsem unavená nebo prostě něco,asi nějak ztrácím chuť nebo takovou tu vášeň a to romantické,co asi ke každému milování svým způsobem patří,ale každý to máme asi trochu jinak.
Ohledně 3D-já jdu teď v pátek mrknout na prcka s mamčou,protože mi to bylo už celkem doporučeno,že jsem huběnější a už by mohl jít malý krásně vidět,tak už se celkem těším,aspoň budeme moct vzpomínat a malému můžeme ukázat jak bude větší„tak to jsi byl Ty,u maminky v bříšku,jako malé miminko“ :-) a to je na tom si myslím to krásné!!!No nic,jdeme papat,malý už kope,takže se mu něco nelíbí.
Takže to tady moc nepřežeňte,fakt to nejde stíhat dočítat!Zatím papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
26.1.10 12:54

Ahoj všem a přeji krásný slunečný den!teda u nás aspoň je…vlastně ani nevím odkud která jste atd :lol: pročítám tady příspěvky a koukám že řešíte diety?to bych se měla stydět,já právě do sebe cpu oběd… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
26.1.10 12:56

VERI JÁ JDU 9.3. V UTERÝ V 15H MYSLÍM.+2 JE JASNÉ,ALE KDYŽ JE TO TEDA TĚCH 25+2 NAPŘ TAK SE ŘÍKÁ UŽ 26 TÝDEN NE????25SKONČENEJ,26 BĚŽÍ JE TAK???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
26.1.10 12:57

asi jsem byla trošku pozadu,koukám že téma je už jiné :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
26.1.10 13:06

Ocko: To neres, tady se kazdou minutu mluvi o necem jinem :-) Ja nez obcas vsechno doctu, tak uz taky nevim :-P Copak obedvas? Ja tu do sebe hazu teprve snidani a to bily jogurt, sedim tu v pyzamu a v zupanu, nemam umyte nadobi, no hruza. Musim se nejak dokopat, ale nejak se nechce :-(

Paji: Tak ja jdu 2.3, no to bude mazec! Hele, ja o tehotenstvi vim strasne malo :-P Sama mam v hlave vybrakovany, protoze si porad nedokazu uvedomit, ze ze me bude mama, do dnes nechapu jak se to stalo, ze zrovna JA jsem tehotna :-P Kdyz obcas ctu diskuze a najdu pojmy jako CAR, IVF, ovulace a takove veci, tak to nechapu! A frenkvenci kontrol (kazdych 8 tydnu) a typem kontrol (tlak, moc, doppler) se nic noveho nedozvim :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
26.1.10 13:22
  • PARALEN VERI,NEZAPOMEŇ NA JEDINÝ VITAMÍN U VÁS V ANGLII A ZÁROVEŇ HORMON PRO UDRŽENÍ TĚHOTENSTVÍ,JE TO ZÁZRAČNÁ PILULKA.VERU A PRÝ TO NENÍ V PORODNICI ALE NA DĚCKÉ KLINICE VE FAKULTCE,TAK AŤ VÍŠ.PA

JÁ SE DNES KLEPU DOMŮ ŽE SI UDĚLÁM FAZOLE,DĚLÁM JE TROCHU PIKANTNÍ,ALE BOŽÍ,ZAS BUDU JAK V 9 MĚS :oops: STRAŠNĚ PAK TRPÍM,ALE NEDOVEDU SI TO ODŘÍCT,JE TO MŇAMKA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
26.1.10 13:23

cpala jsem do sebe čínu..ale dělanou doma :-D …teď jsem byla vylovit kytky z vany,měly drobný očistec..ty brďo,teprve snídani-to se máš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
26.1.10 13:35

Pěkné poledne :kytka:

U nás je to se sexem také slabší, já jsem často večer kantáre. Ale pokud je možnost ráno či přes den, tak jdem na to. Mom pocit, ře chlapi- teda někteří mají nějaké zábrany, když vidí to břicho a představují si prcka v něm. Přitom pro jiné je to sexy…a celkově je těhotná žena sexy :huban:
Nejlépe to asi řeší Res - to jsem se pobavila, klobouk dolů :palec:
No Marti můžeš to zkusit také tak.
Já si ani neumím představit, kdyby mi chlap řekl, že ho UŽ nepřitahuji :zed:
Já si vzpomínám, že u minulého těhu, jsem měla hroznou chuť po porodu, né hned, tak za dva měsíce, ale furt, každý večer jsem čekala, že to bude a docela dlouho to trvalo. Můj se k tomu naopak moc neměl. Až jsem na to poukázalo, o co jako jde…tak říkal že se bojí abych nebyla ZASE těhotná :nevim:
Tak jsem si šupla Danu a měl po výmluvách :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
26.1.10 13:35

Paji: :palec: :potlesk: Presne tak, paralen na vsechno! Uzij si fazole! Snad si jich uzijes vic, nez tvuj manzel (potom v noci :lol: )

Ocko: Cinu teda nemusim :-) Ale neni cina jako cina, ze. Kdyz se rekne Cina, tak si predstavim ty obrovske zelene fazolove lusky a ta fuj fuj dalsi zelenina k tomu, sojovou omacku :poblion: Ale kousky masa(u me teda sojoveho), rajice, paprika, cibule, nejaka omacka a k tomu ryze, to se da taky nazvat cinou…

Nasla jsem recept na odpalovane venecky i s videem a nevypada to tak slozite a premyslim, jestli je neudelat :think: Mam na ne dneska chut.

Jo a boli me bricho, uz od 3 od rana, jako bych to mela dostat, tak snad se mimco jen protahuje :oops:

Kdo je tady ve 20 (nebo ve 21 tydnu) a jeste neciti pohyby????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
26.1.10 13:52

tak tak..není čína jako čína..fazolky ne!!!já jsem 19.týden ikdyž asi 20..doktor říká o týden míň ale nejsem z toho moudrá..občas mě tam uvnitř ťukne,ale zatím žádná sláva..ale prý druhorodičky to cítí dřív,tak to bude asi tím..když jsem čekala první,tak to bylo dýl-myslím až ten 21.týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
26.1.10 13:53

tak teď ste mi udělaly chutě :mrgreen: čínu bych si dala asi ji udělám ještě tento týden.
Sice se zase přežeru, ale co už :oops: a můžu ozkoušet svatební dar - novej friťák my k číně děláme hranolky :mrgreen: mňamka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
26.1.10 13:56

Nibell, to víš, já se s ním nemažu a prostě ho znásilnim, buďto se přidá nebo ne, mně to stačí :oops: :mrgreen: Zatím se teda vždycky přidal :wink:

No já pohyby cítím už asi dva týdny každý den. Jenom včera mě hrozně bolel bok a dneska jsem ještě nic necítila, tak snad je vše ok :think:

Holky, potřebovala bych poradit s jídlem pro manžu, nějak potřebuju inspiraci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí