Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky,
teda to je napísmenkováno, to se nedá stihnout
leni - jám 165 cm a 64 kg, takže za chvíli už to poroste, neboj
zácpa - měla jsem 2× hemeroidy, a je to fakt velmi nepříjemná záležitost. Hrozím se, že po porodu budou znova.
srazík Praha- já bych radši až ten další týden, jsem stále nějaká nakřapaná
vítám novou těhulku!! A gratuluji k chlapečkovi (bohužel už nevím komu, tak parodn)
ahoj holky, ani jsem to všechno nepřečetla, je toho moc a času málo ![]()
gratuluju kajce ![]()
kočárky
Cam je super, ale nejsou peníze, nemáme kuchyn ani postel do novýho bytu, a zařizujeme koupelnu, máme teprve odpady ![]()
takže máte někdo zkušenost s tímhle tipem kočárku
http://www.autosedacky-kocarky.cz/…odej-kolekce? ![]()
Ahojky holky,
Pro Kajku: zdravím naši mladou paní a přeju hodně štěstí, lásky, tolerance a trpělivosti. Těšííím se na fotečky krásné těhunevěstinky! Jo a mimochodem, jmenuješ se teď skoro tak, jako já před svatbou.
Jen s tím rozdílem, že já měla to „í“ dlouhé. ![]()
Jinak holky, jdu uklidnit všechny, které se trápí narůstající váhou. Vypadá to, že jsem absolutní vítěz…
Přibírám plynule od začátku (což by se asi nemělo, ale já nezvracela a měla pořááád hrozný hlad). Čili aktuální skóre je 7 kg nahoru (při výšce 164 cm teď vážím 58 kg)!
No asi to není ideální, ale trochu se uklidňuju tím, že před těhu jsem vážila málo a měla jsem příkazem přibrat, jenže to nešlo…zato teď to jde samo, ani nevím jak, protože si myslím, že jím docela zdravě (ikdyž neříkám, že nehřeším…
). No ale upřímně se děsím toho, že teď má to pravé přibírání teprve přijít..to ze mě bude kulička, což bych nerada.. cvičit bych moc neměla, tak aspoň doma sama hupskám na balonu a občas si zacvičím takové šetrné posilování ala kalanetika (ale moc často se teda nedonutím
). Jo a ještě přibírám celkově, bříško se začalo objevovat konečně snad až poslední týden… Tak mě docela zajímá váš názor, budu moc ráda i za názory již zasloužilých maminek, co už s tím mají zkušenosti.
Zatím se mějte hezky!
Pa pa ![]()
leni já jsem 165, 57, v prvním trimestru jsem 2 kg zhubla, pak zase nabrala a ted jsem +1 kg, ale byla jsem dneska na cvičení a byla jsem nejvychrtlejší, a to se celkem cpu
, ale to asi ještě přijde ![]()
Holcicky moje, tak jsem se vratila a ted tu funim na gauci - na veceri pizza, tak neni divu.
Kamoska byla dneska na steru delozniho cipku a rekli ji, ze ho nenasli. Co to znamena?
Evi? Nevis?
Ja jsem chodivala na stery co 6 mesicu, nebot se mi to porad zhorsovalo, ale nikdy mi s nim nic nedelali, spis jen testovali…
Res,u mladé jsem hubla asi 3 roky,zůstalo mně asi 7 kg(49 pak 55),a u malýho jsem to hubla přes 2 roky(57 pak 59) to při výšce 168.Teď jsem začala na 62 kg,tak uvidíme kam dorosteme. ![]()
Zuzi,ve tvém případě bych se toho nebála.Mělas malou výchozí váhu.Takže klidně papej. ![]()
Tak se holky mejte.Musím se natáhnout.Malej už spí,tak je klid.Tak zítra.Přeji dobrou noc ![]()
Web,to nevím.Ať se zkusí mrknout někde na netu.Já ho skoro nemám,ále mně ho brali.Ji s ním nic nedělali?
To by bylo divný. ![]()
Mrzí mě,že jsem ti nepomohla.Tak pá,pá ![]()
tak děvčata hodila sem si nové album s fotkama ze svatby tak se klidně mrkněte ![]()
Jůůů Kajji to jsou nádherné fotky! Nestačim vait bulvy
Moc vám to spolu sluší
Ty fotky na sněhu, no tam vypadáš úplně jak popelka
Jenom mi tam jedna věc chyběla - bříško! Že tys ho zatahovala? ![]()
Holky, dneska se kamarádce a kamarádovi narodila holčička! Měla 51cm, 2,7kg a narodila se týden před termínem. Prý se tam něco poto a nedokázala si malá brát živiny z placenty, tak jí v pátek začali porod vyvolávat a narodila se až dneska. Docela hukot ![]()
KAJI,tak takhle nádhernou těhu nevěstinku jsem ještě dlouho neviděla a asi ani neuvidím
,ale nějak mi taky scházelo to bříško,tak nevím jestli zatahuješ,což by se nemělo nebo jsi taková vychrtlinka
ale každopádně Vám to mocinky sluší a fotečky venku jsou překrásné,radost pohledět!!!Akorát tu oslavu sis asi moc neužila,myslím,že bys to mohla řádně zapít,přece jen mělo by se vdávat jednou za život,tak ať to stojí za to,ne?!
No nic,jdu spinkat,tak zase někdy,mějte se ![]()
Káji, teď jsem se dívala na fotečky, jsou vážně nádherný! Jsi opravdu jako popelka v tom bílém kožíšku a s manželem tvoříte moc pěkný pár. Moc Vám gratuluji a přeji, abyste spolu vydrželi šťastní až do smrti
Ale holky mají pravdu, bříško nikde není vidět, ty jsi ale hubeňour! Já už normální šaty neobléknu ![]()
Evickita - gratuluji ke klučíkovi, doufám, že na mě ještě jeden zbyl!!! ![]()
Marti, s tím srazíkem, zítra jdu na kontrolu k doktorce a od středy do práce, takže je jasné, že tam bude pěkná sodoma komora a na čtvrtou ani na pátou se z kanceláře nevyhrabu
tak kdybyste plánovaly něco na sedmou večer ![]()
Veru, je vy máte v Anglii takové teplíčko? To je paráda, já už ty zimy tady nesnášim
A tvůj chlap je hrozně milej, úplně mě rozesmálo, jak jsi psala, že si povídá s mimi ![]()
Já se přidávám do klubu rychle přibírajících těhulek
Měřím jen 158 cm a každé kg je na mě dost vidět
Teď už vážím skoro o 5 kg víc, hrůza! Vážně zase tolik nejím, vůbec to nechápu, zdá se mi, že jak stoupnu na váhu, ručička pokaždé ukáže o něco víc
ale cvičit se zase bojím, jen chvíli vytírám, už mě píchá v podbřišku
tak nějaké cvičení raději ani nepokouším…a plavky zatím také nemám
Zastaví se to nebo to bude jen horší a horší? ![]()
Holky, plánujete všechny ten 3D ultrazvuk? Já pořád nevím, jestli za to mám dávat ty peníze nebo je to zbytečné. Co si o tom myslíte????
Ahojky Kajko, tak jsem se konečně dočkala foteček.
Mooooc moc krásný páreček jste vytvořili! A přidávám se k holkám, bříško jsem taky marně hledala, že tys ho nechala pro jistotu doma?
Ještě jednou gratuluju a užívej si ten nový stav a zvykání si na nové příjmení a tak. ![]()
Luci, já se na 3D utz nechystám, stačily mi ty velké utz (kde je 3D taky)… Ani jsem si tam nenechala natočit to video, domluvili jsme se tak s manžou, že to je asi zbytečné, kdo ví, jestli by se na to pak někdo díval, když už bude prcek na světě. A nakonec jsem byla ráda, protože mi stačilo to vidět, myslím, že by to nestálo za to (že se to nějak déle načítalo, bylo to trošku „trhavé“ a k tomu měl prcek přes obličej pupečník, takže ani fotka není nijak ukázková
). Ale než jsem byla těhu, byla jsem přesvědčená, že na to určitě půjdu.
Tak uvidíš, prober to s manžou a zvažte to.
Určitě to nepíšu, abych Ti to vymlouvala, jen my jsme zvážili, že za ty penízky radši koupíme něco prckovi. ![]()
Pa holky, zase ponocuju… ![]()
Ahojííík,
Kajko, tobě samozřejmě přeji jen to nej nej do manželského života, ať vám to klape a máte se pořád tak rádi jako teď.
Evičko – vítej do klučíčího klubu. Tedy ten červen bude snad celej klučičí…
Vítám novou těhulku Očko a držím palečky, aby vše bylo ok. ![]()
Kajko – konečně jsem se dostala k fotečkám – nádherná nevěsta jsi byla. Fakt, moc ti to tam slušelo. No pan manžel — veliký sympaták ![]()