Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3184
26.1.10 10:25

Res tak to jo většinou si ženský stěžujou že jim chlap po sexu usne ale u nás sem většinou usnula první já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
26.1.10 10:31

Kaji, tak to naše mimi taky bude pěkně živý človíček. Zrovna teď cítím takové pumelenice :-) Sice někdy mi to fakt dává zabrat, ale jak říkáš, jsem ráda, že ho cítím a je to vlastně krásný.
No Resi, taky má menší chuť? Oni se vážně asi trochu bojí. Ale vždyť to nemusí být kdovíjak vášnivé… Zase je ale dobré, že se alespoň nechá svést. Ten můj vůbec :-( A zase je fakt, že já už ani nemám chut ho svádět, když vidím, že nemá zájem. Připadám si pak trapně, když se snažím a on mi řekne, že je unavený :-( A s tím spaním po sexu :lol: to mají asi všichni chlapi stejný. Vždycky si vzpomenu na ten vtip, kdy žena po sexu říká: Karle, ty jsi jako včelka, ta taky píchne a hned umře… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
26.1.10 10:33

ahoj holčiny

kaji - nádherné fotky!!!

váha - teda vy jste tu samé hubeňourky! A po porodu to půjde samo dolů, já měla 12 kg nahoře a do 3 měsíců vše šlo pryč. Dokonce i víc, pak jak jsem ubrala na kojení, tak jsem se vrátila na svojí původní váhu. A každý přibere kolik potřebuje.

srazík - prosím až příští týden. Já dnes ležím, malý je u babičky, mám rýmu a sedla mi na průdušky. Takže nic moc.

3D UTZ - já určitě nepůjdu, nějak mně to nepřitahuje. Stačí ten normální.

didi - gratulujeme k holčičce!!!

tak hezký den všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
26.1.10 10:49

Kajji, tak to je dobrý, to to máte nějaký obrácený :lol: To mi připomnělo Slunce seno " takhle obráceně!" :mrgreen:

Marti, jo to teda má :-? Ale já jsem tvrdohlavá, já se jen tak odbýt nenechám a i když je občas protivnej, že už chce spát, že ráno vstává brzo do práce, tak na něj prdim a řeknu mu „tak si spi, já si ho jenom na chvíli vypůjčim“ on se zasměje, dělá jako že se pokouší usnout, ale jak je tam, tak se prostě probere a je najednou živej :mrgreen: No a pak usne během tří minut, to mu ani nestihnu popřát hezký sny :lol: Pak když se vrátí z práce, tak vždycky dostanu vynadáno, že se nevyspal, večer ho zase nenecham na pokoji a tak se to opakuje dokola :twisted: Ale bojí se, to je fakt. Jde do toho kolikrát s nechutí, ale nakonec je rád :wink: Teda doufám :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
26.1.10 10:54

Res, tak na toho mýho to taky občas takhle fungovalo, ale většinou to nebylo třeba. Nemyslím si, že jsem nějaká nymfomanka, ale zkrátka tu potřebu mám a teď přede mnou skoro utíká :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
26.1.10 11:04
Kajjka píše:
tak děvčata hodila sem si nové album s fotkama ze svatby tak se klidně mrkněte :wink:

Kaji, moc vam to slusi! :hug: A fotky na snehu jsou fakt spica. Vsimla jsem si, ze tam nemas na fotkach skoro zadne holky! Jo a jinak se nedivim, ze uz si citila pohyby tak brzo! Vzdyt si takova stihla zizalka, to ten nas tam ma jeste mista jako v kamionu :mrgreen: Porad si nejsem jista, jestli citim, nebo ne :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6696
26.1.10 11:05

Ahojky, u nás zatím žádné novinky, utz máme až příští týden…

No a k tématu sexu atd… hold je vidět, že je vztah ještě úúúúúplně jiný před dítětem a po dítěti :oops: U nás je to více méně už jen jednou za sto let :oops: Co jsem těhu - tak jen a pouze jednou :-? Ale hold je manža stále pryč na hotelech a když je doma,tak je s malým a večer odpadáme oba - já mám navíc teď týden do státnic,takže ani myšlenky na to nejsou…
Co jsem tím chtěla říci, užívejte si dokud to jde 8-) pak se vám celý život otočí vzhůru nohama… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
26.1.10 11:08

ahojky Verčo :mavam:
no je fakt že kluků sme měli víc, ale jen co upravíme další, tak tam hodím fotku se sestřenkama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
26.1.10 11:08

Ahoj,

Káji - máte krásné fotečky, jenom to bříško, jaksi není vidět…

U nás je to teď se sexem taky dost mizerné, manžel tvrdí, že si nechce „píchat“ do mrňouska… No ale tak 2× do týdne si nechá říct :-D Taky jsem vyzvídala, kde je problém, jestli jsem ho s bříškem přestala přitahovat… Výsledek je podobný, jako u vás ostatních :-D

Jinak jsem zatím nabrala 4kg, Dr říkal, že je to normální, že nabírám podle tabulek - 0,5kg za týden. Jsem zvědavá, kolik bude konečný „přírůstek“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
26.1.10 11:13

Tak uz jsem vas konecne docetla a preji vsem krasne rano!

Paji: Tak uz me objednavat nemusis, dekuji moc za ochotu. Jak jsem tu mela tatku, tak jsem mu rikala, ze tam chci jit, v nedeli doletel zpatky do CR a hned zaukoloval mamku, tak ta si to nejak nasla, pry ji rikali, ze je nejlepsi 26 tyden, ja tam jdu 25 plus 2, prdim na to. Tak jeste jednou moc moc dekuji.

Sex: U nas je to uplne opacne… Nez jsem byla tehu, tak jsme meli meeting v loznici i nekolikrat denne a ted? Prvnich 12 tydnu z me strany chut vubec nebyla a ted jenom obcas, ale to se musim donutit. Pritel je z toho zoufalej :-) Ale ja si myslim,ze uz me je to i psychickeho razu, nebot jsem pribrala a jsem takovej truhlik. No a pritel pribral taky a ma brisko a kdyz jsou na sobe dva brichaci, tak se odrazi :mrgreen: :lol: :-D :-P Chudatko moje, kdyby me slysel!

Gratuluji k holcicce, snad na me taky jeste nejaka zbyde. Uz jen dvakrat se vyspinkam a jdu do nemocnice, jupiii :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
26.1.10 11:17

já se co se týče sexu přikládním k Abince,2× týdně optimální a většinu se jedná o víkend kdy jsem víc vyspaná a po obědě nejlíp třeba bo jinak jsem večer mrtvola.Svádění z mé strany kolikrát ani nevím co je,ale někdy si pustíme tématickou kazetu a pak mě to nastartuje i když unaveňouch :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
26.1.10 11:19

Veri šak 25+2 optimální,tak super.Pro mě je 25+2 teda 26 týden,vy to počítáte jinak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
26.1.10 11:21

jj Verčo já už taky jen 2× :mrgreen: se nemůžu dočkat až nám to řeknou a můj taky :mrgreen:
jinak i přes vaše poznámky o mé štíhlé postavě :mrgreen: si připadám někdy jako tuleň, furt bych se válela, sem pořád unavená
Někdy mě to i štve, chtěla bych jít něco dělat, na bytě ještě není všechno tak jak by mělo, ale prostě tělo protestuje a prckovi se to asi taky nelíbí :nevim:
a k tomu mě pobolívá to břicho a někdy fest!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
26.1.10 11:35

Ahoj holky,

Kaji, fotky jsou úžasné, nádherné, v tém zimě s kožíškem vážně vypadáš jako popelka a moc vám to spolu sluší. :potlesk: :potlesk: :potlesk: :dance: :dance: :dance: Teda ale to bříško fakt nic moc, ale může to být těmi šaty, jak říkáš. Tak ještě jednou obrovská gratulace a hodně štěstí do manželství! :srdce:

Sex - tak než jsem otěhotněla, tak obden, opravdu jsme se poctivě snažili a vlastně jsme ani nečekali, že se to povede tak rychle. NO a s těhotenstvím mě chuť úplně přešla…v prvním triámestru tak všehovšudy třikrát :-( Teď už je to lepší, snažím se aspoň tak jednou týdně, samozřejmě v tom je strach o malé, ale celkově ta chuť prostě trochu chybí. To manželovi vůbec, ten by mohl kdykoliv, pupek nepupek. Možná je to tím, že ještě moc břicho nemám, tak si to neuvědomuje. Ale ani se nebojím, že bych mu pak nepřipadala sexy, to ne. :-)

Jo a jinak se pochlubím, magnézko a švestky konečně zabraly! Snad to nebylo poprvé a naposled. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
26.1.10 11:36

Paji: Tak asi jo, ja furt nevim, jak se to pocita :oops: Pujdes tam taky a jestli jo, tak kdy?

Kaji: No jsi jako proutek, tchyne mi rekla, ze na dvacaty tyden mam brisko male, no ted si pripadam jako pred porodem! Uz si na ni nevidim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí