Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13739
27.1.10 09:48
Kiwiovic píše:
Ahoj holky,

i já se přidávám s pozdravem. Kúsek jsem dočetla, zbytek je bez šance :-D Kaji krásné fotky, vypadá to, že jste si to užili :-)

3D UTZ - já na něj jdu příští úterý, nemůžu se dočkat. Ony ty normální utz jsou fajn, ale moc toho, co byste tam chtěli vidět, tam neuvidíte. Zato uvidíte srdíčko a ledviny a podobně, ale krom mozku a očičku se aspoň u nás moc hlavičce nevěnovali.
3D utz mi doporučily holky na konikovi, že prý je to super, je tam krásně vidět i obličejík miminka a už se sobě podobá. Jedna kamarádka, která rodila na konci prosince, tak jejich fotka z 3Dje úplně jak naživo :-)
Je to první miminko, tak za to ty penízky s manžou chceme dát, součástí je video 15-20 minut i fotky, když by bylo mimi špatně natočené, tak nás pozvou znovu na druhý pokus… Myslím, že druhé těhu už asitak prožívat nebudem, budeme mít jiné starosti, většinou to prý tak bývá, tak si to první chceme řádně užít :-)

No jinak já teď jsem na marodce, měla jsem o víkendu takové bolesti v levém třísle, že mě doktorka nechala doma. Do práce jdu nejdřív příští čtvrtek.

A pohyby? Taky už je nějaký den cítím… Anežka se tam občas pěkně mele :-) včera jsem měla večer ruku na bříšku a aj jsem to cítila zvenku, tak dneska zkusíme tu manžovu ruku…

Kiwi, tak malá bude Anežka? A na ten 3D jdeš zase do Gynetu v těch Výškovicích (nebo Hrabůvce, plete se mi to). Slyšla jsem, že to tam vede Matura, nedělal vám ten velký UTZ? Prý je to sympaťák, trochu doufám, že bych ho mohla vyfasovat i já ve fakultce. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
27.1.10 09:51

hezký den všem!dneska je teda pěkná kooosa..myslela jsem že ani nedovedu dítko do školky a umrznu..přidávám se k tomu,aby i po červnu zůstal stejný název..jelikož se znám a kdyby se změnil název tak bych ho asi zapomněla :cry: ..
a navíc bude fajn si vyměnovat rady ohledně našich malých uzlíčků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
27.1.10 09:53

ještě jsem se chtěla zeptat jak tady píšete ohledně těch 3D utz..kolik se za ně platí?je tam krom fotky a záznamu ještě něco?děkuju za info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
27.1.10 10:00

Dobré dopoledne holčiny :mavam:
Chytá mě amok :-( Od toho pondělního boleboku necítím pohyby. Včera celý den nic, tak jsem dneska volala svojí doktorce a mám tam přijet na 12h. Hned nemůžu, páč zrovna operuje ve Stodě. I tak za ní musím až do Blovic. No snad jenom plaším zbytečně, ale když jsem zvyklá každý den už nějaký ten týden cítit pohyby a najednou nic, tak mi to začíná lézt na mozek :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
27.1.10 10:02

Res to tě chápu mě to minulý týden taky vystrašilo den nic a až ten další večer jen jemně ale hned sem byla klidnější :wink:
určitě to bude v pořádku, třeba si jen mimčo dává voraz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
27.1.10 10:07

Leni právě, že minulý týden mi dělal sono ve 20 tt právě Matura a já doufám a věřím, že na to 4D tam bude zase on. Byl absolutně skvělý - s Pětrošem ve fakultce se to nedá srovnat, ten byl proti němu fakt studený čumák. Všechno nám vysvětloval, trpělivě, i když jsem něco neviděla, tak mi to zvětšil, znovu ukázal… Chtěla jsem nahrávku z toho normálního utz a on mi to rozmluvil, že to není moc zajímavé, že z toho co tam uvidíme pro rodinu není na nic - nic jim to neřekne, spíš tam zkoumá fakt takové ty detaily, orgány a tak… A když jsem mu řekla, že tam jdeme za 2 týdny na 4D, tak říkal, že o bude fakt lepší dát ty peníze za tohle… Prostě ten jeho přístup mě přesvědčil, že radši dám těch 890 a vím, že to bude stát za to, než dát míň a doufat, že to bude stát za to. Navíc jsem si na netu našla, že když je mimi blbě natočené, tak platíš jen část a pozvou Tě znovu…
No a jinak ano, malá bude Anežka, moc se nám to líbí, pořád jsme počítali spíš s klukem a pro holku jsme měli původně vybrané Ema, pak jsme zjistili, že Emu má teď každý druhý (jen u nás v práci na útvaru mají v rodinách 3lidi malou Emičku), tak jsme hledali a našli Anežku a u toho asi už zůstanem :-)

Očko platí se od 500 do cca 1200 je to různé, součástí tam kde jdu já, tak je cca 15-20 minut záznam na DVD, plus čb fotky, za barevnou už je třeba si připlatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
27.1.10 10:09

RES jasně, radši si zajeď, já jak jsem byla v pondělí u mudry, tak mi hned taky dělala sono, jestli je Anežka v pořádku. Člověka to tak nějak uklidní. Ale je fakt, že já ji cítím :-) ráno tam dělala virvajs a teď asi chrupe :-) Tak držím palce, ať to dobře dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
27.1.10 10:10
Kiwiovic píše:
Leni právě, že minulý týden mi dělal sono ve 20 tt právě Matura a já doufám a věřím, že na to 4D tam bude zase on. Byl absolutně skvělý - s Pětrošem ve fakultce se to nedá srovnat, ten byl proti němu fakt studený čumák. Všechno nám vysvětloval, trpělivě, i když jsem něco neviděla, tak mi to zvětšil, znovu ukázal… Chtěla jsem nahrávku z toho normálního utz a on mi to rozmluvil, že to není moc zajímavé, že z toho co tam uvidíme pro rodinu není na nic - nic jim to neřekne, spíš tam zkoumá fakt takové ty detaily, orgány a tak… A když jsem mu řekla, že tam jdeme za 2 týdny na 4D, tak říkal, že o bude fakt lepší dát ty peníze za tohle… Prostě ten jeho přístup mě přesvědčil, že radši dám těch 890 a vím, že to bude stát za to, než dát míň a doufat, že to bude stát za to. Navíc jsem si na netu našla, že když je mimi blbě natočené, tak platíš jen část a pozvou Tě znovu…
No a jinak ano, malá bude Anežka, moc se nám to líbí, pořád jsme počítali spíš s klukem a pro holku jsme měli původně vybrané Ema, pak jsme zjistili, že Emu má teď každý druhý (jen u nás v práci na útvaru mají v rodinách 3lidi malou Emičku), tak jsme hledali a našli Anežku a u toho asi už zůstanem :-)Očko platí se od 500 do cca 1200 je to různé, součástí tam kde jdu já, tak je cca 15-20 minut záznam na DVD, plus čb fotky, za barevnou už je třeba si připlatit.

No já bych taky ráda Maturu a když to neklapne, tak aspoň tu mladou doktorku Pannovou, co jsem ji měla minule, ta byla příjemná. A na 3D se domluvím až na místě, ve fakultce ho dělají za 500,– tak uvidíme, jestli do toho půjdem. A gratuluju ke jménu! :pankac: Je fakt, že s Emičkami se teď roztrhl pytel, když moje kámoška před skoro 3 lety pojmenovala svou dceru Ema, tak si každý ťukal na čelo a teď je jich jak máku. NO jo, ať žijí módní vlny. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
27.1.10 10:11

Res, určitě si tam zajdi, ať si klidnější! Já si říkám, že mám asi štěstí, když ještě nic necítím, aspoň se tolik nenervuju. Pak to bude pořád hýbe se, nehýbe se, není nějaký problém…no uvidíme. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
27.1.10 10:13

Ahoj holky,
zdravím při krásném,leč mrazivém dopoledni.Já se na tu nádheru koukám z okna,tak to jde.
Polehávám,neboť je mi stále mizerně.Naštěstí tu nikdo není,tak máme možnost hajat. :lol:

Teri,v pátek ti budu držet palečky.A máš recht s tou prácou.Doma vám bude určo líp.Jen je tu občas nuda.Já jsem doma od 1.11.a občas mám ponorkovou nemoc.
Kdyby nebylo vás,tak se asi zblázním. :dance:

Jen kdyby se ta malá trochu víc hýbala.Ale třeba to bude konečně klidné a hlavně spavé miminko.Po tom mým hyperaktivním čertovi by to byla příjemná změna. :cert:

To doufám,že tu zůstanem i po porodech.Občas si ženská potřebuje pokecat o věcech,kterým chlap nerozumí.(nebo spíš nechce rozumět)Musíme si taky předávat zkušenosti,jak nejlépe rozmazlovat ty naše drobečky. :roll:

Jdeme si dat nějaký vitamínek aby nám bylo líp.

Za chvílu zas mrknu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
27.1.10 10:14

jo a včera jsem se dozvěděla, že od jednoho bvalého kolegy z práce manželka porodila hodně předčasně, v nějakém 27 tt - miminko má jen 850 g, tak je v ostravě v inkubátoru. Prý jí normálně praskla voda, tak jeli do porodky, od tama ji hned převáželi do ostravy (je tam nejlepší neonatologické oddělení), mysleli si, že ji ještě nějak udrží, že se plodovka udělá nová, ale ona porodila… doufám,že všechno bude ok a mimi nebude mít následky… ale je to hrozné, taková myšička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
27.1.10 10:17

jujda tak to je síla. 8-o
To bych nechtěla zažít, vždyť to je mimčo ještě strašně malinkatý, hlavně aby bylo vpořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
27.1.10 10:20

Res,uvidíš,že to bude v pohodě.Budem na tebe myslet. :lol:

Tak to je fakt mazec,to je mrňousek.Hlavně ať je pořádku,ale určitě je to bojovník.

A to jsem si myslela,že švagrová měla mrňousky,holky dvojčátka 1,7 a 1,8 kg.Tak to byly úplní obři. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
27.1.10 10:33
Kiwiovic píše:
jo a včera jsem se dozvěděla, že od jednoho bvalého kolegy z práce manželka porodila hodně předčasně, v nějakém 27 tt - miminko má jen 850 g, tak je v ostravě v inkubátoru. Prý jí normálně praskla voda, tak jeli do porodky, od tama ji hned převáželi do ostravy (je tam nejlepší neonatologické oddělení), mysleli si, že ji ještě nějak udrží, že se plodovka udělá nová, ale ona porodila… doufám,že všechno bude ok a mimi nebude mít následky… ale je to hrozné, taková myšička…

Tak to je teda opravdu síla. Ale je fakt, že ve fakultce mají výborné neonatologické oddělení. I když takové myšičky malé…snad bude v pořádku a dožene to! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
27.1.10 10:41

Nesmim na to myslet, ale do se skoro nedá.

Jinak, v tom červnu tu musíme všechny zůstat, s kým bychom si povídali o miminkách, kdo by nám radil s kojením, bolavejma bradavkama a prdíkama! To by přece nešlo jen tak po porodu se sem už nevrátit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí