Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11020
26.1.10 06:25

PIKI PIKI PRVA,UŽ MÁM I ČAJ U SEBE,JDU DOČÍTAT.DOBRÉ RÁNO MAMINY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
26.1.10 06:36

Ahojky holky tak zase v práci a kopr semnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
26.1.10 06:42

KÁJI TY KOPR,JÁ MÁTU,JEŠTĚ ŽE TY BYLINKY JSOU VIĎ :dance: DÍVALA JSEM SE NA FOTEČKY,SUPER,PĚKNÝ MOC,MOC VÁM TO SLUŠÍ A NEJLEPŠÍ JSOU TY „PŘIPITOMĚLÍ“ŠŤASTNÝ HAPPY „KSICHTY“VÍŠ JAK TO MYSLÍM,JAK MÁŠ ROHLÍK OD UCHA K UCHU A NEJDE TO ZASTAVIT A TAKOVEJ BUDU MÍT V PÁTEK AŽ UVIDÍM CAMPRLOUŠE :dance: O VÍKENDU SEM DÁM SNÁÁÁÁĎ TAKY FOTEČKY Z NAŠÍ SVATBY,AŤ SE TROCHU ZAHŘEJEME,TO BYL ČERVENEC.

TERI JÁ TEN KOČÁREK MÁM SKORO ÚPLNĚ STEJNÝ PO MLADÉ,AKORÁD KOLEČKA NEPOHYBLIVÁ NAFKOVACÍ,JINAK KONSTRUKCE VŠE TO SAMÉ A BYL SUPER,MÁM HO NACHYSTANÝ I NA TEĎ,ALE AŽ JAKO SPORŤÁK AŽ BUDEM VĚTŠÍ,TEĎ CHCI TU HOCO ZAPHIR.JÁ BYCH DO TOHO KLIDNĚ SKOČILA,ALE OSOBNĚ NEMÁM RÁDA TY KOLEČKA OTÁČIVÁ,TO JE NA TERÉN APOD PRO MĚ O NERVY.PA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
26.1.10 06:47

VERI TAK POŠLI TVÉ PŘÍJMENÍ A DATUM NA UTERÝ V TOM 24-25-26 TÝDNU JU.650KČ JSEM ŘÍKALA VIĎ A dvd BY MĚLO BÝT V TOM.

dNES MLADÁ ANI NEJELA LYŽOVAT BO JAK -12oC TAK JIM TO HYGIENIK ZAKÁZAL,TAK MAZALA DO ŠKOLY ZDRCENA,VE ČTVR.VÝZO, :nevim: ALE JESTLI JE PO MAMINCE JAKO ŽE :nevim: JEN PALICE DŮBOVÁ,TAK SAMÉ 1!

CO SE TÝČE U MĚ VÁHY VÝŠKY,RADŠI BYCH BYLA INKOGNITO,MÁM 182CM,TAKŽE JE VŠEM JASNÉ ŽE NEMÁM ANI 50 ANI 60KG A STARTUJI PĚKNĚ NA 75 ŽE A MÁM PĚKNĚ 4KG UŽ NAHOŘE A DOST,TU OSMIČKU TAK NEMŮŽU ANI VIDĚT :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
26.1.10 06:59

no já vím že mi na těch fotkách není moc vidět bříško ale to matou jen ty šaty :mrgreen:
Byly tak bezva střižený, že maskovaly nějaké to kilo až moc, asi se vyfotím a hodím vám sem moje neoblečený bříško, abyste viděly, že ho mám už docela hooodně viditelný, kor teď když už sem vytáhla těhukalhoty :wink:
no a nahoře mám 4kg takže momentální váha je 63kg ale jde to nahoru každým dnem :mrgreen:
Paji jj ty vychlámaný fotky sou nejlepší hlavně ta spol. velká, fotograf pronesl : a teď všichni řeknou tvargle … no a vylezly z toho mega vysmátý fotky a to sme aj chtěli né žádný upjatý od profesionála z ateliéru tam bych nešla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
26.1.10 07:55

JASNÉ,MI TAKY NEMÁME ŽÁDNÉ ATELIEROVÉ.PRCHÁM DO NĚMČINY,TAK MĚ ŠETŘETE AŤ STIHNU DOČÍTAT.PA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
26.1.10 08:07

jj Paji i já jdu makat mám tu stohy práce, včera se mi fakt nechtělo tak musím dneska dohnat resty tak sem pak jen jemně juknu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
26.1.10 08:56

Dobré ráno ve spolek maminy :-D
Luci, mně dělali 3D v tom 12tt a bylo to super! Budou mi ho dělat i v tom 21tt a nechám si udělat i video, doma už se všichni těší a pro tu památku, proč ne :-P Ale je to samozřejmě jen a jen na tobě :wink:

U nás včera -6°C a k večeru husté sněžení a dneska jsme skoro zapadaní i my tady v Plzni. U nás to vždycky jako na prvním místě roztaje, když už něco napadne a teď teda napadlo :roll: Ale -20°C jsme tu snad nikdy neměli, jak někdo psal, že u nich tolik bylo! 8-o To už i rus by si zapnul horní knoflíček u košile 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
26.1.10 09:22

Dobré ránko, těhulky :mavam:
Kaji, máte nádherné fotečky! Moc vám to spolu sluší!! A jak říkají všichni, kde jsi to bříško nechala? :-)

Leni, ještě jsem si tak vzpomněla. Moje ségra mi na tu zácpu doporučila ještě syrovátku Amálku. Že prý jí to ze začátku pomohlo. Já si jí občas taky dám, ale bez valného výsledku. Ale tobě by třeba pomohla. http://www.herb.cz/…-500g-p-370/ Zkoušela jsem teda i jinou syrovátku, ale všechny ostatní jsou hnusný, tahle je sladká a dá se z ní udělat nápoj nebo jen tak po lžičkách. Občas si jí přidávám do mlíka s müsli a nebo jen tak.

Raduš, Luci, Moni, Hesi a spol. tak ten srazík necháme na příští týden? Ráďa ještě není fit a Lucy má doktora.

S tou váhou jsem na tom asi tak, že při 170 mám 4,5 kg navíc, aktuálně tedy 61,5. Kvůli kyčlím bych prý neměla moc přibrat. No a to už mě začínají pobolívat :-(
Až porodíme, tak bychom si měly založit diskuzi „Jak zhubnout po porodu“ :wink:

Jinak dnes jedeme neočekávaně na ten 3D UZ. Máme to domluvené v Plzni přes kolegu tady v práci, tak si odpo uděláme výlet. Manžel už se hrozně těší, ale prý se bojí, aby nic neviděl :lol: Pořád to chce jako překvápko.
Holky, děláte si někdo testy moči těmi lakmusovými papírky? Já jsem z toho nějaká zmatená a asi se na to vyprdnu, abych se zbytečně nestresovala, co mi to tam zase vyšlo. Posledně zvýšené PH, dneska maličko bílkoviny a dokonce to vypadalo jako trošku krve v moči… Jsem z toho jelen :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
26.1.10 09:32

Holčinky, taky bych se ještě chtěla zeptat na jednu takovou intimní záležitost. Jak se k vám teď chovají vaše drahé polovičky co se týká sexu? Máte na to chuť nebo ne? Já bych po tom celkem toužila, ale ten můj se mě za poslední týden téměř nedotknul. Z ničeho nic. Ani sprchovat se se mnou už nejde. A to byl vždycky poměrně náruživý. Když jsem se pídila po důvodu, tak prý je unavený a nemá náladu. Včera z něj vylezlo, že pořád myslí na toho malýho človíčka. Že prý ví, že když se milujeme, nemůže mu ublížit, ale prostě pořád myslí na to, že moje bříško teď patří jemu… Když jsem se ptala, jestli to znamená, že se tedy nebudeme vůbec milovat, tak mi neodpověděl. Včera se nakonec sprchovat se mnou šel, ale skoro hned utekl :cry: Na otázky jestli se mu nelíbím nebo ho nepřitahuju, nelíbí se mu, že mi roste břicho, odpověděl, že v žádném případě, že se mu líbím moc a že mě moc miluje. Já tomu fakt nerozumim a docela mě to trápí. Nechci se mu vnucnovat a připadám si odstrčeně :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
26.1.10 09:40

Marti to já mám zase jinej problém se sexem oba moc chceme ale poslední dny mě to docela pobolívá a máme o malinký strach.
Nevím čím to je a dr říkal že sem v pořádku, jen že máme bejt opatrní a přizpůsobit se momentálnímu stavu.
No včera byla mega chuť ale než sme se na něco zmohli tak sme usnuli, lítání po úřadech nás zmohlo ale můj konečně cítil prcka jak kope, do včerejška sem pohyby cítila jen já a byl očividně nadšenej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
26.1.10 10:07

Jo, Kaji, tak to je taky hezké, takhle pěkně vytuhnout :-) Trošku to spaní závidím. Fakt je, že bych se taky potřebovala pořádně vyspat. S tím mým spaním to není nejlepší.
Jé a jestli už i tvůj manžel cítí pohyby, to je super. Dokážu si představit, jak byl nadšený.
Jestli tě takhle pobolívá, tak je opravdu dobré být opatrní.
Je jasné, že se milování musí přizpůsobit stavu. Občas mě taky pobolívá bříško, ale nárazově a zatím je vše v pořádku. Tak proto to nějak nechápu, že nestojí ani o nějaké něžnosti :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
26.1.10 10:21

Ahojky holky, tak se zas po dlouhé době ozývám!!!
Kajji, přeji ti hodně štěstíčka, lásky a porozumění na společné cestě životem! Krásné svatební fotky, jsi krásná nevěstinka
Jinak zdravím všechny nové těhulky a gratuluji všem ke kontrolám, ultrazvukům a k určení pohlaví miminek!!!
Jinak mám pro Vás taky novinku. Budeme mít holčičku a už jsme se rozhodli i pro jméno. Bude to Anetka. Manžel byl ze začátku zklamaný, když nám doktorka oznámila, že nic mezi nohama nevidí,že to bude holčička. Ale teď se už těší až se to narodí. A s Anetkou už mluví přes břicho. Je to legrační, ale i roztomilé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
26.1.10 10:23

to je škoda když ty bys chtěla a můžete :nevim:
no naše mimčo bude asi nějaký živější, ty kopance sou čím dál tím silnější i teď řádí jako černá ruka :mrgreen: ale já sem moc ráda nějakej šťouchanec vydržím hlavně že o prckovi furt vím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
26.1.10 10:23

Marti, co jsem těhu, tak ze strany manži celkově chuť na sex nějak opadla. Před těhu jsme to dělali téměř každý den, ne-li dvakrát, vždycky mě sváděl a teď když ho nesvedu, tak nic neni. Říká že je unavenej a že chce spát. Co jsem těhu, tak má nějaký blok či co :cry: Ale svést se většinou nechá, sice je to občas proti jeho vůli, ale to už je jeho smůla :mrgreen: Pak se rád přidá, ale jak je po všem, tak hned usne :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí