Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10983
25.1.10 09:59

Holky,mně někam utekl metřík.Já se na to … :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
25.1.10 10:03

Evi díky :wink:
tak já jsem se rozhodla že se dneska nestrhám, potřebovala sem poradit s prací, kterou mám teprve od min. týdne a došla divná faktura a najednou prej že si mám poradit, ale já nejsem účtařka sem sakra elektrotechnička a tady se mě snaží převychovat, ale nemají na mě ani chviličku :cert:
tak na ně prdím sem kolegyňce co mě odbyla řekla že to teda nechám radši na ní, abych to nepokazila a ona to nemusela po mě opravovat,no nechala sem jí to na stole a ona zase jen čuměla a ani muk :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
25.1.10 10:16

Kaji,proč mi nejde zobrazit metřík,jen tam mám ty čmáranice,poraď prosím. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17724
25.1.10 10:18

Ahoj holky, tak se hlasim do skupiny prvorodicek co cekaji kluciky :) dneska mi to Dr. potvrdil! Bude to kluk jako buk! Jsem z toho tak rozhozena ze se nemuzu vubec soustredit na praci!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17724
25.1.10 10:23

Jo jeste jsem vam chtela poradit jednu zajimavou knizku, jestli uz jste ji teda necetly. Jmenuje se Koncept kontinua a napsala ji Jean Liedloffova. Opravdu zajimavy pohled na vychovu deti - autorka stravila nekolik let mezi jihoamerickymi indiany kteri jsou jeste nedotceni civilizaci a pozorovala jejich zpusob vychovy deti. Myslim ze se od nich mame co ucit. Poradila mi to kamoska ktery to poradila jina kamoska…nemusite se s autorkou ztotoznit ale nektere veci jsou prinejmensim hodne zajimave a kazdy si z tehle knihy urcite neco pro sebe odnese :) Krasny den preji vsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
25.1.10 10:57

Pěkné a super mrazivé ráno všem. U nás je -20 stupnů. Jsem moc ráda, že nemusím ven a hlavně do práce - to ale proto, že mám doma nemocnou 4 letou Mariánku. Když byla nemocná a já chodila do práce, byl to běs, ale ještě že máme babičku na důchodě.Jenže dětem je nejlépe s maminkou, zvláště, když jsou nemocné. Nejlepší je mít takovou práci, kde můžeš kdykoliv na paragraf, což já nemohla jen tak.

Evi :potlesk: gratuluji k chlapečkovi. A díky za zajímavý typ na knihu. Já jsem u minulého těhu četla hodně knížek o dětech, ale nad našeho doktora Matějčka snad nikdo nemá.

Kajjko Také se přidávám ke gratulacím a přeji Vám oběma ať Vám láska a vzájemné porozumění vydrží celý život, starosti a nesváry ať Vás jen zocelí a posílí Vaše spojení.
Moc dobře jsi to udělala s tou faktůrou. :potlesk: :potlesk: :potlesk: Já takové jednání obdivuji a moc bych to chtěla umět. Jsem posera, sklopím hlavu a jdu :zed:
Takže jen tak dál :palec:

Deňulko pokud tady nikoho z Havířova nenajdeš tak zkus servr www.rodina.cz, tam jsou diskuze rozděleny i podle regionu. :-)
http://www.rodina.cz/tema6.htm
Teď sice tam Havířov nevidím, ale mohla bys ji třeba založit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
25.1.10 11:04

Evčo já nevím napadá mě jen jestli sis nesmazala závorku před odkazem, který máš uložený v podpisu protože se ti tam zobrazuje ten odkaz a nakonci je hvězdička a hranatá závorka tak jestli sis tu závorku s hvězdičkou v tom podpisovým okýnku v nastavení nesmazala
zkus se mrknout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
25.1.10 11:07

jinak Nibell děkuji :wink:
a Evičkitě gratuluju ke klučinovi, jejda holky já už to chci taky vědět a do čtvrtka tak daleko :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
25.1.10 11:10

červen 2010

Ahoj maminy,
jsem tady nová a tak snad se brzy zařadím mezi vás :-) ..doma už mám jednu 4-letou slečnu a právě čekáme sourozence.před týdnem jsem byla na odběru plodovky a čekám na výsledky…mám trochu nervíky,ale snad to dobře dopadne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
25.1.10 11:18

vítáme tě Očko :mavam:
přeju ať sou výsledky výstavní a můžete se v klidu těšit na miminko
už víte co čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
25.1.10 11:25

Zdravím všechny a vítám novou těhulku :-D

Kajko - přeji krásné a pohodové manželství. Přidávám jednu radu: chcete-li mít klid v rodině, zavřete tchýně do skříně :-D Kdyby tohle občas šlo, bylo by to super…

Nebyla jsem tu od čtvrtka a je to fuška všechno dočíst…

V pátek jsme byli na velkém UTZ. Napřed miminko spalo (cca tak minutu), pak se probralo a Dr. ho začal „nahánět“ po bříšku. Když drobeček vyčerpal akrobatické prvky, tak Dr. říkal, že je to asi kluk, že viděl pytlík. Jenomže, když se chtěl podívat znova a pořádně, tak zase začalo rodeo :lol: Pak přišel mažel, tak bylo mimčo chvilku v klidu. Skončilo to tím, že překřížilo nožičky a otočilo se k nám zády :lol: Zatím tedy nevíme jistě, jestli je to chlapeček, ale ve středu jsem objednaná na genetiku kvůli rozštěpu horního patra, tak tam by nám měli říct, jestli to je skutečně klouček nebo ne :-D

Na zácpu taky používám psyllium, ale kapsle. Řekla bych, že jsou účinnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
25.1.10 11:30

Zdravím novou těhulku Očko,
uvidíš,že vše dopadne na jedničku. :lol:

Evičkito,gratuluji ke kloučkovi.Taky jednoho mám a je to pěknej čert.

Káji,jdu to zkusit znovu. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
25.1.10 11:33

Děkuju za přivítání :-)
zatím nevíme co čekáme,dcerka by chtěla brášku :mrgreen: ale hlavní je zdraví,tak uvidíme..prý se to zjišťuje i z plodovky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
25.1.10 11:35

děkuju za přivítání evko,snad to dopadne najedničku jak píšeš,ale je ve mě malá dušička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
25.1.10 11:39

Očko,z plodovky to budeš vědět určitě. :lol:

Kaji,nějak to nejde.Já se z té techniky zblázním :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...