Poradna duly
Jana Čurdová
nemocenská - od ledna se snižuje z 66% na 60%, takže tam snížení bohužel je. Já jsem dneska znova volala na socku a ještě jim tam chybělo potvzení o mém návratu do práce po RD, ale paní mi sama navrhla ať jí to pošlu naskenované mailem, takže jsem moc ráda. Prý do 8 dnů budu mít na účtě prosinec. Tak jsem ráda, že nemusíme šahat na rezervu.
vzp - netuším, ozp letos 1500,–, ale vyplácí až po porodu. Terlas mrkni na jejich stránky nebo tam zavolej.
já jedu nakupovat, mějte se hezky
Čau,čau Paji
,
vítám tě opět mezi námi.Jseš potřeba,abys to tu trochu rozjela.
Proč nemáš vytvořený profil? Chtěla jsem mrknout,a ono tam nic není.Koukej to napravit ![]()
Budu čekat ![]()
Hezké páteční poledne
Sotva se probudim, už se rozčiluju nad naší plemenkou. Chtějí úplný kraviny a zbytečnosti, aby mohli vydat rodokmeny. Samozřejmě to poslali až teď, aby se to co nejdýl protáhlo. Hlavně, že už to tam mají dva měsíce a co mám ještě dodat pošlou až teď! Neni vrh, abych se s nima nedohadovala! Ještě že byl tenhle poslední…
Tak jsem si postěžovala a je mi líp ![]()
Zítra se pojedeme s manžou podívat na nějaké kočárky, tak uvidíme, jestli nám padne nějaký do oka
Ale kupovat ho nebudeme, jenom vybírat. Už se těším, až si to vyzkouším, vždyť já jsem s kočárkem nikdy nejezdila ![]()
APROPO CO JE TO PROFIL???MÁM METŘÍK,TO JE MÉ MAXIMUM,JDU ZJIŠŤOVAT O CO GO.
EVI NĚCO JSEM TAM NAPSALA,ALE ASI ŽÁDNÉ INFORMAČNÍ PLUS,FOTKU BYCH RÁDA,ALE MUSÍM POČKAT NA KÁJKU JESTLI BUDE MÍT SE MNOU DOST TRPĚLIVOSTI,NEBO PŘÍŠTÍ WEEK U KAMOŠKY V KUTNÉ HOŘE,ONI MI POMŮŽOU,DÁM TAKY SVATEBNÍ.PA JDU OZAŘOVAT KARLA NA KOPÍRKU,PAK SE MÁ MRSKÁT KDYŽ JE ÚPLNĚ PROZÁŘENEJ… ![]()
Pajuš, Marti, Moni, Raduš, Zuzi, moc děkuji za názor. Zkusím teda zavolat k doktorovi na UZ, jestli jim nebude vadit, že by nás přišlo tolik
a jestli ne, tak řeknu dceři, ať se jde podívat ![]()
Evi, ten kočárek Cam se mi na fotkách také hrozně líbil! Úplně nezávisle na mě se na kočárky díval i můj přítel a jako favorita vybral také Cam!
Ale stejně pořád nevím, možná to nakonec bude něco levnějšího, už bych se totiž měla naučit šetřit! ![]()
Paji,no vidíš,že to jde.Ani to nebolelo.Tak se budu těšit na nějaké fotečky.Totoalbum jsi už dělala? ![]()
Luci,to jsem ráda,že se taky někomu tento kočárek líbí.Taky bych brala něco levnějšího,ale na Domču(teď 4 roky)jsme brali levný Tako,a za 5 měsíců sháněli novej.To už bych teď nerada. ![]()
Ale počkám ještě na veletrh v Brně,třeba tam najdem něco podobnýho a levnějšího.
ahoj ten kočárek je fakt moc pěknej, ale na nás asi trochu moc drahý
, co myslíte koupit ho v bazaru, nevím nemám s tím žádné zkušennosti. Kupovala jste některá kočár už používaný?
Hezké odpoledne, ![]()
dneska mám nějaký útlum.
Holky, jak se vám spí? Já se v noci dost budím, ráno jsem vzhůru třeba už v půl páté a pak nemůžu spát, přestože jsem dost unavená. Se spaním jsem měla dřív trošku problémy, pak se to docela uklidnilo a už zase
A o potížích jít na velkou ani nemluvě
Včera jsem zkoušela sušené švestky a výsledek nevalný
Co s tím?
Luci, určitě zavolej a jděte na UZ všichni. Bude to pro vás velký zážitek. Taky mě napadlo vzít malýho sebou. Docela se na sourozence těší, ale manželovi jsem to ještě nenavrhla, přeci jen to není můj syn…
Taky bych ráda zašla na nějaký předporodní kurz, ale nějak se mi nechce samotné. Nechce se někdo přidat? Nebo se může s manželem? Já to ještě moc nezjišťovala.
Teri, s tím používaným kočárkem asi záleží na značce a jak je starý. Nejlepší je si ho taky prohlídnout. My když jsme byli pro kočárek, tak jsme se dívali i na některé „jeté“ a některé vypadaly docela dobře a některé měly příšerně sjetá kolečka.
Luci fotoalbum????netrap mě při pátku,ale určo příští week na tom zapracuji slibuji.
Ségra byla na ultz.s mladším necelé 2roky a v poho,ten teda neví o co go a asi ho nebylo kam umístit,ale problém to určitě nebyl,byli tam všichni 3.
a co se týče zácpy,tak na mě 100%funguje káva,normálně kafe nepiju,nemůžu jít na záchod,dám si kávu a mažu,ale to asi nefunguje u všech.Ještě vím od známé že funguje cigarete,ale nemůžu sloužit já nikdy nekouřila.Sušené meruňky atd baštím bez efektu.pak už funguje jen když nervy,nebo se řízněte doprstu jak jáá,okamžitě to na mě přišlo
ale radši to nezkoušejte
Luci néé Evi,šmarja pano to je jmen,budu jak tchán,ten všem říkal ptáčku a aspoň se mu to nepletlo a doma neměl malér,jinak by už dávno nebyl.tak ahoj ptáčci
Ahojky holčinky, zdravím při pátku ![]()
Tak já se od rána mořím s knihou jízd
Je to sice super mít služební auto, ale ta kniha jízd, to je děs… ![]()
Luci - sice sama děti ještě nemám, ale určitě bych dceru s sebou na utz vzala, tedy pokud bude chtít ![]()
Jinak s kočárkem - také se snažím trošku se krotit ve výdajích, moc se mi líbí i Hartan Topline X, http://www.kocarky.cz/…pline-x.html
ale je cenově poněkud někde jinde, než Hoco… ![]()
Martinko - tak já mám podobný problém se spaním, taky se v noci budím, pak nemůžu usnout nebo se probudím v půl páté a jsem i dvě hodiny vzhůru a pak jsem úplně k nepoužití…a hlavně jsem pak večer v sedum zase úplně grogy…
Moc nevím co s tím, prý je to v těhotenství normální… ![]()
a na tu zácpu mně moc pomohly hrušky
ale jinak se s tím peru permanentně…
Teri - taky mám VZP a prsili se, že přispívají 1000 na cvičení nebo plavání pro těhotné - tak se toho chystám využít
Pro maminy s miminkama už nic nemají… ![]()
Resy - úplně chápu tvé rozčilení, já jsem si nakonec musela pro průkazy dojít sama, nebo bych se jinak nedočkala ![]()
Ráďo - dík za info ohledně nemocenské, zatím mi ještě nic ani za říjen ani za listopad nepřišlo…
tak tam asi taky cinknu, abych zjistila, kde to vázne… ![]()
Verčo, tak teď Tě trochu šetříme, jak tu není Kajjka, tak to ráno má takový delší rozjezd
takže se nám snižuje náskok a máš šanci nás dočíst rychleji… ![]()
Tak holčiny hezké odpoledne, já se jdu pomalu přesunout z kanceláře domů… ![]()
Těhulky,
taky se už asi rozloučím a pojedu dom. Mám toho při pátku jaksi dost. To bude asi tím mým (ne)spaním.
Hesi, taky mě čeká kniha jízd ![]()
Užijte si všechny víkend, hlavně Kajka
a příští týden pááá. O víkendu se tady asi neukážu, protože máme malou oslavičku, tak doufám, že v pondělí dočtu ![]()
Mějte se krásně.