Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13739
20.1.10 18:16

Res, děkuji moc, já jsem taky ráda, hlavně se mi ulevilo, že je mimčo v pořádku a že to není vážné. A na tom UTZ to byla sranda, jako já tam nevidím nikdy nic, ale tentokrát jsem měla pocit, že vidím kouličky. Doktor říkal, že to taky můžou být velké pysky, ale že spíš ne. No každopádně mi to potvrdí snad na velkém UTZ. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
20.1.10 18:23

Ahojte děvčata, :-D jsem tady občas a nestíhám Vás,ale mám taky novinky.Mám ze včerejší KO úpně úžasné výsledky,srdíčko v pořádku,děloha taky,všechny orgány má malý vyvinuty,prostě paráda a ještě jsme zjistili,že budeme mít chlapečka,takže malý Jiříček a k tomu všemu mě začal jemně kopat,takže vím,že mi nelhali!!!Jsem šťastná!Omlouvám se,ale potřebovala jsem se z toho všeho vypsat!Dodatečně gratuluji všem těhulkám k dobrým výsledkům a držte se,budeme letos silný měsíc,já tomu věřím!!!!Mějte se pěkně,pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
20.1.10 18:29

Jsem 21.týden a jsme trošku větší, prý. Kluk jako buk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
20.1.10 18:50

Deňulko a Okay, gratuluju, že by převaha chlapů?

Deňul, hlavně se neomlouvej, že tady píšeš o svých pocitech! Vždyť od toho tady jsme, ne? Máme všechny podobné starosti a radosti, tak se klidně svěřuj. Všechny to potřebujem! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
20.1.10 19:06

Ahojda drbny jedny … vás dočít se tedy fuška :pankac:

Andiku, vůbec se nedivím, že jsi byla z toho tak vystresovaná, zvlášť potom, co jsi si už prožila. Hlavně se teď hlídej a odpočívej. Už jsi za půlkou, tak tu druhou půlku, už přeci taky vydržíš :wink:

Káji, nevím, jestli ještě do svatby nakoukneš, ale každopádně přeji ať se vše vydaří na jendičku a ať si to pořádně užiješ. Těším se na fotečky.

Okay - moc gratuluji k chlapečkovi

Vítám novou těhulku :kytka:

Lenajs, Deňulko - super, že je vše ok. A gratuluji ke klukovi :kytka:

Nějak se nám tu ti kluci rozrůstají - asi budou mít převahu:-)

Lucy - jak tedy zítra?? Je něco zamluveného?? Myslím, že všechny pražandy s tím počítají – jen ještě nevíme kde se sejdeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
20.1.10 19:26

závidím všem maminám co už mají velkej UZ za sebou 8-) a taky všem gratuluju k super výsledkům atd., já se snad toho dne D nedočkám :dance: jdu až příští pátek… Res jsem ráda, že jsi jste s mimčem OK :kytka:
já teda pohlaví nevím, ale někde v hlouby duše cítím, že to bude taky kluk :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
20.1.10 19:28

teda Leni já si vás pletu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
20.1.10 19:30

Ahojky,
Leni,Deni a Okay,moc gratuluji ke klučíkům. :srdce: :srdce:

Vítám novou těhulku Evičku

Tak už mám toho mýho raracha zase doma,chtěl za maminkou.To už se zas nevyspím. :roll:

Nemáte někdo zkušenosti jak dosáhnout toho,aby dítě nechodilo za rodičma do postele?Uvítám každou radu :think:
Je hrozně paličatej. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
20.1.10 19:39

Deňul, moc mocinky gratuluju ke klučíkovi a hlavně, že je vše OK! :pankac:

Leni, mám ti napsat klučíka do tabulky nebo chceš počkat do velkého utz?

Podle tabulky zatím 6:5 pro klučíky :pankac: Uvidíme jak ostatní. Silný měsíc nejenom že budeme, ale už jsme :dance: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
20.1.10 19:42

Res, zatím počkám do velkého UTZ, než to bude jasné. Jenom můžeš přepsat další kontrolu, doktor mi ji posunul na 8.2.

A moc děkuju všem za podporu, jste zlaté! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
20.1.10 19:45

leni - super, že je vše v pořádku. A gratulace ke klučíkovi. Co a kde učíš? teda jeslti neva, že se ptám.

okay a deňulko - taky velká gratulace ke klučíkovi!!!

teď nevím, jeslti jsem to psala. Už mám neomezené vycházky, ale bolí mě v krku, takže zítra na srazík nedorazím. Ale na příští už se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
20.1.10 19:57
Radka75 píše:
leni - super, že je vše v pořádku. A gratulace ke klučíkovi. Co a kde učíš? teda jeslti neva, že se ptám.

okay a deňulko - taky velká gratulace ke klučíkovi!!!

teď nevím, jeslti jsem to psala. Už mám neomezené vycházky, ale bolí mě v krku, takže zítra na srazík nedorazím. Ale na příští už se těším.

Raduš, samozřejmě se můžeš zeptat. Učím na jazykovém gymnáziu němčinu a letos i tři semináře pro čtvrťáky - úvod do evropských studií :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
20.1.10 20:19

Pěkný večer,
Andi ty ses 2.9.2005 vdávala a já rodila Mariánnku :dance:
Petro já měla podprsenku vybranou těsně před porodem, po porodu asi 2.-3. den se začne tvořit mléko a to se nalijou úúúúplně mega, ale bývá to většinou jen ze začátku, potom to miminka vždy stačí vypít, tedy pokud budeš kojit i v noci co 3 hod. Ale je to asi individuální. Doporučuji podprdu na noc sundávat a prsa co nejvíce větrat. Já jsem u Márinky trpěla na záněty prsu, nosila jsem ji stále( aby se mi jako co nejméně vytahaly :think:) ha, se vytahaly stejně :zed: a až potom mi došlo, že to mohlo být tím, že byly stále v úkrytu a nemohly dýchat - ty prsa :-D

Evi moc krásné šaty jsi měla

Evickita vítám tě a k tomu pediatrovi. U nás se hned v porodnici ptají kam budeš chodit a musíš nahlásit jméno, takže je asi lepši si to dopředu domluvit, jestli berou.

Všem gratuluji k chlapečkům :potlesk: a k úspěšným kontrolám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
20.1.10 22:12

Ahoj holky,

tak hlásím, že i my jsme po velkém utz, všechno je v pořádku a čekáme HOLČIČKU!!!!
Takže můj šestý smysl, sny, i předpověď paní čakristky co byla ve spojení s Bohem se ukázaly jako nanc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
21.1.10 00:08

Kiwi, tak to je skvělá zpráva, že je vše v naprostém pořádku a holčina k tomu!Gratuluji :kytka: Prý čím víc bude holčiček tím větší je pravděpodobnost, že na mě zbyde kluk, říkal přítel :wink:
Káji, držím palce, aby vše proběhlo v co největší pohodě a ty jsi byla ta nejšťastnější nevěstinka! :kytka:
Pajuš, Kaji, ještě musím napsat k tomu vozítku ke kolu pro mimi, že to je fakt něco, do čeho bych nedala ani svoji kočku. Loni v létě se stal tady v Černošicích smrťák, když otec vzal 12 letou dcerku na kolo a 2 letého synka do toho vozítka, opilý řidič je smetl všechny tři. Holčička umřela hned, ostatní se léčí. Jen maminka s nimi nebyla, vařila večeři. Smutný příběh :cry: :cry: :cry:
Pajuš, to ti moc závidím, že ségra čeká mimi stejně! My jsme se v rodině pokoušely 3 ženský a čekám jen já :-(
Res, ty tripply mi sestra říkala, že přijdou za týden, že prý nemusím ani volat, že kdyby špatný, že sami zavolají. Nevolali. MOžná tam zítra cinknu, když jsi mi to připomněla.
Evi, Veru, vy mi děláte radost! :-) Aspoň někdo přibral víc než já :wink: já teda 4 kg a děsí mě, že někdo má ještě míň než před těhu brrrr, já budu asi pěkná koule nakonec:-?
Raduš, tak to máme prsa asi úplně nastejno :wink: Já měla pak po prvním porodu pěkný veliký trojky, jsem byla tak nadšená z nich! Jednou se mi v krámě promáčela zimní bunda úplně durch, jak mi začalo stříkat mléko :lol: to byla ostuda. No jak jsem dokojila, zbyly vytahaný malý B, chvílema spíš A :-( :cry: Teď mám krásný plný dvojky, možná i menší C už, ale se neraduju, vím jak to skončí :-?
Moni, moc se omlouvám, jsem celý den nebyla u netu, teď jsem ale pročetla všechny dnešní příspěvky a zjistila jsem, že se ke srazíku nikdo nijak nevyjádřil, takže vím jen o Hesi a Rose, které obě chtěly jít tak jako i Ty mimo nákupní centrum. To jste tři proti jedné, takže já to vzdávám, stejně mi není dvakrát ok a riskovat, že mě na arbesáku potká někdo z práce, to bych si asi dost koledovala. Myslím, že když dorazíte ve třech do té kavárny pro děti, jak jste si už psaly, že tři místečka problém určitě nebudou a rezervace není třeba.
Andicek, tak hlavně pěkně lež, odpočívej a nestresuj se! Držím palce, aby se to už neopakovalo. Musely to být strašné nervy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí