Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
20.1.10 07:23

aha:o) jasný, vybrat kočár je věda, aby splňoval všechny požadavky:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
20.1.10 07:26

a k váze, mám nahoře taky 5 kg:o( ale já i minule přibrala dost v začátku a pak celkově 10kg, tentokrát bych ale řekla, že to bude horší :roll:
no, jdu večer aerobikovat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
20.1.10 07:27

to je fakt mě se ty kočárky co psala Rozy taky líbí ale sem taky pro ty 3kombinace a spíše sportovní úpravu.
No ale uvidíme, pokud mi to vyjde tak bych chtěla taky zajet na ten veletrh. Snad to půjde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
20.1.10 07:29

rozy a jak cvičíš já vůbec neví jak se do toho pustit dokud sem mohla jezdit na kole a běhat tak to bylo v poho, ale ani jedno už se nedá a jinak sem nikdy moc necvičila :oops:
dá se najít něco na netu třeba videjko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
20.1.10 07:32

Kaj, normální hodiny aerobik+ posilování, akorát si to už přizpůsobím, abych moc nehopsala a prostě bylo mi u toho fajn. Já pohyb potřebuju.
a na běhání se už šíleně těšíííííííííím, začnu hnedka po 6ti nedělí, běh je stejně nejlepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
20.1.10 07:38

jj to je přesný já už teď teskním po kole jen sem zvědavá jak to půjde.No nic vytáhnu nový dresík od miláčka, mám kalhoty s vložkou to bude měký poježdění :wink:
běhání uvidím s nalitejma prsama to asi nebude to pravý ořechový, ale tak to až podle aktuálního stavu :mrgreen:
Jinak můj chce od kámoše koupit takový to vozítko za kolo a jak jen to půjde tak prcka hodíme do vozítka a povalíme na výletek :dance: u nás vede kolo takže bude malej cyklista :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
20.1.10 08:03

hmmm.JÁ JAK VIDÍT TY VOZÍTKA ZA KOLA TAK SE MI DĚLÁ ÚPLNĚ MDLO,VIDÍM HNED TO NEJHORŠÍ,JÁ TAKY NA KOLE MILUJU,MALÁ JEZDILA SE MNOU VZADU V SEDAČCE,ALE TEN VOZÍČEK MI PŘIJDE HROZNĚ NEBEZPEČNEJ,VIDÍM JAK SE PŘEVRÁTÍ A AUTO,LEDA JEN PO CYKLOSTESKÁCH,JE TO SUPER,ALE POŘÁD TO VIDÍM PŘED OČIMA A MÁM STRACH.JINAK JÁ A BĚHAT,LONI JSEM TRÉNOVALA NA NĚJAKÉ TESTY A BYLA TO MOJE SMRT,NAKONEC JSEM TO UDĚLALA,ALE BYLA RÁDA ŽE UŽ BĚHAT NEMUSÍM,HROZNĚ TO BOLÍ KDYŽ NEBĚHÁŠ PRAVIDELNĚ,JÁ OD TÉ DOBY CO SKONČILA S ATLETIKOU,KOLO SUPER,NEZATĚŽUJEŠ KLOUBY ATD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
20.1.10 08:13

mě běhání baví ale doktorce se to nelíbí, máme v rodině dědičné problémy s kyčlema no taťka má už jeden kloub vyměněný a čeká na výměnu druhého
No ale mě k tomu zlobí i kolena a kotníky :cry:
tak se musím podřídit stavu těla ale jinak pohyb muší bejt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
20.1.10 08:14

Paji neboj je to naprosto bezpečný, známej v tom vozí dcerku a je spokojená jako želva a ještě v tom aj spí když chce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
20.1.10 08:52

BEZPEČNÝ VĚŘÍM,ASI MÁŠ PRAVDU,KDYBY TĚ MĚLO SEJMOUT AUTO,TAK BEZPEČNÁ NEJSI ANI V AUTĚ,TAKŽE JEN MUSÍŠ OPATRNĚ A PROBOHA JEN NÉÉ PO SILNICI Z TOHO JE MI ÚZKO.PA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
20.1.10 09:01

Dobré ráno holky,
vy jste se zas rozkecaly po ránu :lol:

Taky bych potřebovala cvičit,ale nevím co by teď bylo pro nás vhodné.Tak kdyby jste o něčem věděly,tak to sem hoďte prosím,hned by sem se do toho dala :roll:

Holky to je tak fajn,když jsem se mohla konečně vyspat.Jen kdybych nemusela v noci na záchod,však to znáte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
20.1.10 09:41

Dobré ránko děvčata :lol:
Měla bych dotaz na ty, kteří už byly na velkém utz. Co jste si tam všechno s sebou vzali? Potřebovali jste i výsledky triplu a nějaké to sčítání, nebo to sčítají s výsledky screeningu? Mám v tom bordel a zapomněla jsem, co mi doktor řekl a včera jsem přišla na to, že jsem se ještě neobjednala na to srdíčko, tak jsem tam hnedka volala, doktorka měla zrovna volno a že prý mám zavolat mezi 7 - 9 hod, tak tam volám, nikdo mi to nebere a pak najednou obsazeno. Zkoušela jsem to půl hodiny v kuse a nic, furt to samý. Začínám mít obavy, aby mě takhle narychlo vůbec ještě objednali, mám tam jít ve 21tt, to je za dva týdny, ach jo… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
20.1.10 09:52

ahojky vy jste teda raní ptáčata, já chodím do práce tak v 9-10 mám flexibilní pracovní dobu a tady to nikdo nehrotí :-D

jsem ráda, že někdo taky zhubnul, asi to neni nic neobvyklého…

ad prsa, mě se zvětšily taky o 2 čísla a zezačátku dost bolely, ted je to lepší a taky mě minulý týden strašně braly kyčle a vůbec pánev, byla to hrůza 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
20.1.10 09:56

resarano

mě objednali taky až v 21+1 a taky musím čekat a už se taky nemůžu dočkat svrbí mě ruce něco kupovat tak kupuju neutrální barvy-zelenou, krémovou a tak :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
20.1.10 10:10

Terlo, já jsem zatím vydržela nekoupit vůbec nic, ale ruce už mě svrbí úplně neskutečně :mrgreen: Už aby bylo 1.2.! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí