Poradna duly
Jana Čurdová
aha:o) jasný, vybrat kočár je věda, aby splňoval všechny požadavky:o)
a k váze, mám nahoře taky 5 kg:o( ale já i minule přibrala dost v začátku a pak celkově 10kg, tentokrát bych ale řekla, že to bude horší ![]()
no, jdu večer aerobikovat ![]()
to je fakt mě se ty kočárky co psala Rozy taky líbí ale sem taky pro ty 3kombinace a spíše sportovní úpravu.
No ale uvidíme, pokud mi to vyjde tak bych chtěla taky zajet na ten veletrh. Snad to půjde ![]()
rozy a jak cvičíš já vůbec neví jak se do toho pustit dokud sem mohla jezdit na kole a běhat tak to bylo v poho, ale ani jedno už se nedá a jinak sem nikdy moc necvičila ![]()
dá se najít něco na netu třeba videjko?
Kaj, normální hodiny aerobik+ posilování, akorát si to už přizpůsobím, abych moc nehopsala a prostě bylo mi u toho fajn. Já pohyb potřebuju.
a na běhání se už šíleně těšíííííííííím, začnu hnedka po 6ti nedělí, běh je stejně nejlepší ![]()
jj to je přesný já už teď teskním po kole jen sem zvědavá jak to půjde.No nic vytáhnu nový dresík od miláčka, mám kalhoty s vložkou to bude měký poježdění ![]()
běhání uvidím s nalitejma prsama to asi nebude to pravý ořechový, ale tak to až podle aktuálního stavu ![]()
Jinak můj chce od kámoše koupit takový to vozítko za kolo a jak jen to půjde tak prcka hodíme do vozítka a povalíme na výletek
u nás vede kolo takže bude malej cyklista ![]()
hmmm.JÁ JAK VIDÍT TY VOZÍTKA ZA KOLA TAK SE MI DĚLÁ ÚPLNĚ MDLO,VIDÍM HNED TO NEJHORŠÍ,JÁ TAKY NA KOLE MILUJU,MALÁ JEZDILA SE MNOU VZADU V SEDAČCE,ALE TEN VOZÍČEK MI PŘIJDE HROZNĚ NEBEZPEČNEJ,VIDÍM JAK SE PŘEVRÁTÍ A AUTO,LEDA JEN PO CYKLOSTESKÁCH,JE TO SUPER,ALE POŘÁD TO VIDÍM PŘED OČIMA A MÁM STRACH.JINAK JÁ A BĚHAT,LONI JSEM TRÉNOVALA NA NĚJAKÉ TESTY A BYLA TO MOJE SMRT,NAKONEC JSEM TO UDĚLALA,ALE BYLA RÁDA ŽE UŽ BĚHAT NEMUSÍM,HROZNĚ TO BOLÍ KDYŽ NEBĚHÁŠ PRAVIDELNĚ,JÁ OD TÉ DOBY CO SKONČILA S ATLETIKOU,KOLO SUPER,NEZATĚŽUJEŠ KLOUBY ATD.
mě běhání baví ale doktorce se to nelíbí, máme v rodině dědičné problémy s kyčlema no taťka má už jeden kloub vyměněný a čeká na výměnu druhého
No ale mě k tomu zlobí i kolena a kotníky ![]()
tak se musím podřídit stavu těla ale jinak pohyb muší bejt ![]()
Paji neboj je to naprosto bezpečný, známej v tom vozí dcerku a je spokojená jako želva a ještě v tom aj spí když chce ![]()
BEZPEČNÝ VĚŘÍM,ASI MÁŠ PRAVDU,KDYBY TĚ MĚLO SEJMOUT AUTO,TAK BEZPEČNÁ NEJSI ANI V AUTĚ,TAKŽE JEN MUSÍŠ OPATRNĚ A PROBOHA JEN NÉÉ PO SILNICI Z TOHO JE MI ÚZKO.PA
Dobré ráno holky,
vy jste se zas rozkecaly po ránu ![]()
Taky bych potřebovala cvičit,ale nevím co by teď bylo pro nás vhodné.Tak kdyby jste o něčem věděly,tak to sem hoďte prosím,hned by sem se do toho dala ![]()
Holky to je tak fajn,když jsem se mohla konečně vyspat.Jen kdybych nemusela v noci na záchod,však to znáte ![]()
Dobré ránko děvčata ![]()
Měla bych dotaz na ty, kteří už byly na velkém utz. Co jste si tam všechno s sebou vzali? Potřebovali jste i výsledky triplu a nějaké to sčítání, nebo to sčítají s výsledky screeningu? Mám v tom bordel a zapomněla jsem, co mi doktor řekl a včera jsem přišla na to, že jsem se ještě neobjednala na to srdíčko, tak jsem tam hnedka volala, doktorka měla zrovna volno a že prý mám zavolat mezi 7 - 9 hod, tak tam volám, nikdo mi to nebere a pak najednou obsazeno. Zkoušela jsem to půl hodiny v kuse a nic, furt to samý. Začínám mít obavy, aby mě takhle narychlo vůbec ještě objednali, mám tam jít ve 21tt, to je za dva týdny, ach jo… ![]()
ahojky vy jste teda raní ptáčata, já chodím do práce tak v 9-10 mám flexibilní pracovní dobu a tady to nikdo nehrotí ![]()
jsem ráda, že někdo taky zhubnul, asi to neni nic neobvyklého…
ad prsa, mě se zvětšily taky o 2 čísla a zezačátku dost bolely, ted je to lepší a taky mě minulý týden strašně braly kyčle a vůbec pánev, byla to hrůza ![]()
mě objednali taky až v 21+1 a taky musím čekat a už se taky nemůžu dočkat svrbí mě ruce něco kupovat tak kupuju neutrální barvy-zelenou, krémovou a tak ![]()
Terlo, já jsem zatím vydržela nekoupit vůbec nic, ale ruce už mě svrbí úplně neskutečně
Už aby bylo 1.2.! ![]()