Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj evko, to je super, že jsi jí cítila, já jak jsem se bála, tak jí cítím jen občas, většinou večer, držím palce at UT je v poho… ![]()
mmartinecka píše:
my platili 14 tis za korbu + sporťák. Jak je ta akce za 14 tis za korbu + sporťák + taška + fusak + slunečník, tak to je fakt suprová cena. A neboj určitě budete spokojení, manžel si ho taky nemůže vynachválit. Korbička je teda maneší, ale málokteré miminko chce být v půl roce ještě v korbičce. Fildu jsem stěhovala už v 5 ti měsících, jinak by se uřval.Ráďo a kdy jste ho kupovali? My když jsme to řešili, tak tam tohle ani neměli. Ale jsme spokojení. Sice k tomu nemáme deštník a fusak, ale radost máme velkouA manžel prý jestli ho hned odvezeme, že by se ještě rád kochal. Tak jsem mu řekla, že kochat a užívat si kočárek bude od června. Už se na to třese až bude jezdit
červenec 2007 ![]()
Teri,tak to ti závidím.Já už přibrala 5 kg,a musím se krotit v jídle.
Ale ať se snažím sebevíc,tak tloustnu i když nejím.Mám to asi v genech.S dcerou jsem přibrala 30 kg,hubla jsem to 3 roky,a se synem 20 kg,dávala jsem to dolů asi 2 roky.Tak doufám,že to bude teď míň. ![]()
nevím jestli je co závidět, dělá mi to trochu starosti, ale snad se to rozjede co nejdřív ![]()
je fakt že jsem dost trpěla nevolností a ani ted mi neni nejlíp, nezvracím ale taky jím trochu mín než před těhotenstvím… ![]()
moje mamka se mnou taky přibrala 30kg a ted je v důchodu a je v poho váží 58kg, tak jsem na to zvědavá ![]()
Ahojky, tak sem odeslala diplomku do tisku a mám na vás zase konečně čásek chvilku!
Vsem gratuluji ke kontrolám a zjištěním co nosí pod srdíčkem - a tiše závidím, už se také nemohu dočkat,co tam opravdu je ![]()
Jinak o váze - ja zhubla 6kilo a stále nic navrch nemám
ale mě to pořád neva…s Adou sem pribrala přes dvacet,tak se jistě zase doberu závratnému číslu ![]()
Kočíky máte vybrané pěkné, jen si opravdu zkuste ovládání 4 kolky a třeba 3 kolky…ja nedám na ty 3 dopustit v ovladatelnosti
Nemusíte nadzvedávat prední kola pri jakékoliv malé zatáčce…to jen pro další info k výběru ![]()
Krásné ránko holky ![]()
božínku já bych ještě spala, včera sem se pomlsila jak sem mohla chrnět do 7 a dneska sem musela vstávat už o půl 5( straším v práci od 5:30- potřebuju dneska zdrhnout dřív)
Takže si tu pěkně zívu na celej kancl a asi si vykloubím tlamičku ![]()
Tak jak sem byla pořád v klidu ohledně svatby, tak mě dneska ráno chytla nervozitka a už to začne.
No a ke všemu mojeho neuvidím až do soboty
se mi bude stýskat
Dobré ráno holky ahoj Káji,gratuluji gratuluji,ale to na co tady s napětím čekám a těšila že uvidím tak nevidím,co nebylo vidět???Žádné indície???Šak ty víš na co se ptám
-
Co se týče pejska my máme malého knírače,jinak kočku,kočky nesnáším,ale měli jsme doma myši,ale kočka je jen na dvoře,konečně i vykastrovaná,měli mlady co 2měsíce snad,manžel to topil no hnus nechali vždy jen dvě které jsme udali,sousedka to nemá pod kontrolou a je jich tam už sand 20.A ještě želvu suchozemskou Agátu Christy.
Káji tak co??NIc tam nebloncalo????
dOBRÉ RÁNO,
tak u nás vstávačka v 6:o( manžel jel už na běžky, trenuje ted denně na závody.
ad kočárky..tak já mám po Davidovi Jané a nedám na něj dopustit. David je srpnovej a do sportáku šel až na začátku března, když se udělalo lepší počasí. Je to lehounkej, skladnej, krásně ovladatelný kočárek. Ovšem na vesnici a do lesa bych opravdu vybírala jinde:o)))
Můj favorit je ted boogaboo, ale mám dilema, manžel mi řekl, at se rozhodnu, jak chci, bud jané prodám a koupíme Bgb, nebo si jané nechám a dokoupíme jen isofixí vajíčko, což v roce 2007 ještě jané nedělalo, ted už ano.
Kajjko, úplně tě chápu. Užij si to, je to skvělý den a je jen váš, ty budeš největší hvězda celý den:o) my měli velkou svatbu a krásně si to užili, o půlnoci jsem si říkala, že jsem si to užila a že opravdu jednou to stačí
Taky jsem se vdávala už jako těhule:o) den před svatbou mi museli povolit šaty přes prsa, zvětšily se mi asi o 2 čísla:o)))což je v mém případě dobře ![]()
no Paji kdybych to věděla tak by to bylo to první co bych sem napsala, ale nevím furt nic
moc kopalo a nebylo to zase moc vidět, Dr mi říkal že nechce dělat předčasný závěry ale že by pindík možná vidět byl kdyby tam byl, takže jemně naznačil holčičku, ale mojemu sem to neřekla, není to jistý a aspoň bude hezky překvapenej v Brně ![]()
To bude peklo to do toho čtvrtka vydržet než nám to řeknou.
Sem včera okouněla i kolem obchodu s dětským, no čuměla sem do výlohy jak bacil do lékárny až mi kolemjdoucí mladá maminka řekla, že určitě maj otevřený
no tak sem tam teda vlezla, ale honem sem zase pádila ven protože mě to lákalo koupit tu růžovou … no ale když by to nakonec byl kluk tak by to asi moc neunosil
tak sem se pleskla po ruce a šla sem. No prodavačka si asi mého gesta všimla, protože se blbě uhihňávala ![]()
Ale jak pojedm z Brna tak mě tam má jako na koni ![]()
JÁ SE VDÁVALA S G.VE 4MĚSÍCI A V POHO,ALE TAKY SE POVOLOVALO,KDYBYCH SE VDÁVALA TEĎ VE 4MĚS,TAK JAK VORVAŇ,ASPOŇ SI TAK PŘIPADÁM,PRSA POŘÁD DĚS,KOUPILA SPORT.PODPRDU V BRAD POINTU A PŘIPADNE MI ŽE DRŽÍ PARÁDNĚ,ALE ŽE BUDU MUSET SKOČIT ZAS PRO VĚTŠÍ.
HOLKY NEMÁTE NĚJAKEJ TYP,JÁ BYCH CHTĚLA URČO 4KOLKU,POŘÁDNES 3KOMPINACI KLASIKA,S TAŠKOU VEVNITŘ,NÁNOŽNÍK,KOLEČKA PEVNÁ NAFUK,NEBO PLAST,POŘÁDNEJ DO LESA NA POLŇAČKY ATD,DO AUTA DÁM VŠE,MĚLA TAKOVEJ NA g.A SUPER,CHCI ZASE TAKOVÝ,NEJSEM NA TY MODERNY TEĎ,VYKLACÍ KOLEČKA PRO MĚ NEJSOU,NĚJAKEJ TERÉNÁČEK,PROSÍM,ASPOŇ ZNAČKU KDO TO DĚLÁ.DÍKY
jo a ty prsa, no tak sem si nakonec místo mýho 80B koupila 80D, protože s C mi lezlo všechno ven a ohnout se jak budem smetat rozbitej talíř bych asi měla strach
můj se byl na mě podívat v kabince a byl nadšen ![]()
KÁJI,TAKŽE ÚPLNĚ JAK U MĚ,NEVIDĚL,JISTEJ SI NENÍ,TAKŽE PLÁCL NĚCO O RŮŽOVÉ,ALE 100% TO NENÍ,TAKY ČEKÁM,PŘÍŠTÍ PÁTEK POJEDU PO VELKÉM ULTZ DO KUTNÉ HORY KE KAMARÁDCE A SKOČÍM DO MODRÉ BO RŮŽOVÉ,HLAVNĚ ŽE BUDU VĚDĚT DO ČEHO,I KDYŽ RŮŽOVOU MOC NÉ,BUDU MÍT SPORTOVNÍ HOLČIČKU DO MODRO-JAKKOLIV,RŮŽOVOU NEMUSÍM.PA
Pajuš, a co 4 kolka Peg perego, tyhle kočárky se mi taky líbí, a kdo je z kamosek měl, tak velká spokojenost.
třeba tady http://www.detskydum.cz/…sico-112401/
no já růžovou taky moc nemusím ale aspoň tu soupravičku na odjezd z porodnice bych si koupila v barvě
to víš a pak bude určo návštěva u babičky atd. tak ať to trochu vypadá ![]()
no mě ale taky připadalo že se nám tam nic nehoupe ono mrně sebou sice mrskalo ale občas mu bylo vidět mezi nožky ![]()
no budu muset vyčkat jako ty ![]()
ROZY SUPER DÍKY,ALE TO NEJSEM JÁ,TO JE JEN HLUBOKEJ NE???JA POTŘEBUJU 3V1,ABY TO BYL PAK I SPORŤÁK POLOHOVACÍ ATD,TOHLE JE KLASIKA A DOLE TEN KOŠÍČEK,NENE,JÁ POTŘEBUJI SPORTOVNÍ,V OBCHODĚ VIDĚLA,PRODALI MI HO A JÁ BLBÁ NEVÍM TU ZNAČKU,ALE POJEDU NA TEN VELETRH TAK TAM SNAD MUSÍ MÍT VŠE NE?NĚJAKEJ CROS NEVÍM,DÍKY PA