Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky Verčo obřad máme v 11:30 tak na mě myslete ať se nezaseknu a řeknu hlasitě ANO kámoška se zadřela a nebylo možný aby to ze sebe dostala ale to byla jen tréma né že by nechtěla
ženich jí šťouchal do loktu a vypadalo to že to říká nedobrovolně.Po obřadu nám říkala že jí stuhla pusa a nemohla ji ani otevřít taky na tom videu házela jen divnej debilní úsměv(jak říkala)
no můj furt chtěl cvičit polibek, sem mu musela vysvětlit že na radnici se nehodí jazyk v krku tak z toho byl zklamanej ![]()
Andi: no my budem spíš promrzlí jen než se nafotíme to bude mazec
no ale co bych nevydržela pro hezký fotky ![]()
jj a bude to poprvé a naposled můj už se mě prostě nezbaví (sem už myslím taky tady psala
)
Káji,tak ještě jednou moc a moc štěstíčka,a ať máš ten svůj velký den moc a moc krásnej.Budu na tebe myslet,a pak se těšit na vaše fotečky. ![]()
holky vy ste všechny tak bezva když na mě bude myslet tolik lidí to by bylo abych to ANO neřekla ![]()
Fotečky budou určo. Pak si s mojim budem aj sestřihávat video tak sem zvědavá co z toho vyleze ![]()
Kurnik já už se tak těším ![]()
Ahoj holky,
nestíhám, nestačím, proto ani zatím nedošítám…
v práci fofr, denně školím od osmi do dvou, pak tisknu příručky a občas nějaká schůzka, no dom chodím o šesté, fujtajbl ![]()
doma už nemám sílu na nic, natož zapínat komp…co mi dělá docela dobře jsou prochajdy s hafanama, to je relax na nervy i tělo ![]()
No holky, tak dneska jsem s velkým utz na řadě já, jsem objednaná až na večer, tak pak napíšu, nebo spíš zítra
snad bude vše ok:-)
Jinak pohyby cítím už i já (teda asi - jestli je to ono) je to jako bych měla v břiše bublinky… ale že by to mohl postřehnout i manža, to asi ne. Holt asi za to může špíček, hahaha…
Co se týče podprdy, tak já ani nevím, jestli mi vyrostly nebo ne - od začátku mě v normální podprdě bolely prsa, takže jsem začla nosit sportovní moiru a nic jiného nenosím… ale asi už si půjdu taky něco koupit…
Kaji kdybych se tu do pátku nedostala, tak tfuj tfuj tfuj, ať vám to vyjde, prý má být docela príma počasí
pak chceme zkouknout nějaké to foto, ju?
Až buu mít chvilku, tak sem taky dám něco ze svatby.
Tak se mějte krásně a držte mi palce na dnešní utz…
Kajjka píše:
jj to je přesný já už teď teskním po kole jen sem zvědavá jak to půjde.No nic vytáhnu nový dresík od miláčka, mám kalhoty s vložkou to bude měký poježdění
běhání uvidím s nalitejma prsama to asi nebude to pravý ořechový, ale tak to až podle aktuálního stavu
Jinak můj chce od kámoše koupit takový to vozítko za kolo a jak jen to půjde tak prcka hodíme do vozítka a povalíme na výleteku nás vede kolo takže bude malej cyklista
kajji pokud budeš rodit klasicky, tak kolo hned po šestinedělí asi nebude to pravé
. Ale samo může být ok.
evka píše:
Holky,já bych už si taky něco koupila,na plodovce mi řekli že je to holka.Ale do konce je ještě dlouho,aneměla bych to kam dat![]()
Ale už jsem si dovezla něco od švagrové,má 9 měsíční dvojčátka holky
Na ultrazvuk jdu v úterý.
já jdu na ten utz do velké porodnice a tam to dělají při něm.
Holky,kam to chodíte na to srdíčko?Mně nikdo o srdíčku nic neříkal.
Byla jsem na plodovce a teď až ten velký ultrazvuk.Já si na něho beru hlavně peníze,nechám si dat ultrazvuk na DVD,na památku a další fotečku.Ale o výsledcích sebou nic neříkali
Petrra píše:S těma prsama (spíš prasama - jak napsala někdy dřív Pája), je to fakt strašný… Já si před cca ani ne 3 týdny koupila novou podprdu a teď abych zase jela pro větší. Manža je spokojenej, ale kdo se s tím má tahat… Když si představím, že se mi po porodu ještě nalejou mlíčkem pro prcka, tak je mi úplně špatně. To si pak jako kojící podprdy budeme kupovat „stany“
. Jinak bych měla dotaz na maminy, co už děti mají. Podle čeho jste koupily kojící podprdu před porodem? Někde na netu jsem našla, že se mám řídit podle velikost v 8.měsíci, akorát koupit o 1 velikost větší košíček… Se mi to nějak nezdá… Předem díky za reakce.
já jsem kupovala až v devátém a to stejné číslo, co jsem měla a pak byly malé. Tak jsem honem po porodu dokupovala 2 elastické a větší a tyhle bavlněné menší jsem si nechala na pozdějc, kdy se začala prsa zase zmenšovat. Je dobré si fakt koupit pohodlnou, prsa budou hodně bolet a taky tam budete mít i ty prsní vložky. Ale jám prsa malá 75 B (po kojení spíš A)
Terlas píše:
jj clapům se to líbí, já měla vždycky stěží dvojky a ted jsou to balóny, jak píše kajča, kdo se s tím má tahatnevím jak ostatní, ale mě začalo téct z prsou taková průhledná kapalina… máte to některá taky?
kolostrum, mně občas už taky. Ale na záčátku těhu mi teklo ještě furt mlíko, ikdyž už jsem kojit přestala před rokem. Pokud by toho už bylo hodně, tak jsou dobré ty vložky do podprdy
Kiwi moc díky ![]()
já už se sem určo nedostanu nebudu mít možnost jít na net a ani by na to nebyl čas ![]()
Radko: to je právě ono to kolo mi bude chybět už teď bych si nejrsdši u našich sedla na mamčin rotoper ale není už pro mě pohodlný
ale to příjde jak jen to půjde frčím se projet ![]()
Terlas píše:
Tohle je ten roztok
http://www.corsodyl.cz/,mám takovej dotázek: kolik přibíráte na váze, já jsem první 3 měsíce zhubla 2kila to jsem zase nabrala, ale nic navíc jsem zatím nepřibrala
jste na tom některá stejně?
Ahoj Teri, já jsem zhubla a prozatím jsem nepřibrala vůbec nic. Váha si pěkně stojí ![]()
evka píše:
Já v žádosti nic o echu srdíčka nemám
Jen že prosí o genetický ultrazvuk.Ale tam ukazujou i srdíčko jak bije,tak to bude asi ono.
Nebo je to nějaké speciální vyšetření?Víte o to něco bližšího?
Evi, řešila jsem to tady nedávno, fetální echo je něco jiného než genetický ultrazvuk, u nás se dělá na dětské kardiologii a měla bys ho absolvovat do 24tt, ideálně 22tt. Můj doktor říkal, že většinou zkontrolují to srdíčko při velkém UTZ a v případě nejasností posílají na to fecho, někteří doktoři tam posílají povinně. Já jsem se tam pro jistotu objednala.
ahoj holky,
kajjko - ať se vám vše vydaří dle vašich plánů a krásně si to užijte!!
andičku - držíme palečky a ať vše je jen dobré. Mně se to jednou stalo taky v prvním těhu. Velmi silná bolest, ale naštěstí se to neopakovalo. Taky se bojím, potraty mám teda jen dva, ale stejně nervy pracují.
včera jsem byla na KO, utz nebyl, jen mě prohmátla a poslechla srdíčko. Dlouho ho nemohla najít, ale pak naštěstí ok. A cestou zpátky jsem v CaA koupila 2 růžová bodíčka ![]()
res prosím do tabulky: velký utz 11.2. a další KO 16.02. děkuji moc
Ahoj holky,
moc vás zdravím, konečně jsem se sem dostala, od rána opravuju písemky a řeším známky a přeju si, aby tenhle poblbaný týdne fakt už byla za mnou…
Evi, krásné fotky ze svatby!
Andicku, jejda, no hlavně že jsi v pořádku, úplně mě zamrazilo.
Co se týče prsou, tak naštěstí u mě v pohodě, žádné velké zvětšení a do všech podprsenek se zatím vlezu. Na začátku trochu bolela, ale i to už přešlo.
Jinak holky, jdu dneska po práci k doktorovi, přeci jen jistota je jistota. Ta moje bolest břicha, co mám od pátku mě nechce polevit, přičítala jsem to zácpě, ale na velkou teď chodím v pohodě, tak nevím, čím to může být. Nechci být hysterka, ale přeci jen se radši uklidním, že je vše ok. Třeba mi doktor naordinuje aspoň to magnezko a budu klidnější. Tak prosím držte palce ![]()
radko, jsem ráda, že nejsem sama
, zatím to neteče moc, ale trochu jsem se toho lekla ![]()
jednou se mi stalo, že jsem měla mlíko z nějakých léků, jako nežádoucí účinek a to jsem nebyla těhotná, tak jsem na to asi citlivější ![]()