Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3184
20.1.10 13:58

Res taky mám změnu další kontrola 16.2.
holky teď mi byly popřát holky z kanclů a dostala sem mega napěchovaný růžový porcelánový prasátko a krásný blahopřání :lol:
no ještě teď sem z toho naměko :oops:
tak se mějte krásně za chvilku už razím z práce k našim
Tak pajky v neděli :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
20.1.10 14:00
evka píše:
Andičku,to mě mrzí co sis prožila.Soucítím s tebou.Taky to mám jednou za sebou,a teď se pořád modlím.Malou cítím tak málo,že mě přepadají hrůzný myšlenky.

Ale stále věřím :lol:

Hlavně hodně lež,a ono to půjde,uvidíš.

já drobka cítím jen večer před spaním jinak taky skoro vůbec, ale určo to bude v poho, mě akorát štve, že moje doktorka ani neposlouchá srdíčko, vsadila bych se, že ani nemá na to ten nástroj :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
20.1.10 14:00
evka píše:
Andičku,to mě mrzí co sis prožila.Soucítím s tebou.Taky to mám jednou za sebou,a teď se pořád modlím.Malou cítím tak málo,že mě přepadají hrůzný myšlenky.

Ale stále věřím :lol:

Hlavně hodně lež,a ono to půjde,uvidíš.

já drobka cítím jen večer před spaním jinak taky skoro vůbec, ale určo to bude v poho, mě akorát štve, že moje doktorka ani neposlouchá srdíčko, vsadila bych se, že ani nemá na to ten nástroj :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
20.1.10 14:12
Kajjka píše:
Res taky mám změnu další kontrola 16.2.
holky teď mi byly popřát holky z kanclů a dostala sem mega napěchovaný růžový porcelánový prasátko a krásný blahopřání :lol:
no ještě teď sem z toho naměko :oops:
tak se mějte krásně za chvilku už razím z práce k našim
Tak pajky v neděli :mavam:

Jé, Kajko, ty už se do svatby neobjevíš? Tak ti moc moc přeju, ať všechno dopadne podle tvých představ a ať pak máš na co s radostí vzpomínat. Držím palce a pěkně si to užijte! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
20.1.10 14:13

Radko díky,už jsme blízko,něco takového,ale ještě to byl nějakej jinej,říďa odjel tak zkusím podívat na net jestli ho nenajdu.

Prasa,budou z nich mníšky na tabák!Je tak,srolovat a šup do košíčku,je mi mdlo z těch noků…

První jsem kojila 13měs,teď se to dopumpovalo,ale pak už žádné dopumpování nikdy nebude,nu což.
pa jdu hledat kočíky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
20.1.10 14:30

Už jsem našla,musí to být něco typu HOCO DIAMOND nebo HOCO ZAPHIR,takovej nějakej macek.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
20.1.10 14:45

Všechny vás zdravím, tak kontrolu máme za sebou a vše OK. Dneska jsme byli na velkým ultrazvuku a jsme zdraví a bude to kluk. Váží skoro půl kila. Další kontrolu máme 15.2. a budou mi dělat i test na cukrovku a zase ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
20.1.10 15:12

okay se máš závidím :potlesk: v kterém jsi týdnu, že už má půl kila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17724
20.1.10 15:51

Ahoj holky,jsem taky budouci cervnova maminka a prave jsem narazila na tuhle diskusi. Muzu se k vam pripojit? :) Taky jeste nevime zda holcicka nebo kluk,ale snad se dozvime v pondeli. Je to nase prvni mimi. Jsem ted Cca 20TT a zatim jen 2 kila nahore tak si nejsem jista kdy to jako prijde, ale pupik uz se vy boulil a kope kazdy den jemne ale nekolikrat za den. Chtela jsem se zeptat jestli uz shanite pediatra, nekdo me strasil ze v Praze se musi shanet co nejdriv…Jo a taky by me zajimalo jestli mate zkusenosti s tehotenskym bezpecnostnim pasem do auta? Ja to videla v KIKA asi za 1300 KC a pripadalo mi to drahy. Mate nejakou zkusenost? Zatim se mejte fajn a preji krasny zbytek dne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
20.1.10 17:14

ahojky zdravím novou těhuli :-) , koukám jak se to rozrůstá a mám trochu strach aby jsme se vešly do porodnic v červnu :mrgreen: , jen já mám 3 kamarádky co rodí v červnu a jedna má úplně stejný termín :pankac:

o tom pásu jsem uvažovala, ale já neřídím a autem jezdíme málo, takže se mi do toho nechce investovat, zkus
www.mimibazar.cz tam je často velký výběr věcí a i nový třeba se slevou 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
20.1.10 17:39

Vítám novou těhulku Evičku! :mavam: S těhu pásem žádné zkušenosti nemám a taky moc často autem nejezdím, tak bych to moc nevyužila. A z Prahy nejsem, tak nevím nic ani o pediatrech. To jsem ti pomohla, viď :lol:

Jinak jsem zpátky od kadeřnice a pořád mi na hlavě něco zůstalo, juchů :mrgreen: Ta do mě ryla, ať si nenechávam dát epidurál, ať to vydržim a spoustu dalších mouder jsem si vyslechla, no ta je ukecaná…

Podprdy nosím pořád stejný, ale musím už si koupit nový, páč mi z nich už kozy vylejzají ven :mrgreen: Já měla košíčky C a Déčka už mi připadají jako kýble, ach jo… To i manža říkal, že mam hrozně velký kozy, že předtím jsem mě měla akorát do ruky a teď že už se mu tam nevejdou, chlap no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
20.1.10 17:45

to věřím, že D už je mazec, já od muže zatím slyšela jen chválu, ale tuhle říkal že mu připadá že mění tvar, ale pak říkal že to radši nebude říkat co si myslí, takže kdo ví co si myslel 8-o ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
20.1.10 18:00

Terlo, ono je někdy lepší nevědět, co tim myslí, viď? Pro ně je to takový, že hlavně že mají na co si šáhnout, ale to, že my se s tim musíme tahat a bolí nás z toho záda, to už je nezajímá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
20.1.10 18:04

Ahoj holky,
tak jsem zpátky od doktora, vše je v pořádku, děloha klidná, ty bolesti můžou být od střev, tak mi napsal rozpustné magnézium. Kvůli tomu výtoku mi vzal kultivaci, jestli tam ještě není ten zánět. Jinak tripple testy mám negativní a udělal mi ultrazvuk a vypadá to na KLUKA. Tak se mi ulevilo a mám radost. Teď hlavně míň nervů v práci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
20.1.10 18:11

Leni, gratuluju ke kontrole a ke klučíkovi!!! :srdce: To ti to dopadlo dobře, jé jak jsem ráda, to je něco! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí