Poradna duly
Jana Čurdová
Pěkný den všem ![]()
jen pro inspiraci posílám odkaz na kočárek. Je krásný, lehký, snadno ovladatelný, kamarádka ho má a velká spokojenost…ale teda drahý…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Radko jsem na neschopence, peníze posílají měsíčně, ale vždy až na konci. Zaměstnavateli tedy nosím každý měsíc potvrzení - lístek na peníze.
Ahoj holky,
mám doma malýho,je nachcípanej,tak nebudu mít dneska moc času na vás.
Paji,to jsi mě teda vůbec nepotěšila.Netuším jak budu s malým spat,až budu jak soudek.V 9 letech,to už musí byt celkem sranda.A manža je o.k?Mýho by asi hráblo
![]()
Zdravím opět novou těhulku ![]()
Holky mně přijde,že se malá vůbec nehýbe,to začínám 20tt.Myslíte,že je to normální? ![]()
Mně už zase přepadají ty nejhorší myšlenky,že to dopadne jako posledně.V úterý jdu na ten ultrazvuk,tak uvidím.
A na to echo srdíčka jdete všechny?Myslíte,že se na to mám zeptat?
Jinak gratuluji všem ke ko a ultrazvukům.
Manža není o.k.nikdo není o.k. jen slečna je o.k.pokud nemásí usínat v pokojíčku,jak jo,ty slzy,sliby,aji peníze s pokladničky mi dává,jen ať tam nemusí být sama,to já nikdy nevydržím to nedám,určitě je to špatně,ale usíná většínou brzo,do školy vztává 05.20h takže v 20.00h většinou tuhá,ale stejně,až mimi budem to muset nějak vymyslet,4 se tam už nevlezem,nemluvím o kopání.
Vítám novou těhulku.
Mně přišla nemocenská 29.12. a „marodím“ od druhé poloviny října. Teďka mi ještě nepřišla.
Petro, jo to ono bude všechno v pořádku, páč se mi taky neozvala, já spíš zjišťuju to, jestli ty výsledky musím mít s sebou na velký utz, ale jak to tak vypadá, tak asi ne. Já ti závidím, že jdeš na velký už zítra!
Hlavně ať ti to tam dobře dopadne a dozvíš se, co čekáš
A kam na něj jdeš?
Vítám novou těhulku! ![]()
Res,já na žádných triplech nebyla,vyšel mi o.k.první screen a tak prý zbytečný,na druhej velkej ULTZ.jdu tam jak na první sceen ke stejnému doktorovi a žádnej tripl nemajíc,nic sebou neberu,jen sama sebe,manžu,mladou a mimíse,těhu průkajdu jo,ale tu nikdy vidět nechtěl,co potřebuje vidí u sebe.Takže u mě tak.
Jinak nevím jeli to možné,ale ráno jsem si lízla s kolegyněmi vaječ.koňak a Káju to asi nějak rozpeoudilo a já ucítila první ťuk ťuk,začnu to snad užívat pravidelně ![]()
RES výseldky tripplů nepotřebuješ, nejsou ani povinné, takže se Tě na ně nikdo ptát nebude. Miminko Ti na velkém utz zkontrolují opravdu důkladně a do zprávy napíšou, jestli je nějaké riziko VVV nebo ne a případně nějaké doporučení. Pan doktor včera kontroloval úplně všechno, mozek, srdíčko, ručičky a nožičky s prstíkama, snad všechny orgány, prokrvení a tak. Dokonce jsem viděla i to, že má v očičku opravdu očičko
akorát to, že to bude holčička jsme moc nečekali… ![]()
Paju, to jsem potřebovala vědět, abych tam nepřišla a nebyla za tydýta
Takže Ď!
Těhu průkajda je jasná. Na screeningu jsem jí měla taky, ale mně do ní teda koukali. Já s sebou taky beru manžu a už se nemůžu dočkat! Až prvního, to je doba! Už aby to bylo…
Kiwi, jů teda teď se těším ještě víc!
To jsem ráda, že ty výsledky mít nemusím. To se mi ulevilo, bych se jinak musela zítra hnát na gyndu a to se mi nechce, chci se vyspat
Teda ale že vidí, že má očičko v očičku, to zní dobře ![]()
holky díky, já na tu socku volala a neschopenku mají, ale je tam špatně příloha od účetní a ještě jí dodali pozdě. Takže peníze budou až v únoru. Mají 30 dní na vyřízení od doručení. No mám si za týden zavolat, jestli už je to zpracované. štve mě to, ale co se dá dělat.
Ale moje zkušenost teda zatím je, že hodně záleží na doktorovi, ve 13 tt jsem byla jinde a teď to bylo o 100 procent lepší
pan doktor nám všechno komentoval, když jsem se ozvala, že něco nevidím, tak mi to přiblížil, zvětšil, vysvětlil, ukázal, a ještě se u toho usmíval, bylo to prostě prima ![]()
takže držím palce, ať máte i štěstí na dochtóra ![]()
Kiwi, tys nebyla na fakultce? Vlastně tys psala, že jdeš někam jinak, že? A kde jste teda byli?
Holky, jeste jsem se chtela zeptat. tvrdne vam taky bricho? Jak casto?
Pajuš, teda s dcerkou v posteli to tě lituju, ale chápu, že už si tě omotala kolem prstu a nejde to jinak
Já jsem svou dceru v posteli měla jen jako mímo kvůli nočnímu kojení a pak už vedle v postýlce, no když jsme se přestěhovali do většího bytu (bylo jí už 7!), byla šťastná jako blecha, že má svůj pokoj!(já taky)
Res, tak jsem také dnes volala na ty tripply. Řekli mi, že ok, že výsledek je negativní, že kdyby bylo něco špatně, že by mi volali prý už z genetiky. Na posledním UZ jsem se ptala, zda na ten velký UZ (jdu zase k Břešťákovi) mám něco nosit - jako nějaké ty výsledky, krev atd. a jasně mi řekla, že vůbec nic.
Chtěla bych se poradit se všema, myslíte, že bych na ten velký UZ měla vzít i svou dceru (je jí 15 let), aby se podívala na mímo nebo to nechat jen pro mě a partnera? Vím, že kdybych jí to navrhla, bude nadšená, ale nevím, zda je to vhodné????????????????????????????????
![]()
Luci,beru tam svou dceru 9let,sama chce vidět už ségru bo bráchu,je to přes břicho né spodem,tak nevidím jediný důvod proč ji nevzít s sebou,těšíme se.pa