Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,také jdeme s Adou popřát Kajce a manžílkovi pohodové manželství a spokojený rodinný život! Prostě mějte vše tak, jak jste si vysnili!!! ![]()
Ostatním přeji krásnou mrazivou neděli, užívejte pupíčků a volna…
Ahojky holky ![]()
tak sem opět zde ale už jako paní Pisková
moc děkujem za gratulace.
Jak budu mít chvilku hodím sem fotečky ale teprve teď je prohlížíme ![]()
jinak je to super, počkejte až vám ukážu manžílka, moc mu to slušelo sem myslela, že ho snad láskou sním
![]()
Ahoj holky,
tak jsem zapla počítač za celý víkend až teď, dočetla a moc vás zdravím ![]()
Kajko moc gratuluju ke svatbě a přeji šťastné a pohodové manželství. Koukám, že se vám svatební den asi vyvedl, tak už se moc těším na podrobnosti a taky fotečky, určitě jsi byla krásná nevěsta. Ten mráz teda sice síla, ale aspoň nepršelo ani nesněžilo ![]()
Téma zácpa…tak já mám problém pořád, psyllium beru už dlouho před těhotenstvím, ale přestalo učinkovat, ze začátku super, ale po dvou měsících si tělo zvyklo a nic. Doktor mi teď předepsal na břicho ten magnosolv a říkal, že po tom budu mít průjem. Už ho jím 4 dny, schálně na lačno, ale na velké jsem nebyla ještě ani jednou. Teď mi mamka koupila sušené švestky, tak jsem zvědavá. Jako fakt si začínám myslet, že jsem úplně divná, protože na mě nějak nic nefunguje. ![]()
Raduš já jsem taky na neschopence úplně od začátku těhu a první penízky mi přišly trochu později,ale ty další mi chodí pravidelně v půlce měsíce,čím dřív dám šéfovi papír na peníze,on ho zanese na socku,tak mám brzo penízky,víš???Takže čím dřív,tím líp.
JInak jsem se chtěla zeptat není tady ještě někdo z Havířova??Bych potřebovala nějakou kamarádku,celé dny sedím doma,pokud teda něco vyjíměčně nevymyslím a když budu mít v létě malého,tak by to bylo fajn chodit s kamarádkou na procházky,na kafčo,podrbat atd.však to znáte.Nemám tady totiž nikoho,celou svou rodinu mám ve Frýdku,tady je jen rodina od přítele a tam jsemkamarádku nenašla,takže pokud máte někdo zájem,budu ráda.Bydlím na Gagarina,takže když budeš bydlet kolem,bude to paráda!!!Mějte se krásně,zatím pa pa ![]()
Ahoj holky, dneska jsme lítali po Plzni, ale už jsme koupili garniž, lišty máme naklepaný a zítra hurá pro záclony, aby nám nebylo vidět do obýváku a bude konečně hotovo
Jenom nám teda ještě chybí gauč, ale na ten nejsou peníze (jak jinak), tak šetříme.
Kajji, už se taky moc těším na fotečky a povídáníčko, musel to být úžasný den ![]()
Leni, kooukám, že máš nový metřík, je moc hezký
Snad už ti ty švestky zaberou, to je hrozný se tak dlouho trápit ![]()
Peníze mi přišli v pátek, tedy 22.1., tak to ještě jde.
Resarana píše:
Ahoj holky, dneska jsme lítali po Plzni, ale už jsme koupili garniž, lišty máme naklepaný a zítra hurá pro záclony, aby nám nebylo vidět do obýváku a bude konečně hotovoJenom nám teda ještě chybí gauč, ale na ten nejsou peníze (jak jinak), tak šetříme.
Kajji, už se taky moc těším na fotečky a povídáníčko, musel to být úžasný den
Leni, kooukám, že máš nový metřík, je moc hezký
Peníze mi přišli v pátek, tedy 22.1., tak to ještě jde.Snad už ti ty švestky zaberou, to je hrozný se tak dlouho trápit
Res, díky za pochvalu metříku, ten můj starý se pořád o den dva opožďoval, tak jsem našla jiné stránky. Najít něco červeného je celkem umění. Tak snad pofičí jak má, zatím se zdá OK. ![]()
Dobré ránko všem ![]()
tak už zase straším v rachotě a hned překvápko, už se semnou asi v práci nepočítalo nebo co, někdo mi znárodnil z kanclu židlu, asi se mám u toho PC vznášet nebo nevím, fakt tady sou tak vykřápaný lidi, něco seberou a neobtěžují se to vrátit!
Jo vítám nově těhulky
opožděně, víkend byl náročnej ale krásnej.
Počásko nám vyšlo, no ale ta kosa, sem myslela že mi upadnou nohy, sme se fotili v podzámecké zahradě v Kroměříži a teplo nám fakt nebylo ![]()
ale fotečky moc hezký, jen se musí ještě upravit ale to snad brzo zvládnem, kámoš se činil až sem sama koukala jak se mu povedly ![]()
Tak sem dneska poprvé natáhla těhukalhoty tak sem zvědavá jak bude prcek spokojený, včera sebou vrtěl a kopal ![]()
holky a ty dary kdybyste viděly
sme od svědka ženicha dostali Adidas botičky, ale ty sou fakt luxusní, pak sem, když se to povede, hodím taky fotečku ![]()
ahoj holky a Káji dobré ráno,moc gratuluji a přeji v novomanželském životě jen a jen štěstíčko,lásku,zdravíčko všem jasné.
Já víkend taky náročny,pořád jen bruslení,sušení děcka halda mokrého,akční intenzivní topení,přikládání ať nezmrznem,my dnes -19oC a 2 návštěvy,takže jsem teď v hokně s jediným cílem odpočinout si po víkendu.Mimi ani neměla čas cítit,spíš to jistila magnéskem,ale tento t. v pátek ho uvidím,moc těším.zatím pa
Ahojky Paji děkuji ![]()
no já sem se na teploměr radši ani nedívala, je kosa!
Jé bruslení, já nestála na bruslích snad 10 let není na to čas a na zimní sporty moc nejsem ![]()
snad ještě běžky a boby ![]()
no mě se dneska nechce nic dělat už tu straším přes hoďku a ještě sem nezačala, tak o půl 8 zaběhnu do obchůdku na něco dobrého a pak se do toho pustím, za 3 dny co sem tu nebyla se mi to tu snáď všechno okotilo aspoň 3× ![]()
Dobré ranko holčinky ![]()
Kajjko - tak Tě dnes zdravím už jako paní
a přeji jen samé štěstíčko, pohodu a zdravíčko
a už se těším na fotečky ![]()
Je to bezva, že vám to vyšlo, že sníh vydržel - musela to být nádhera
A jak se cítíš? Je něco „jinak“? ![]()
HOlčinky, všem ostatním přeji příjemné pondělní ráno, ještě nějak spím, jdu si dát kávičku ![]()
ahoj holky,
kajjko - přejeme novomanželům do společného života jen to nejlepší!!. A na fotky se moc těšíme
zácpa - mně pomáhá olivový olej a mlíko, ale poslední dobou, tak moc nezabírá.
neschopenka - holky díky za postřehy, já si ty lístky na peníze budu nosit na socku sama, stejně musím pro něj k Dr. 30. zvlášť a naše účetní firma má ve smlouvě, že stačí do 16., takže to bude o 16 dní dřív a to už se vyplatí.
cam - vypadá moc pěkně, akorát ta plastová kola se mi nelíbí, já radši nafukovací.
všem hezký den
já už papám,Kája je nakrmen,úkol do němčiny hotov,pěkně pozvolna ťapi ťap,žádné hoňka při pondělku.Už ať máme ten pátek,těším na week ke kamarádce,má 4měs mimiska kluka jako buka,poňuňám si ho. ![]()
Dnes jdu vatahat stehy,je to hnus,celé dokola mrtvé,vůbec v tom teď už nemám cit,jelepší je kdyby to odstřihli
a nechali jizvu,no nic dobrou chuť
Ahoj holky při pondělku…
teda venku je fakt kosa jak z nosa, jsem se vyprdla na frizuru a nasadila čepku, zavrhla jsem sukni a kozačky - dnes máme den otevřených dveří ve škole, tak sukni jsem strčila do tašky a přišla v riflích a goretexech. Jako brutálně to venku klouže a navíc u nás v Ostravě jsou snad 6× překročeny veškeré limity škodlivin ve vzduchu, takže je to tu jak v udírně. Prostě ať žije pobyt na čerstvém vzduchu. ![]()
Hezký týden všem přeju ![]()
Ahojky,všem přeji pěkné mrazivé pondělí ![]()
Káji,vítej do klubu vdaných.Přeji vám krásné pohodové manželství.Už se taky těším na fotečky. ![]()
Tak se zatím všechny opatrujte,a v práci to nepřehánějte.
Dobré ránko holčiny, jak už tu máme tu naši paní, tak už mám problémy dočítat ![]()
Kajji, vše nej nej jako vdaná paní, užívej manželství ve štěstí, lásce a pohodě a hoď už sem nějaký fotečky, ať už se na vás můžeme podívat ![]()
Já dneska pojedu na technickou, dodávám že prvně, takže vůbec nevím co mě čeká, no to bude něco
Ještě že se mnou pojede kamarád, jinak bych byla v koncích
Já a na technickou, to je fakt vtipný. Co si na mě vymyslí příště, výměnu motoru? ![]()