Poradna duly
Jana Čurdová
hesi
to by bylo super, s litrem jsem u VZP ani nepočítala, ¨půjdu je otravovat na pobočku
… ale do budoucna možná změním pojištovnu, kvůli dítěti, podle toho kdo co nabízí…
co se týká spaní, tak jsem vždycky spala hodně a ráda a ted je to slapší
, večer nemůžu usnout a ráno jsem celkem brzy vzhůru
, ale prej to je normální
co se týká zácpy, tak taky s tim bojuju… Docela zabírá Psyllium, je šetrné a může se pořád
http://www.herb.cz/psylium-i-324/
a někdy mě zabere ranní kafíčko, jak už někdo psal, ale jen někdy, z cigára bych asi hodila ![]()
jo to psyllium (indická vláknina) seženete úplně v každé lékárně, je to bud sypký, ale dělají i tablety ![]()
trojí cca 100 Kč a vydrží celkem dlouho
Paji,tak já budu teda čekat.Jinak to album se dělá nahoře v kolonce fotoalbum.Tam tě to navede.Když jsem to pochopila já,tak to musí každej. ![]()
Jinak taky samozřejmě trpím zácpou,ikdyž beru to magnézko,no moc nepomáhá.A taky blbě spím,a zdají se mně příšerný sny. ![]()
Musím si jít zase hrát.Tak mrknu ještě večer.Pa ![]()
Holky já se nějak moc nechytám
Zácpu nemám, průjem nemám, dásně mi nekrvácí, jenom v poslední době smrkám občas krev. Za celé těhu jsem měla 2× zácpu, 2× průjem a vždycky druhý den vše v poho. Ale asi to bude tím, že mám ráda mastná jídla
Ale co mě trápí od začátku těhu jsou pupínky na hrudi a na zádech
Se kvůli tomu stydím jít i do bazénu i když to jsou vlastně jenom beďáry, ale neni to nic příjemného to mít. Nevím jestli je to tím, že jak jsem vysadila HAK (brala jsem Chloe, ta je právě dobrá na pleť) nebo jestli za to můžou těhotenská hormony… No snad to někdy zmizí ![]()
ahoj resa,
já měla problém s pletí hlavně v prvních 3měsících, bylo to fakt hrůza, dělali se mi takový ty podkožní bolavý, ale ted je to ok…
on existuje i těhotenský průjem, já měla asi 2× že jseem sotva došla z práce domu(chytlo mě to cestou) ale myslela jsem, že jsem něco blbího snědla. jo a dásně mi taky krvácí ![]()
já mám zase trochu problém sehnat krém na břicho proti striím, měla jsem 3 ale ze všech jsem po čase měla ekzém (mám strašně citlivou plet) tak nevim,,,, ![]()
Ahojíík holky,
tak dnešní den nic moc.
Viki vyzvraci co sní, tedy ne že by moc jedla, ale ty tři piškoty co od rána snědla byly venku nato tata a čistou vodu taky neudrží. Jen co já přestanu zvracet, tak začne Viki. Volala jsem dr. řikala, že je toho ted plno – taková ta dvoudenní viroza – jeden den zvacení, druhý den průjem.
Je to pech, měli jsme jet s kamošema na chalupu, takže to padá ![]()
Každopádně přeji hezký víkend a nezmrzněte ![]()
Ahojky,tak jsem dala raubířa spat,a jdu si užívat klidu a ticha. ![]()
Tak vám přeji hezký večer a krásný mrazivý víkend. ![]()
holky ještě k těm kočárkům, já pořád nevím, tenhle se mi líbí
http://www.autosedacky-kocarky.cz/…prava-zdarma , asi jste ho už zminovali, máte ještě jiný tipy na kombinovaný kočárky? třeba tak do 13tis?
Tak holky my dnes razíme do Jeseníků, tak snad tam nezmrzneme
. Jinak mě na zácpu taky pomáhá kafíčko u internetu a pravidelně letím…
Mějte se, pěkný víkend. ![]()
Terko, já také pořád dumám nad těmi pojišťovnami, kolegyně je u OZP a pochvaluje si to. VZP moc na nic nepřispívá. Zkusím se ještě poradit u své lékařky, jak to vidí ona. Krém proti striím mám GS mamastrie, jestli zabírá nevím, ale je mi celkem příjemný
Dívala jsem se na ten odkaz na kočárek Cam MB X6 Tris a je za asi nejnižší cenu, co jsem viděla, to je super! Teď to bude můj horký favorit
Moc bych chtěla kočárek Cam ![]()
Ahoj holky, ![]()
tak jsem myslela, že se sem o víkendu ani nedostanu. Ale stihla jsem poklidit, upéct, připravit na oběd a jsem tady
Kluci šli sáňkovat, tak mám chvilku klidu. Ale ještě mě čeká příprava na návštěvu. Přijedou naši, strejda a tchýně, tak snad se z toho nezblázním.
Teri, s tím psylliem nevím. Já jsem po 3 operacích vnitřních a vnějších hemoroidů. Před tím jsem ho užívala v tom sypkém stavu, doporučil mi to dr. Ale pak mi to nedělalo nějak dobře, pořád jsem se děsně nafukovala, i přestože jsem snížila dávku. Možná tedy zkusím ty tabletky. Kafe nepiju, když už tak 3v1 a to na mě teda vůbec nepůsobí
Každopádně s tím mám teď docela problémy, že mi dr na gyndě dala prášky na žíly s tím, že po porodu se to bude muset zase „řešit“. Mám z toho fakt hrůzu ![]()
Ten kočárek vypadá úžasně! Nikde jsem se tam ale nedočetla jaká má kolečka. I když každému vyhovuje něco jiného. My tu máme dost terén, tak jsme museli zvolit velká nafukovací.
Jinak já mám OZP a vím, že je tam celkem výběr čerpání různých „benefitů“, jako třeba plavání. Ale blíž jsem to ještě nezkoumala. Každopádně toho chci co nejvíce využít.
A akné trpím taky, i když už o něco méně než ze začátku. Na strie používám GS Mamastrie a olejíček Saloos.
Moni, teda, to máte opravdu veselo. Držím pěsti, abyste byly brzo v pořádku!
Tý jo, Kajka už za chvíli bude vdaná paní! Doufám, že nemají sněžnou bouři a všechno jim vychází ![]()
Holčinky, ještě jsem se vás chtěla zeptat. Dělá si některá z vás ráno test moči? Ségra mi dala lakmusové papírky už dávno, ale teprve dnes jsem to zkoušela, protože se mi zdálo, jako by byla moč trochu „cítit“. No a vyšlo PH 9! Nevíte, co to znamená? ![]()
Kajko, tak uz to mas asi za sebou, konec dychani svobodne
, ted uz jste na vsechno dva! Prejeme nadherne manzelstvi plne lasky, porozumeni a radosti.
![]()
Verca, Ian a nase maly Boobinek v brisku ![]()
Jo jo, Kajjka už je teďka vdaná paní a i já jim oběma přeju, aby měli krásné a pohodové manželství s co nejméně létajícíma předmětama a s co největší kopou lásky
To vše a ještě mnohem víc přeje, Sára Martin a prťousek
![]()
Res, ty letajici predmety jsou spica
Asi je zacnu taky praktikovat
Nebot jsem dneska pekne vytocena. Ach jo, asi si zalozim diskuzi, jak naucit chlapa, aby dodrzoval aspon castecne zdravy zivotni styl… ![]()
Veru, no jo, s chlapama je ohledně tohodle těžký se domluvit. Mně se dneska podařilo toho mýho truhlíka dotáhnout na pohotovost, protože si včera při floorballu udělal výron a ráno nemohl ani chodit. Jelikož se mu to stalo už potřetí a předtim se mi to nikdy nepovedlo, tak to beru jako úspěch
Ještě ho tak naučit v zimě nosit čepici a zapínat si bundu
To je furt, že je to chlap a že chlapi něco vydržej, pak omarodí a je to děsný bebíčko. No na pěst ![]()