Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10983
25.1.10 13:45

Ahoj,
Web,něco jsem ti odepsala k tomu mému deníčku.Tak na kdyžtak na to mrkni,a kdyby něco tak písni sem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
25.1.10 13:50

Kaji, jeste bych vam doporucila lepicol, podporuje traveni a cisti streva. (teda ted nevim, jestli se muze v tehu). Ja ho brala kdyz jsem zacala zdrave zit a hubnout a dala dolu kilama 13 a pul a skoro 3 konfekcni velikosti :palec: Ma se pit pred jidlem, ja ho brala kazdy rano na lacno.

No vidis, svatebni cesta, to jsem se chtela taky zeptat… Tak prilette k nam na navstevu. Letenky obcas vyjdou za hubicku, tatka tu byl za 300kc, ubytko zadara a jeste si tu nakoupis veci pro prcka. Ty jo ja jsem chytra, co? :pankac: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
25.1.10 13:51

Evicko, jdu mrknout! Ja jsem tu o vikendu sedela a cetla jsem si porody. Porad me kazdy strasi, ale ja si to stale nejak nepripoustim… Vubec nemam strach!Tak si obcas par clanku prectu, ale i tak kdyz vidim ten dobry konec, tak si to hnusny nepamatuji! Tak letim cist!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
25.1.10 13:54

Co to je ta konizace? :nevim:

Ja tu chodila jen na stery na rakovinu cipku, porad se mi to zvysovalo, az jsem zacala chodit na specialni kliniku, doktror mi v 25 rekl, ze pokud budu mit rakovinu, tak az za dva roky :mrgreen: Nakonec se to zlepsilo, ted jsem dokonce byla jako tehu, to vyslo poprve negativni, ale pry tehotestvi dela s cipkem divy, takze se k tomu nemam priklanet a rok po porodu musim supajdit zpatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
25.1.10 14:02
webparazit píše:
Lenajs: Zacpu jsem mela na zacatku tehu, ted jsem ok. Ale myslim si, ze v tom ma velkou zasluhu ovoce, vecer si k televizi vezmu kosik a jim - mandarinky, pomerance, grepy, jahody, boruvky, svestky. Dokud nemam plny brisko. No muj mi rika, ze se nam narodi ovocny salat :lol: A rano pak letim na zachod, az za mnou zupan vlaje 8-)
Jinak si hlidej pitny rezim, caje, kava a dzusy zpusobuji zacpu. Ovocny a bylinkovy caj je ok, jinak voda.

Veru, děkuju za radu, já teď jím mnohem víc ovoce než dříve, každý den minimálně jedfno jabko, sem tam pomeranč, kiwi…a na večeři víceméně jen zeleninový salát. A piju jen ovocný čaj, vlastně ani nic jiného. Já s tím prostě měla problémy už dřív a teď se to jenom znásobilo. NO co už nadělám. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
25.1.10 14:29

Leni: Tak to je na posr… :lol: Kez by, co? :mrgreen: :mrgreen: Tak snad se to brzo odblokuje. Nevim proc, ale ted mi v tehu prestaly chutnat jablka, jsem nejaka divna ci co… Mam hlad, nechce se mi varit, tak do sebe laduji susenky, neni divu, ze uz mam nahore 6 kilo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
25.1.10 14:34

Teda holky, neblázněte, já si jenom odskočila na STK a už zase musim dočítat 3 stránky :mrgreen:

Pettro, já jsem byla v tom Super baby, konečně! Mají tam opravdu velký výběr kočárků a i ty, které by se líbili nám! Čtyřkolky s velkýma kolama hezky do terénu, buďto bez pohyblivých předních koleček, nebo i s, které se nechají zaeretovat (snad jsem to napsala dobře) a teď mají v akci kočárky za 9400kč s těma předníma otočnýma, se kterýma se otočíš na pětníku, ale super i do lesa, mají poslední kus (doufám ještě), prý nemají na něj žádné reklamace a že jich prodali hodně a pak jim další přijdou až za 5 měsíců a budou o 6000 tis dražší. Tam si tam zajdi se mrknout. Jinak když jsme tam přišli, tak tam akorát řešili reklamaci nějaké tříkolky, dvě ze tří prodavaček protivné a nepříjemné (my jsme měli štěstí na milou a příjemnou), na každém vystaveném kousku všeho papír jak kráva „nesahat na vystavené zboží“ s milionem vykřičníků (táta a manža si stejně všechno osahali), ale jinak je to tam docela ujde. Ale špica mezi krámama s mimi věcma to teda neni :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
25.1.10 14:37

Veru, já si zrovna o víkendu nadávala, že jsem přibrala už 5kg. Jak tak koukám, tak se to snad normální příbytek :oops: No ale že by se mi chtělo mít nějakých 20 kg, to zas né, kdo to má potom schazovat :mrgreen: Holky, taky jste některá na tom s váhou podobně? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
25.1.10 14:43

Res, vahu neresim. V roce 2007 jsem mela krasnych 100 kilo na vysku 176, nebyla jsem kulicka, ale byla jsem krasne zaoblena. Zhubla jsem na 86 a byla jsem akorat, mozna by to podle tabulek chtelo na 70 ale ja se na nejaky tabulky muzu vykaslat. Hlavni je, ze jsem zdrava a ze se citim dobre ne? Vychrtla nikdy nebudu, ale tlustyna taky ne. O to se postaram. Ted je mi to jedno, at naberu kolik chci, po porodu to pujde dolu, vim jak na to! :potlesk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
25.1.10 14:49

Veru, to ti závidim, že víš jak na to, to mi budeš muset dát nějaký tip :palec: Si říkám, že kvůli mimču to musim vydržet se s tím tahat, ale schazovat zrovna dvakrát neumím :oops:

Holky, pokusila jsem se udělat si metřík výročí, snad se ukáže, jinak Kajji, buď připravena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
25.1.10 14:50

Ty bláho, on tam je! 8-o Hnedka napoprvý, to neni možný 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
25.1.10 15:04

Ahojky, Kajitak s tou tchýni jsme na tom teda asi stejně,ale já ji mám asi 10min jízdy autem tady ve měste,ale mít ji naproti?Ani náhodou,to by nepřežila ona nebo já!!!No nic,je to hrůza,ale nějak ji musím vyřešit nebo fakt už nevím!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
25.1.10 15:08

Jinak jak tady píšete o té váze,nevím jestli se mám chlubit nebo ne,ale svou váhu na začátku těhu jsem měla 48-49kg a přes Vánoce jsem přibrala jen 2kg,ale jsem zase menší postavy a doktorka říkala,že to je normální,ale jak to tady vidím,tak jsem možná úplně mimo. . . ale malý je v pohodě,takže to asi nebude tak hrozné. . .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
25.1.10 15:12

Res, vidis to, jsi sikulka.

Ja jsem takovy dietar uz od puberty. Vzdycky jsem byla oplacana holcicka, no a tak jsem zkusila milion veci. Zacalo to tukozroutskou polivkou, z ktere jsem se malem stala anorekticka, prsty v krku jsem mela nekolirat! No a pak ruzne dalsi diety, u kterych jsem vydrzela tyden, pak jsem nemohla dal,pribrala jeste vic… Vystresovana, v CR jsem si ani nemohla koupit obleceni! Ale fakt jsem nebyla kula obrovska, spis takova zenska oplacana, normalni az po prsa a pak se to zvesovalo a pak od kolen dolu zase ok…

No a pak jsem si jenoho dne pretla knizku Jste to co jite, radikalne zmenila jidelnicek, dokonce jsem si v nem nechala sve milovane koblihy a zacala chodit do posilovny a hle, zhubla jsem „jen“ 13.5 kilo vahove, ale konfekcne 3 velikosti, coz je opravdu dost. Kilove jen tak malo, nebot jsem nabrala svaly a spevnila telo.

Minuly rok jsem jeste zkousela delenou stravu, je to taky knizky vydana v cr a taky dobra. tam se stridaji ruzne dny a co se ji. Ja jsem vegetarian, tak pro me trosku narocnejsi, ale dalo se to.

Dietou nikdo nezhubne a pokud ano, tak zase pribere. nejlepsi je, aby mel kazdy denicek a psal si cas a co snedl a vypil a to se bude i ten nejmensi jedlik divit, co za ten den sporada. Pokud bude clovek jist 5× denne, dodzrovat pitny rezim a hlavne urcity pohyb, nic si nezakazovat a nepripoustet si, ze vlastne drzi dietu, tak shodi.

Ted se tim hlavne nezabirat, pekne si ty faldicky hladit a opecovavat, miminku je tam urcite krasne :jazyk: No a po tehu se do toho dame!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
25.1.10 15:17

Deňulka: mam kamosku, ta pred tehu vazila 47-48 kilo (na vysku 170). Pribirala jenom na mimco, po porodu hned zpatky na vyhublou… Dokonce musela prestat brzo kojit, telo na to nemela silu. Malej bude mit v breznu dva, ted kdyz jsem ji videla, tak kost a kuze, vazi pouhych 43 kilo :-?

Myslim si, ze to je fakt na kazdem individualne. Pokud mas malou postavu a vzdycky jsi byla takova, tak si myslim, ze je to normalni. Dokud to rika doktorka, tak bych ji verila. Ale kdyztak se stav, par kilicek ti dam :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí