Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4621
20.1.10 11:19

andícku soucítím s tebou, úplně mi běhá mráz po zádech, když to čtu, tak na sebe dávej pozor a nenamáhej se at je všechno v klidu, držím palečky :srdce:

já měla strach minulý týden, když jsem jí vůbec necítila, ale včera večer mě dost solidně pokopala takže jsem víc v klidu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
20.1.10 11:19

Evi krásná fotka :palec:
Andi tak to je teda pecka, bych byla v momentě na hromadě.Tak hlavně aby už bylo všechno OK a nemuselas zbytečně lítat po nemocnicích
no náš prcek dneska asi tancuje čardáš či co to sou otřesy a bomby jako blázen.
Nevím jestli nereaguje na to jak sem se naštvala.
Je fakt že kope pravidelně každej den ale dneska je to extrém :mrgreen:
no a já to echo v žádance nemám napsaný a já koza sem se dr. zapoměla na to optat.
No uvidíme třeba mi to řeknou v tom Brně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
20.1.10 11:24

Evko pěkná fotka :-D , a je vidět že jste měli super počasí, to se jen tak nepodaří :)… andi nevím jestli tě to uklidní, ale dneska už se zachranují i úplně malý miminka od 23 týdnu, kdyby jsi nedej bože porodila dřív :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
20.1.10 11:28

Ahoj všem,

ještě jsem vás ani nestihla dočíst… Jste vždycky po ránu dost akční :-)

Andicku - odpočívej a buď v klidu, všechno dobře dopadne.

S těma prsama (spíš prasama - jak napsala někdy dřív Pája), je to fakt strašný… Já si před cca ani ne 3 týdny koupila novou podprdu a teď abych zase jela pro větší. Manža je spokojenej, ale kdo se s tím má tahat… Když si představím, že se mi po porodu ještě nalejou mlíčkem pro prcka, tak je mi úplně špatně. To si pak jako kojící podprdy budeme kupovat „stany“ :-). Jinak bych měla dotaz na maminy, co už děti mají. Podle čeho jste koupily kojící podprdu před porodem? Někde na netu jsem našla, že se mám řídit podle velikost v 8.měsíci, akorát koupit o 1 velikost větší košíček… Se mi to nějak nezdá… Předem díky za reakce.

Cvičení-dostala jsem k Vánocům DVD cvičení pro těhotné… Je to jak na míči, tak na podložce. Docela dobrý, jsou tam i nějaký uvolňovací cvičení k porodu. Zkusím, jestli mi to půjde přepálit… Když byste pak měly zájem, pošlu poštou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
20.1.10 11:34

Jé Peti to je super nápad to bys byla zlatá, bez toho pohybu to nejde a já jak se nehejbu tak mi tuhne všechno :mrgreen:
no ty prsa u nás si chlapy dělaj randu že pak už jen koupit 2 travnice a hotovo :mrgreen: Dělaj si z toho prdel ale ono to zase tak super není.
Chlap se s nima pomazlí a hotovo a my abysme je tahaly celý dny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
20.1.10 11:35

Evi, krásný fotečky a to počasí se vám fakt povedlo :palec:

Kajji, já za chvíli pojedu pro kámošku a vyrazíme ke kadeřnici, tak ti chci popřát co nejkrásnější svatbu, ať vám počasí vyjde jak nejlíp umí a prostě si to hezky celkově všichni užijte a budu se těšit na fotečky! :dance: Pa páá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
20.1.10 11:38

Res díky já sem v neděli zaskočím a něco pisnu :wink:
to bude zážitků :mrgreen:
papa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
20.1.10 11:42

jj clapům se to líbí, já měla vždycky stěží dvojky a ted jsou to balóny, jak píše kajča, kdo se s tím má tahat :mrgreen:

nevím jak ostatní, ale mě začalo téct z prsou taková průhledná kapalina… máte to některá taky? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
20.1.10 12:06

Holky, vy jste ale ukecany. Cekala jsem, ze se tento tyden nebudu chytat, a mela jsem velkou pravdu! Jsem tu jen na skok, tatka ma dneska servisni den, vymenuje mi olej na Matizovi a taky mi kouka na moje sportacka :srdce: , ktery pujde na jare pryc, protoze misto neho prijde mimi a je to jenom zbytecnost. Navic ma dve sedacky, tak bychom museli jezdit s prckem sami :lol:

Jinak vecer jdeme kouknout na baracek, rozhodli jsme se, ze chceme neco vetsiho, aby mel prcek svuj pokojicek, i kdyz bude spat s nami a aby nam zbylo misto i pro pokoj pro hosty. Tak snad se nam podari neco sehnat.

Kaji: Tobe se to uz blizi :hug: Budu na tebe moc myslet, v kolik mate obrad?

Paji: Vubec nevim, jestli si mi odpovidala ohledne toho UTZ v Olomouci, jestli tam davaji i video?

Evi: Ja taky pekne pribiram. Pripadam si jako koule. uz mam nahore dobrych 5 kilo. Musim zacit cvicit. mam doma rotoped, Wii fit a knizku od Kynychove - aktivni tehotenstvi, jen se k tomu dokopat. Ale ja jsem na tom s vahou porad nahoru a dolu, takze je mi to celkem sumak. Hlavne at je mimi ok, a po porodu to dam dolu! (doufam :-) )

Andicku: Davej na sebe pozor. Opatruj se a nic neprehanej. Jsi doma, nebo stale pracujes?

Preji vsem krasny a pohodovy den a snad se tu dneska jeste na skok zastavim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
20.1.10 12:17

Terlas, souhlasim s tebou. Vydrzet aspon do 28.-30., to je ted muj cil. 23.tyden, to je hrozne mala pravdepodobnost, ze mimisek prezije. Uz jsem se z toho trochu dostala, uklidnilo mne, ze uz jsem prestala spinit…

Obracim stranku…
Co se tyka ohledne podprsenky, ve 2. mesici jsem si koupila o cislo vetsi a mam je az doted. Mam od prirody nadeleno(D). Je zajimave, ze zatim vetsi nepotrebuji ani mne neboli :nevim:

Doted jsem nabrala 3,5 kg. To je si myslim dost slusny. Potom to bude rychleji pribyvat :lol:
Jinak cvicit - to bych rada, ale mam to zakazany stejne jako sex a delsi prochazky. Tak jsem trochu omezena, ale co bych pro prcka neudelala, ze? :mrgreen:

Co se tyka kocarku, tak zatim vitezi X-lander. Zamluvim si ho a az porodim, manza pro nej dojede. Postylku mam od brachy, ta je na chalupe. Proste nesmim mit nic v baraku (krome oblecku). Jsem jaksi poverciva.

Uz mate vybrany jmena pro ty vase „kotatka“ ?

Kaji preji ti, aby ti svatba vysla krasna. Na pocasi asi moc nezalezi, hlavne aby byla dobra nalada.
My jsme se brali 2.zari 2005 na zamku Hluboka n/Vlt.,pocasko nadherny - venku tricitky, tak si dokazes predstavit jak dopadly nase krasne dortiky a roladky, ze? Ja mela zpoceny ruce na ktery se mi nalepily seminka z kapradi - z kytice, kamaradi po nas hazeli ryzi, kterou jsem mela proste vsude (i v posteli), atd. Jinak svatba nadherna, uteklo to strasne moc rychle. Tu dobu bych vratila zpatky a uzila si to jeste jednou minutu po minute :srdce:
Takovy problem vy mit urcite nebudete :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
20.1.10 12:18

Veri dávaj,prý je v ceně,zrovna včera jsem na něj koukala u ségry,na tu jejich cácorku,vůbec nespolupracovala :-D Takže DVD dávaj,já zas nevím chtělas jsi tedy objednat???Myslím že tady budeš zrovna v pravou dobu a je to vždy jen v uterý zapoměla řéct.

Káji tak tfuj tfuj tfuj,ať je to hlavně navždy a klape vám to a jeste šťastnoši,moc moc přeju a úžíj si t jeli to opravdu jednou za život.

Prasa no comment,hrozny hrozny hrozny a co je ještě hroznější že bude už jenom hůř,teď jsou apoň nalitý,ale co pak až zplasknu,kde je budem až chytat se ptám???? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
20.1.10 12:21

Jo a Andíčku,teda uf,ty nám dáváš,jen lež odpočívej,já měla v prvním těhu podobný zážitek,myslela že šlus jak to se mně valilo,ale držela se statečně!!!Taky měla zákaz sexu,všeho,ale 2měs jsem ležela v nemocnici,pak až doma,to už jsem ale neležela,jsem v tomto strašná.Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
20.1.10 12:23

Jsem od zacatku na neschopence. Uz kvuli riziku dalsiho potratu, i kvuli praci. Delame tam s ruznyma chemickyma sra…a a 3smenny provoz neni nic good. Takze doma udelam, co musim a pak odpocivam. Ono mi nic jinyho nezbyde. Cekat a cekat.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
20.1.10 12:24

Pajuš, radši se neptej, realita je krutá:o))))
já teda měla minule prsa v těhu větší než pak při kojení a večer hrůza úplně vycuclý :roll:

dneska jsem koukala na těhu podprdy na mamaje a mají fakt hezký a ty věcičky na mimíse, asi tam koupím tu deku z merino vlny:o)

Andi, drž se, jsou to stresy o ty tvorečky a lepší už to nebude:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
20.1.10 12:27

Andičku,to mě mrzí co sis prožila.Soucítím s tebou.Taky to mám jednou za sebou,a teď se pořád modlím.Malou cítím tak málo,že mě přepadají hrůzný myšlenky.

Ale stále věřím :lol:

Hlavně hodně lež,a ono to půjde,uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí