Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
223
19.1.10 12:19

my platili 14 tis za korbu + sporťák. Jak je ta akce za 14 tis za korbu + sporťák + taška + fusak + slunečník, tak to je fakt suprová cena. A neboj určitě budete spokojení, manžel si ho taky nemůže vynachválit. Korbička je teda maneší, ale málokteré miminko chce být v půl roce ještě v korbičce. Fildu jsem stěhovala už v 5 ti měsících, jinak by se uřval.

Ráďo a kdy jste ho kupovali? My když jsme to řešili, tak tam tohle ani neměli. Ale jsme spokojení. Sice k tomu nemáme deštník a fusak, ale radost máme velkou :-)A manžel prý jestli ho hned odvezeme, že by se ještě rád kochal. Tak jsem mu řekla, že kochat a užívat si kočárek bude od června. Už se na to třese až bude jezdit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
19.1.10 12:35

Ahojky holčiny,
tak konečně nám skončilo školení - už na mne šly mrákoty z vydýchaného vzduchu v místnosti…a už jsem i po obídku, tak si konečně můžu v klidu dočíst, co jste tu všechno probraly :wink:

Marti a Ráďo, tenhle kočárek máme jako záložní, kdybychom si to z nějakého důvodu museli s tím Hoco rozmyslet, taky se nám I coo moc líbí :potlesk:

Kajjko, mám stejný problém s dásněmi… :-? u své zubařky už jsem byla, je to moje kamarádka, že prý je to normální a přejde to, taky mám speciální kartáček a ještě používám elmex gel, tak doufám, že to přejde. Jinak vždycky, když si čistím zuby, tak skoro omdlévám při pohledu do umyvadla… :mrgreen:

Resy, omrkla jsem ten Tvůj kočárek, taky vypadá hezky, jen já ten kočárek vždycky musím vidět na vlastní oči a „osahat“ si ho :mrgreen: I se mi třeba na obrázcích líbila Inglesina, ale když jsem si s ním zkusila jet, tak jsem z něj neměla úplně dobrý pocit stability… :-? byl na mne takový moc ve výšce a kývací do stran…No, ale někomu to může připdat perfektní :wink: ještě že je takový výběr, že si každá můžeme vybrat podle svých představ :palec:

Martinko, jak jsi psala o tom, co pronesl Tvůj manžel, tak Tě naprosto chápu, jen bych k tomu dodala, že chlapi jsou prostě hrozní a občas absolutně nemají cit pro to, co je vhodné „vypustit“ z úst a co ne… :evil: Mnohokrát jsem byla, co jsem těhulka takhle „křísnutá“ po nějaké hlášce mého přítele a docela jsem to rozdýchávala, až jsem vždycky skončila u toho, že je to prostě JENOM chlap :mrgreen:
Můžeme případně na tohle téma pohovořit až se uvidíme ve čtvrtek a chvilku si zanotovat :jazyk:

Holčinky pražandy - taky se čtvrtekm počítám a těším se a též se přimlouvám ke kavárně mimo OC. Klidně kousek dojdu :wink:

Jo a ještě info k mému krku - tak jsem prohlášena za života schopnou :potlesk: už nemusím na převaz, už mám jen náplast a za 3 týdny už můžu vrcholově sportovat :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
19.1.10 12:50

Marti, ten růžový kočárek Esprite je moc krásný, mně jde z těch všech kočárků úplně hlava kolem, asi si to začnu sepisovat:-) V březnu je v Praze veletrh, tak ještě počkám, jestli tam nebudou mít nějaké zajímavější ceny, ale nejspíš ne.
Res, ten kočárek Caren je také pěkný a není drahý, zdá se mi, že bych se skoro s každou z vás shodla ve vkusu :-) Res, čím se to vlastně živíš, že jsi říkala, že si bereš práci domů? Něco na veterině nebo v ZOO? :-D My jsme také chovali kdeco, ale dnes už jen želvu a kocoura a stačí nám to :wink:
Kajko, ty zuby, to je teda děs! já zubní hygienu nezanedbávám (kartáček Curaprox, pasty Elmex, Lacalut, Meridol, mezizubní kartáčky samozřejmostí), ale stejně mám se zuby pořád nějaký problém. Tak nevím, zda to není nějaké genetické. Teď mě hrozně bolí dásně a krčky, nevím, zda to může mít souvislost s tou mou virózou? Krvácení jsem si všimla už asi před měsícem, čistím hodně tím jednosvazkovým kartáčkem a myslím se to i zlepšilo.
Leni, Firkon se mi také líbí, jen musím ještě zjistit ty váhy kočárků, potřebuji nějaký nejlehčí (sama jsem vážila jen kolem 50 kg před těhu, tak abych ho vůbec unesla do MHD) Auto mám totiž jen služební :-( a vlastní ani nechci, tedy mám strach, že bych na to z mateřské třeba neměla. S první dcerou jsem měla kočárek Peg perego a ten byl tak lehoučký, že jsem ho krásně sama vyzdvihla do MHD a nikdy jsem nemusela nikomu říkat! veliká výhoda.
Marti, Moni, ještě k tomu srazíku. Myslím, že se kromě Hesi a Rosy hlásila ještě Helča. Nezapomněly jsme na někoho? Ohledně té kavárny, já naopak mám ráda ty pěkné nové kavárny, co bývají v obchodních centrech. Vaří tam kvalitní kávy desítky druhů, mívají výborné zmrzlinky a všechno možné a cítím to jako posezení na úrovni. Neznám žádnou z malých kavárniček, kde bych se cítila tak dobře, ale to je samozřejmě věc osobního vkusu. Bohužel na Arbesák už teď vím, že nebudu moct jít. Nemohu riskovat, že mě tam cestou potká někdo známý, když mám neschopenku :-( O tom Jet setu jsem ještě přemýšlela, je to tam moc hezké (byla jsem tam asi stokrát), ale není to kavárna, ale koktejlový bar, mrkněte na fotky - http://www.jetset.cz/ já jsem vždycky nejvíc milovala ty nízké černé kožené sedačky, vešlo se nás tam hodně a prostě fajn sezení, fajn hudba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
19.1.10 13:09

Koukám, že s těmi dásněmi to máme všechny podobné.
Ale my jsme holky statečný, my všechny tyhle překážky překonáme :pocitac: :wink:
Hesi, jsem ráda, že už to máš dobré! S těmi kočárky máš pravdu, jde z toho hlava kolem. Já to částečně nechala na manželovi a pak akorát říkala, který se mi líbí a který ne :-) Nějak jsem nebyla schopná hledat v těch stovkách kočárků. Nakonec jsme si stejně definitivně vybrali až když jsme ho viděli na živo.
A s těmi řečmi, co někdy vypustí z úst máš taky pravdu. Jsou to jen chlapi. Pořád si to opakuju a stejně mě to pak dokáže rozmrzet. Jj, to si tedy zanotujeme :wink: A s místem se přizpůsobím. V Jet setu jsem nikdy nebyla, tak to můžeme zkusit, je to přeci jen trochu blíž než ten Cirkus. Nebo skončíme v OC? Bude to muset některá rozhodnout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
19.1.10 13:37

Hesi, však jo, na netu omrknout a naživo osahat :-D To si furt říkám, že kdyby byly dva druhy, tak má člověk vybráno hned,ale takhle se dá vybírat do nekonečna :roll:

Luci, já pracovala v chovatelských potřebách a měli jsme tam i zvířátka, tak to jinak dopadnout ani nemohlo :mrgreen: No a manža je elektrikář.

Holky, u nás taje a prší, to je hnus :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
19.1.10 14:29

Zdravím všechny včetně nováčků,
docela se nám to tady pěkně rozrůstá :-D
Konečně jsem to všechno dočetla… Je to docela fuška, ale je to moc příjemné čtení, když je někdo „na stejné lodi“ a člověk se může někde vykecat :-)

Všechny máte vybrané moc krásné kočárky… Ten, co ukazovala Res a Nibell, tak to je přesně to, co hledám. Cena je celkem přijatelná. Ještě musím zjistit, jestli ho náhodou nemají někde v Plzni na krámě. Napřed si ho musím osahat :-) Jenom bych se ráda zeptala, když je tady ta diskuse o kočárcích, jestli jste se někdo v prodejnách neptal, jak je to, když budu kočárek třeba reklamovat, jestli mi po dobu reklamace zapůjčí jiný… Manžel mi říká, že žiju v Matrixu :-D , že tohle nikdo neudělá.

Problémy se zubama zatím díkybohu nemám. Včera jsem se zrovna objednala na preventivní prohlídku k zubaři. Sice vím, že mi nic dělat nebude, ale stejně se tam budu bát jít. Zubaře se bojím, teda spíš vrtačky. Je to 14 dní, co jsme byli se fenkou u veterináře a zrovna ve vedlejší místnosti měli uspané štěnátko (tak půlroční) a veterinářka mu zřejmě sundavala zubní kámen. Stačilo mi jenom slyšet ten zvuk a už jsem byla pěkně naježená, brr. Chudák pejsek.

Co se týče toho, co naše „drahé polovičky“ někdy dokáží vypustit z úst, tak to už raději neřeším. Kdyby byli těhotní chlapi a měli rodit děti, tak už lidstvo dávno vymřelo. Jsou to prostě taková naše bebíčka, ale stejně je milujem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
19.1.10 15:09

Marti I pakobylku? :palec: My si pořídili do domku psa, chtěli jsme velkého, tak jsme vybíraly podle povahy a vzhledu. Ale trochu jsme se přecenily. Pro začátek bych doporučila menší plemeno. náš velký pes je trochu svéhlavička je třeba ho důsledně cvičit, jinak se prosazuje a chce být vůdcem smečky. Hlavně soupeří s mým mužem. Ikdyž jsou mu už 3 roky, stále se chová jako štěně.
Kočárek jste koupily krásný, vypadá tak elegantně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
19.1.10 15:32

Přesně tak, Nibell, i pakobylky :-) Jenže poté, co se nám jaksi přemnožily a utekly z akvárka nás s nima mamka vyhodila :cry: Tak jsme si pořídili křečky, kteří se také jaksi množili geometrickou řadou a vždycky si našli způsob jak zdrhnout a pak jste měly vidět tu spoušť :-P
No snad se taky nějakého hafíka dočkám. Ale spíš něco menšího. Bernský je nádherný, ale obávám se, že moc velký. Sice máme zahradu, ale i tak.
Díky za pochvalu kočárku :huban: to bych měla říct manželovi, už teď se dme pýchou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
19.1.10 15:41

Ahojky,

Hesi, to je dobře, že jsi v pořádku, to mám radost.

Marti, krásný kočárek, líbí se mi, že přední kola jsou jakoby pevná a přesto natáčecí, nevím, jestli to má i nějaký jiný kočárek na trhu. Na mě je ale krapet drahý, i když na ten protiúčet se to určitě vyplatilo.

Co se týče zvířat, tak my máme zakrslého králíka, občas je to teda pěkná potvůrka a dělá si, co chce. Ale je to taková naše příprava na mimčo, víceméně se s manželem hádáme jen kvůli němu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
19.1.10 16:08

Petro, až se pojedeme podívat do toho Super baby, tak ti pak povím, jestli tam mají nějaký takový na „osahání“ :-) Jinak někde to možná půjčit během reklamace půjde, nedivila bych se tomu. My v krámu taky půjčovali náhradní filtry, když přišel zákazník s reklamací, tak aby mu nepochcípaly rybičky :palec:

Berňáci jsou nádherní, mně se strašně líbí, ale je fakt, že jsou tvrdohlaví. Kamarádka ho má taky a taky se snažil prosazovat, ale ne tak dlouho, to je fakt :think: My máme border kolii a vořecha :mrgreen: Morčata hladkosrsté a coronet, křečky roborowského a syrského, měli jsme i džungaráky, ale ti už pochcípali, byli staří a trpěli strašně na nádory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
19.1.10 16:45

Hezke odpoledne, jsem tady, v dobre nalade a spokojena! :mavam:

Rano jsem byla na vrakaci, s tatkou tam vymontovala par soucastek par veci rozmlatila kladivem a jak je mi dneska fajn!

Jdu vas docist, jen zbezne jsem precetla par prispevku. Vsak ja se jeste ozvu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
19.1.10 18:41

Ahojky holky :mavam:
tak se hlásím po KO, všechno v poho, hezky rosteme, fotečku teda nemám ale to neva bude příští týden v Brně :wink:
Prcek si zase cumlal palec a předváděl různé taneční kreace( asi zdědil nadání na tancování po mamince :mrgreen: )
po dnešním dupání po Kroměříži jsem strhaná jako blázen, sehnat podprdu do korzeťáků bylo nadlidský umění až sem oběhla Krompl a pozkoušela všechny možný podprdy (žádná mi neseděl, se mi snad nafoukly kozy či co :mrgreen: ) tak sme s mojim sedli do auta a dojela sem si koupit nekřesťansky drahou ale skvěle padnoucí Wondebru do Přerova :mrgreen:
je krásná a super padla sice sem moc utratila ale určo ju užiju :mrgreen:
tak snad už mám všechno :oops: a na co zapomenu budu muset oželet
tak a zítra tu s váma budu naposled až asi do neděle.
Zítra po práci valím k našim a tam se net nekoná :mrgreen: no a zanechám miláčka doma samotnýho :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
19.1.10 18:52

ahojky těhulky,

Kaji gratuluju ke pozitivní kontrole :-) já viděla mimčo naposledy 3.12. :cry:

ale 29.1. jdu na velký tak se těším..

jinak k tomu oblečení z anglie, je to tam opravdu levnější o hodně a velký výběr, byla jsem tam s přítelem asi před rokem a přivezla si super věci, škoda, že ted nemůžu létat .....

k těm zubům, taky mi začali krvácet dásně, je to asi 3 týdny a bylo to celkem ošklivý, zakoupila jsem speciální kartáček v lékárně, lespší pastu a něco na kloktání a je to lepší :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
19.1.10 18:58

Tohle je ten roztok
http://www.corsodyl.cz/,

mám takovej dotázek: kolik přibíráte na váze, já jsem první 3 měsíce zhubla 2kila to jsem zase nabrala, ale nic navíc jsem zatím nepřibrala 8-o

jste na tom některá stejně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
19.1.10 19:26

Ahojky holky,
vás dočíst dá fakt fušku.Dneska jsme prodali malýho na dva dny k babičce,tak se těším jak se zas po dlouhé době v klidu s mimčem vyspíme.Hurá :dance: Malej vždycky v noci přeběhne ze své postele k nám,a já mám pak strach aby do nás nekopal,tak se moc nevyspíme.Je to velkej cestovatel v postely :cert:

Káji,gratuluji k úspěšné kontrole.Už se blíží tvůj velký den.Přeji ti,ať máš krásný a vysněný svatební den.Ani to počasí na tom nic nezmění.Přeji vám moc a moc štěstíčka,lásky a krásné a zdravé mimčo(a) :hug:

Holky,mrkla jsem na ty vaše kočárky a jsou moc pěkný :lol: Když ono je těch věcí teď pěkných tolik,to by se utrácelo,jen kdyby bylo za co,že?
Mám taky svýho favorita,i když mrknu ještě na ten veletrh. http://www.malvik.cz/…B-X6-Tris-08

Konečně jsem dneska cítila malou,tak je snad všechno v pohodě.Už aby bylo příští úterý,mám ultrazvuk. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí