Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4621
20.1.10 10:18

no já jen asi 2 věci na MMB co byly fakt výhodný, jinak se držím :roll: , ale třeba kočárek jsem ještě neřešila, nejsem pověrčivá, ale říká se, že se kočárek před narozením kupovat nemá, ale vy stejně asi zatím vybíráte… Já se budu muset spokojit s něčím méně nákladným, předěláváme koupelnu a vůbec hnízdíme a peněz moc neni :-? rsp.všechno spolkne barák :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
20.1.10 10:22

Holky,já bych už si taky něco koupila,na plodovce mi řekli že je to holka.Ale do konce je ještě dlouho,aneměla bych to kam dat :roll:

Ale už jsem si dovezla něco od švagrové,má 9 měsíční dvojčátka holky :dance:

Na ultrazvuk jdu v úterý.

Holky,kam to chodíte na to srdíčko?Mně nikdo o srdíčku nic neříkal.
Byla jsem na plodovce a teď až ten velký ultrazvuk.Já si na něho beru hlavně peníze,nechám si dat ultrazvuk na DVD,na památku a další fotečku.Ale o výsledcích sebou nic neříkali :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
20.1.10 10:25

TAKY NIC NEMÁM A BARÁK A čsob SPOLKNE ZBYTEK VŠEHO CO MÁME,SÉGŘE SE MÁ MIMI NARODIT V DUBNU,TAK STRATEGICKY VYČKÁVÁM,ŽE NĚCO PODĚDÍM,2MĚS ROZDÍL NENÍ MÁLO,ALE TAKY NÉ MOC,A JEŠTĚ ŽE TO ČEKÁME NA LÉTO,NEMUSÍME MÍT HNED VŠECHNO,PRVNÍHO DRAKA JSEM MĚLA V PROSINCI A TO PAK MÁŠ ALL INCLUISIVE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
20.1.10 10:29

já jsem si myslela taky že něco budu mít od kamarádek, ale ono se to ted nějak rozjelo a 2 jsou skoro ve stejném týdnu a nebo čekají druhé dítě…

k UZ já myslím, že musí stačit průkazka tam jsou veškeré výsledky testů napsaný, Tripl a bio scree.., krev, protilátky atd., jo a já mám v žádosti na UZ i natočení echokardiogramu, takže to dělají asi automaticky, máte to v té žádosti od DR ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
20.1.10 10:37

to je fakt my sme s prachama taky tak akorát takže utrácet zbytečně se nebude
Kočárek vybereme praktický a za dobrou cenu.
no a oblečky a jiný potřebný věcy, tak v tom nám už teď pomáhají všichni. Po svatbě začnem shromažďovat ty nejdůležitější kousky a zbytek se dokoupí průběžně.

Holky teď sem se tak s prominutím nasrala, to svět neviděl jak to tu funguje
Najednou po 2 měsících se mi tu objevily faktury který sem sháněla jako debil a nikdo nic nevěděl.
Ty krávy tady si to předávaly mezi sebou a pak když se nikomu nehodily tak je poslaly zpátky na naši pobočku, kde sedí další kráva, která mě týden co týden vysvětlovala, že pro mě tam nic nemá.
Na pevné složce ve které to chodí je velkým tučným moje příjmení a nikoho nenapadlo že by to mělo patřit mě.
Uhání mě banka a já jak magor sem všechny ty zák. musela obvolat, znovu poslat faktury k potvrzení a pak čekat než se mi vrátí, pak zase banka atd.....
no kolotoč kvůli bandě debilů!

ještě že mám do konce týdne už volno by mě asi odvezli!!! :evil:
ve 2 to balím a pak mi všichni můžou polóbit zadní část těla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
20.1.10 10:41

Já v žádosti nic o echu srdíčka nemám :-(
Jen že prosí o genetický ultrazvuk.Ale tam ukazujou i srdíčko jak bije,tak to bude asi ono.
Nebo je to nějaké speciální vyšetření?Víte o to něco bližšího? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
20.1.10 10:42

Káji klid nestresuj se 8-) , já tě plně chápu, mě taky vytáčí laksnost některých lidí, já dělám počítačovou grafiku rsp.časopisy a některý lidi zase nejsou schopný dát podklady včas ikdyž na to měli skoro 2měsíce a já pak tady trávím noci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
20.1.10 10:45

no já tady nemám tu žádot, ale vyloženě tam je napsaný prosím o laskavý UT a natočení echa, evko já myslím, že se to dělá automaticky a taky třeba šelest nebo něco poznají snad i podle zvuku ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
20.1.10 10:47

Terlas: jj už sem klidná já když to sem napíšu tak už nad tím nepřemýšlím sem se vykecala, postěžovala si a je mi fajn :mrgreen:
přece si nebudu kazit předsvatební náladu :mrgreen:
nic prostě sem si ne ty magory pořvala a je to oni už vědí že se tomu nevyhnou pokud mi budou lhát do očí.
Pořádek musí bejt! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
20.1.10 10:59

Já nevím jak to funguje. Když jsem byla na screeningu, tak mi srdíčko pustili a i ho zkoumali jak bije, takže na tý genetice tohle zjistí, ale psto mě doktor přímo z tý Genetiky poslal na USG srdce plodu ve 21. týdnu, jak mám napsáno ve zprávě, tak si myslím, že to bude asi něco jinýho, přesnějšího jinak by mi to udělali zase na Genetice v tom 21. týdnu. Já už v tom mam takovej bordel, že se v tom vůbec nevyznám. Já v těhu průkazce výsledky triplu mít nebudu, já jdu na kontrolu až po velkém utz a dva týdny předtím má doktorka dovolenou, tak nevím jak to budou řešit :nevim: Nevíte někdo, jak dlouho trvá, než budou hotový výsledky toho triplu? Kdyby to netrvalo nějak dlouho, tak bych tam mohla zajít ještě před dovolenou, aby mi to tam moje dr napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
20.1.10 11:04

Ahoj holky, teda vy jste se zase rozepsaly…
Ja jsem pred chvili vstavala, sla jsem spat az po 3. hodine rano, no bomba. Pytle pod ocima, to byla fakt noc :-?
Jsem se chystala pred pulnoci do postylky, kdyz mne cestou chytla ukrutna ostra bolest v podbrisku. trvalo to asi 2 minuty, pak jsem nato zacala krvacet… Prvni, co mne napadlo byla veta: A je konec!
Nemarnila jsem casem, volala jsem manzovi do prace. Ten behem rekordnich 6 minut prificel z prace a uz jsem pres moje protesty jela na pohotovost. Mela jsem blby zkusenosti s personalem „nasi“ gyndy v nemocnici - jsou, tedy byly tam strasne arogantni doktori. Jak jsem zjistila, uz tam vetsina neni.

S roztresenyma rukama a s bijicim srdcem, ktery jsem citila na kazdym milimetru svyho tela jsem vkrocila na vysetrovnu. Tlak jsem mela dost nizkej (zajimave, pri tom buseni srdce :nevim: ), po vysetreni takova rana.. To mi spadl kamen ze srdce…Prcek je :palec: a je - o par dni - mensi, nez ma byt, coz vubec nic dulezityho neznamena. Ptal se mne, jestli chci zustat na pozorovani, a kdyz jsem mu rekla, ze jen v nutnosti, tak mne tedy poslal domu. A coze se vlastne stalo? Pry to byly stahy a kdyby se to opakovalo, mam hned prijet… Jeste ted mam podivny bolesti, ale pricitam to k rostouci deloze.

Mela jsem takovej strach o toho prcka…Fakt jsem myslela, ze uz je zase konec. Kdyz si to prozil clovek 3×, tak po 4. by to bylo jeste horsi, kdyz uz jsem poprve dosla az tak daleko… :cry:

Omlouvam se za takovy roman, ale potrebovala jsem to ze sebe dostat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
20.1.10 11:11

Káji,tak tak na ně.Ono po dobrým to někdy s blbcama stejně nejde.A předsvatební náladu ti stejně nemůže nikdo a nic zkazit :lol:

Zkouším sem dat nějakou fotku ze svatby,ale nejde mi sem vložit.Ale já na to přijdu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
20.1.10 11:11

Teda Andicku, to je mi moc líto, co sis prožila! Snad už bude vše ok a nebude se to opakovat! Hodně odpočívej a ať jste oba s mimčem fit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
20.1.10 11:15

Jéé ona tam je,já ji neviděla v textu.
Su dobrá. :dance:

Ta velká družička je moje dcera.V dubnu to bude 5 let.
Ještě to teda zkusím i s manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
20.1.10 11:15

Res diky. Odpocivam, protoze to mam narizeny. Uz aby ten prcek byl venku, takhle se akorat nervuju a k nicemu to nevede. Jo, hold zivot mne dost zkousi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí