Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Uříznout. Je to terminální stádium hniloby, nic víc s tím nenaděláš. A čím víc fotek panděra s tím zasyfleným mikropenisem pověsíš na web, tím rychleji ti uhnije.
Predpokladam, ze tohle je trol?
Nedovedu si predstavit tu konverzaci:
on: zlato, koukej, uz se mi to zase zhorsilo, co s tim budeme delat?
ona: tak vis co, ja se zeptam holek na emiminu.
on: tak jo.
ona: budu ale potrebovat fotku, svlekni se.
A on na to kyvne, svlekne se, necha se vyfotit nahateho s bimbasem v hrsti?
Anebo to je cele jinak a toto je nejake zvlastni eroticke foto, co zakldatelce pristalo v poste na seznamce a ona ted premysli, jestli to neni nahodou nakazlive, nez kyvne na sukani.
@warita Jak jsem mu to měla podle Vás asi vyfotit? Pokud nejdete poradit tak to ani prosím nekomentujte a věnujte se jiným věcem. Děkuji.
@Anonymní píše:
@warita Jak jsem mu to měla podle Vás asi vyfotit? Pokud nejdete poradit tak to ani prosím nekomentujte a věnujte se jiným věcem. Děkuji.
jestli je toto uprimny dotaz, tak ja uprimne odpovim: nemela si to fotit vubec.
Od toho je specializace „dermatolog“, mozna si uz slysela.
A nema to v tech zarudlych mistech oholene? Spodni pradlo nosi jake? Mne to prijde jako oholene a podrazdene pradlem. Asi bych volila volnejsi teplaky a absenci spodniho pradla. S kremem neporadim, ja mam na tyhle lekarenske veci alergii, takze bych pouzila oplach repikem a zamaznuti treba mandlovym olejem.
@Afrikana Nene nemá to oholené(holil se tak před 10 dny).Prádlo nosí takové jako vždy.
Ahoj, anonym z pochopitelných důvodů.
„Měli“ jsme to taky, tedy měl to můj přítel, používám množné číslo, protože jsem se to snažila řešit asi víc než on. Neřeš tady místní holky, ona ta fotka vypadá fakt vtipně, ale pravda je, že asi není důvod s tímto mazat k doktorovi, tak proč si nenapsat o radu. Myslím že jemu na to zabral klasický Canesten krém, mám ho v domácí lekarnicce. Každopádně co si vybavuji, tak to nějakou dobu (cca 14 dní?? trvalo, než se toho zbavil. Mizelo to pomalu. Ne že by se to hned ztratilo, ale postupně to bledlo a jemu po tom dokonce dlouho zůstával takový změněný jakoby pigment (měl to dlouhou dobu tmavší, ale to už to nesvedilo). Pak se to ztratilo úplně.
@Anonymní píše:
@warita Nevím o tom, že si tykáme. Mějte se hezky.
Nevim o tom, ze by se na internetu vykalo. Normalne se tyka, poohledni se kolem.
Zdravím holky jdu si sem pro radu ohledně přítele jestli nebudete někdo vědět. Od úterý pozorujeme s přítelem, že má v tříslech takto zarudlou kůži a vůbec nevíme co to může být. Má jí takovou zarudlou a trochu jakoby suchou a občas když jde tak říká že chvilinku ho to svědí, ale to asi jen jak se tře od sebe. Objevilo se to z ničeho nic(ani žádný náznak jen se v úterý probudil a měl to hned tak rudé).Myslíme si, že je to zapařené tak to od pátku maže Imazolem, ale žádné zlepšení. Co řadíme Vy holky? Co to může být a co na to? Děkuju všem.
Promiň za fotku, ale ať to pořádně vidíte.