Červené fleky a svědící kůže

17.1.18 18:31

Červené fleky a svedici kůže

Snad mi nekdo poradí co by to mohlo být.
Z ničeho nic mě začne svedit kůže na celém těle, svědi až pálí. Když si to poškrábu, udělají se takové červené fleky. Jakmile si to přestanu škrábat, do 5 minut zmizí. To svědění je nepravidelné, náhlé. Přikládám fotky jak ty fleky vypadaji. Mel nekdo z vás neco podobného? Budu ráda za každou radu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1100
17.1.18 19:01

Reakce na aviváž nebo prášek na praní - nezměnila jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.18 19:08

Právě že ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.18 20:19

Není možné, že jste se zapařila? I když tohle spíš vypadá jako kopřivka… Alergická reakce. Stačí se malinko zapotit v oblečení z materiálu, který Vám nemusí „sedět“ a je to hned. Mivam tohle z oblečení z práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.9.22 19:56

Příčinou fleků na kůži, které svědí a jejich rozškrábání i mokvá, bývá často nedostatek vitamínu B, především B2 Riboflavin a B12. O vitamínech se hojně hovoří, málokdo však sleduje jejich skutečný přísun. Mylně se zaměňuje vitamín za ovoce, pro tělo je mnohem vhodnější přísun vitamínů ze zeleniny.
Při léčbě kůže je vhodné využít koncentrované doplňky stravy od řady výrobců.
Není vhodné najednou užívat B2 a B12, lépe postupně jedno po druhém.
Efekt se projeví za cca 2 měsíce.
Urychlovačem léčby je vyloučení rafinovaného cukru ze stravy - stopněte sladkosti na 1 až 2 měsíce, to uleví játrům, jejichž intoxikace se právě projevuje na kůži oslabené nedostatkem vitamínu B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.24 19:15

No já mám to samé a nevím co stím dělat neporadí té mi svedí to a pak se udělají červený fleky nevim co stim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí